7 Permainan Perlumbaan Kereta Android Berbilang Pemain Terbaik

Banyak permainan lumba kereta di gedung Google Play tetapi sangat jarang mempunyai mod berbilang pemain sehingga tidak terlalu memuaskan.

Tidak ada yang lebih menarik dan mencabar daripada bermain permainan bertemakan perlumbaan kereta. Selain dapat menghilangkan kebosanan anda, permainan ini juga dapat melatih strategi anda. Kerana untuk memenangi permainan bertemakan perlumbaan seperti ini juga tidak mudah sama sekali. Permainan ini akan lebih menyeronokkan jika dimainkan dengan rakan kerana beberapa permainan di bawah sudah menyokong berbilang pemain .

Banyak permainan lumba kereta di gedung Google Play tetapi sangat jarang mempunyai mod berbilang pemain sehingga tidak terlalu memuaskan. Berbeza jika disediakan berbilang pemain yang bermaksud anda boleh bermain duel dengan rakan anda .

Permainan perlumbaan kereta berbilang pemain ini yang akan ditinjau memerlukan sambungan internet tetapi anda tidak perlu risau kerana tidak memakan kuota anda. Oleh itu, satu peranti hanya perlu mengaktifkan ciri hotspot untuk menyambung ke telefon pintar yang lain.

BACA JUGA
  • 16 Permainan Perlumbaan Kereta 2020 Terbaik untuk Semua Platform, Memacu Adrenalin!
  • 9 Permainan Berbilang Android yang Boleh Mabar Bersama Rakan
  • 8 Fakta Hebat Mengenai Pemain yang Mesti Anda Ketahui

7 Permainan Perlumbaan Kereta Android Ini Boleh Dimainkan Berbilang Pemain

1. City Racing 3D

Permainan super sejuk ini bukan sahaja menyeronokkan tetapi anda juga boleh bermain dengan rakan kerana menyokong mod berbilang pemain. Oleh itu, anda boleh menguji seberapa baik anda bermain permainan dengan rakan. Dan permainan City Racing 3D ini menyediakan beberapa mod permainan yang boleh anda pilih seperti Kerjaya, Eliminasi Tournament, 1 Vs 1, Time Trial dan lain-lain. Selain permainan yang menarik, grafik permainan ini juga sangat menarik.

2. Racers Vs Cops Multiplayer

Racers Vs Cops Multiplayer adalah permainan yang berpusing sepenuhnya ke dalam genre perlumbaan. Oleh pembangun Momend Ltd , permainan ini akan mengundang anda untuk dicabar untuk bersaing antara satu sama lain dengan dua kenderaan. Anda juga boleh memilih seorang penunggang mengikut kehendak anda. Model berbilang pemain masih sama, iaitu bergantung pada sambungan wifi pada salah satu peranti sehingga boleh menjadi telefon pintar rakan atau telefon bimbit anda sendiri.

3. Perlumbaan Sebenar 3

Ia mesti dimuat turun kerana melihat grafik yang sangat mengagumkan ini. Real Rancing 3, yang dibuat oleh pembangun SENI ELEKTRONIK, dapat memukau anda setelah melihat permainannya. Kerana secara keseluruhan genre permainan ini bukan hanya berlumba tetapi ada juga aksi dan pengembaraan sehingga permainan ini juga akan mengundang anda untuk bertualang sendirian atau berbilang pemain.

4. Perlumbaan berbilang pemain SUP

Permainan yang agak tidak masuk akal ini sebenarnya tidak kalah menariknya dengan permainan lain. SUP Multiplayer Racing juga menyajikan permainan yang menarik, pelumba juga boleh berlumba dengan kelajuan tinggi kerana dapat melakukan NOS . Sekiