10 Permainan Berbilang Pemain Bluetooth Android Terbaik | Sangat menarik!

Bermain permainan dengan rakan dalam berbilang pemain memang menyeronokkan, terutamanya jika anda tidak memerlukan internet untuk bermain, anda hanya memerlukan sambungan Bluetooth. Adakah anda ingin mengetahui senarai itu?

Biasanya anda mempunyai masa lapang semasa rehat atau pulang dari kerja apa yang anda lakukan? Main permainan Mobile Legends atau buat streaming filem yang paling betul. Tetapi ia menjadikan kuota membazir.

Nah, jika anda mempunyai masa lapang tetapi kuota terhad, Jaka mempunyai senarai 10 permainan berbilang pemain Bluetooth yang boleh anda mainkan dengan rakan.

Dengan bermain permainan dengan rakan, jadi tidak menyeronokkan dengan telefon pintar itu sendiri!

BACA JUGA
  • Pemenang Anugerah Permainan 2018 | Mesti Cuba Main!
  • 20 Cadangan Permainan Terbuka Dunia Terbaik pada tahun 2019 untuk PC & PlayStation 4

10 Permainan Berbilang Pemain Bluetooth Terbaik

Bermain permainan berbilang pemain memang menggembirakan. Masalahnya, anda tidak hanya mendapat skor di Papan Pendahulu , tetapi bersaing secara langsung dalam permainan.

Nah, Jaka akan memberi anda senarai permainan berbilang pemain Bluetooth untuk telefon Android. Anda juga boleh memuat turun permainan berbilang pemain HP Bluetooth secara langsung kerana Jaka sudah memberikan pautan muat turun di bawah!

10. GT Racing 2: Pengalaman Kereta Sebenar

Permainan berbilang pemain Bluetooth pertama yang akan disarankan oleh Jaka kepada anda adalah GT Racing 2: The Real Experience . Bergenre racing, anda dapat bersaing dengan pantas dengan rakan anda.

Permainan perlumbaan berbilang pemain Bluetooth ini lebih menarik kerana mempunyai 71 kereta berlesen secara rasmi. Selain itu, permainan ini mempunyai sekitar 1.400 acara untuk anda selesaikan, termasuk Classic Races , Duels , Knockout , dan Overtakes .

Adakah anda ingin mengetahui cadangan permainan perlumbaan lain? Segera buka pautan di bawah!

LIHAT ARTIKEL
MaklumatSpesifikasi
Pemaju Gameloft
Genre Berlumba
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.3 (1,721,961)
Saiz 30MB
Pasang 10,000,000+
Android Minimum 21
Muat turunnya Pautan

9. Respawnables - Pasukan Khas FPS

Ingin bermain permainan yang memberikan ketegangan? Anda boleh mencuba permainan Respawnables - Pasukan Khas FPS . Permainan ini adalah kategori penembak orang ketiga yang boleh dimainkan di luar talian dan dalam talian.

Anda boleh memilih watak mengikut kemahiran anda: Thumper Gun Man , Sniper , Special Ops Soldier , hingga Rifleman . Jangan tanya mengenai jenis senjata, dari Senapang hingga Senapang Mesin MP5 , semuanya ada!

Apa yang jelas, semasa bermain permainan ini dengan rakan anda, anda akan melupakan masa kerana keseronokan bermain!

MaklumatSpesifikasi
Pemaju Digital Legends Entertainment SL
Genre Tindakan
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.4 (1,544,290)
Saiz Berbeza dengan peranti
Pasang 10,000,000+
Android Minimum Berbeza dengan peranti
Muat turunnya Pautan

8. Tinju Robot Dunia

Mahukan permainan pertempuran yang tidak menggunakan manusia sebagai watak? Anda boleh memilih World Robot Boxing . Anda akan mengawal robot untuk bertarung di gelanggang.

Apa yang menggembirakan permainan ini ialah anda boleh mencabar rakan anda melalui rangkaian WiFi tempatan atau Bluetooth . Jadi, permainan ini sesuai dimainkan bersama. Asal, jangan biarkan lebam menjadi nyata jika anda kalah!

Semasa bermain permainan ini, jangan lupa untuk meningkatkan kemampuan robot anda untuk lebih dipercayai dalam mengalahkan lawan anda.

MaklumatSpesifikasi
Pemaju Reliance Big Entertainment (UK) Private Limited
Genre Tindakan
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.4 (2.269.896)
Saiz 45MB
Pasang 50,000,000+
Android Minimum 4.0.3
Muat turunnya Pautan

7. Simulator Pertanian

Siapa kata tema pertanian tidak boleh menjadi permainan yang menarik? Farming Simulator adalah bukti bahawa menjadi petani juga boleh tahan. Selain itu, anda boleh bermain dengan rakan anda dalam mod Bluetooth.

Dengan grafik 3D terperinci, anda akan berasa seronok kerana lama bermain permainan ini. Anda harus menanam pelbagai jenis tanaman seperti gandum , canola , hingga jagung untuk menjual dan mendapat keuntungan sebanyak mungkin.

Selain itu, anda juga harus menjaga ternakan domestik anda dengan memberi makan secara rutin. Anda juga boleh merekrut pembantu untuk membantu mengurus ladang anda!

MaklumatSpesifikasi
Pemaju Perisian GIANTS
Genre Simulasi
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (604,150)
Saiz 51MB
Pasang 10,000,000+
Android Minimum 2.3.3
Muat turunnya Pautan

6. BombSquad

Mahukan permainan berbilang pemain yang huru-hara? Anda harus mencuba permainan yang satu ini. Bombsquad adalah permainan yang dapat dimainkan oleh 8 orang sekaligus, baik menggunakan Bluetooth dan rangkaian internet tempatan.

Dalam permainan ini, anda akan dilayan dengan pelbagai jenis permainan, dari memperjuangkan bendera hingga hoki. Sudah tentu, konsep utama Bombsquad adalah melemparkan seberapa banyak bom untuk menjatuhkan pergerakan lawan.

Dengan kawalan skrin sentuh yang mudah, anda akan ketagih bermain permainan ini dengan rakan anda.

MaklumatSpesifikasi
Pemaju Eric Froemling
Genre Tindakan
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (679,933)
Saiz 51MB
Pasang 10,000,000+
Android Minimum 2.3.3
Muat turunnya Pautan

5. BADLAND

Memenangi anugerah untuk permainan pengembaraan aksi bergulir sampingan terbaik, BADLAND mesti dimasukkan dalam senarai permainan yang mesti anda mainkan di telefon anda. Lebih-lebih lagi, permainan ini menyajikan grafik yang merosakkan mata.

Bukan hanya bermain sendiri, anda juga boleh mengajak rakan anda untuk bermain bersama kerana permainan ini dilengkapi dengan mod berbilang pemain tempatan . Anda boleh memilih untuk saling membantu atau menjatuhkan satu sama lain.

MaklumatSpesifikasi
Pemaju Frogmind
Genre Pengembaraan
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (1,521,056)
Saiz Berbeza dengan peranti
Pasang 10,000,000+
Android Minimum Berbeza dengan peranti
Muat turunnya Pautan

4. Minecraft

Untuk yang ini, Jaka merasakan sudah ramai yang tahu. Minecraft adalah salah satu permainan terlaris yang pernah ada. Jelajahi dunia tanpa had dan bina apa sahaja yang anda mahukan untuk menjadi tarikan utama.

Minecraft mempunyai 4 mod permainan, iaitu Survival , Hardcore , Creative , dan Spectator . Malangnya, permainan ini tidak tersedia secara percuma. Anda mesti membeli Rp. 99.000 untuk memainkannya.

Anda juga boleh bermain dengan 10 rakan anda tanpa mengira platform mana yang anda mainkan, sama ada Android , Windows atau iOS .

MaklumatSpesifikasi
Pemaju Mojang
Genre Arked
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (2,534,396)
Saiz Berbeza dengan peranti
Pasang 10,000,000+
Android Minimum Berbeza dengan peranti
Muat turunnya Pautan

3. Mortal Kombat X

Ingin bermain permainan dengan genre bertengkar dengan rakan anda? Sekiranya demikian, anda harus mencuba Mortal Kombat X yang dihasilkan oleh Warner Bros. Perusahaan Antarabangsa ini .

Sudah tentu anda biasa dengan nama seperti Scorpion , Johnny Cage hingga Sonya . Anda boleh membuat pasukan anda sendiri untuk bersaing mendapatkan kekuatan dalam mod 3 vs 3 .

Hanya permainan ini berat, jadi disarankan agar anda memainkannya di telefon bimbit dengan RAM melebihi 1 GB dan ruang kosong 1.5 GB tersedia .

MaklumatSpesifikasi
Pemaju Warner Bros. Perusahaan Antarabangsa
Genre Tindakan
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (3,241,800)
Saiz 20MB
Pasang 10,000,000+
Android Minimum 4.0
Muat turunnya Pautan

8 Bola kolam

Peminat sukan biliard mungkin pernah bermain 8 Ball Pool . Dicipta oleh Miniclip.com , permainan ini telah dimuat turun lebih dari seratus juta kali dan mempunyai nilai 4.5 .

Sudah tentu anda boleh bermain dengan rakan anda menggunakan sambungan Bluetooth. Cabar rakan anda untuk membuktikan yang mana yang terbaik dalam bermain biliar , walaupun hanya dalam bentuk permainan.

MaklumatSpesifikasi
Pemaju Miniclip.com
Genre Sukan
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (15.263.850)
Saiz 53MB
Pasang 100,000,000+
Android Minimum 4.0.3
Muat turunnya Pautan

1. Pertempuran Laut 2

Permainan cadangan terakhir yang akan diberikan oleh Jaka kepada anda adalah Sea Battle 2 , yang dihasilkan oleh BYRIL . Konsep permainan ini adalah pertempuran kapal, di mana kita mesti dapat meneka di mana kapal lawan

Untuk lebih menarik, permainan ini juga menyajikan kemampuan tambahan seperti pesawat , kapal selam , radar ke ranjau laut . Anda mesti pandai meletakkan kapal anda agar tidak mudah diserang oleh lawan.

Selain menggunakan Bluetooth, anda juga dapat memainkan permainan ini di telefon bimbit yang sama. Permainan ini juga mempunyai sistem pangkat . Semakin kerap anda menang, semakin tinggi pangkat anda akan dapat.

MaklumatSpesifikasi
Pemaju BYRIL
Genre Tindakan
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.6 (594,389)
Saiz 32MB
Pasang 10,000,000+
Android Minimum 4.0
Muat turunnya Pautan

Itulah dia kumpulan 10 cadangan berbilang pemain Bluetooth yang paling menarik untuk bermain bersama rakan. Permainan ini sangat sesuai untuk anda yang tidak mempunyai kuota yang banyak. Selamat mencuba!

Artikel Berkaitan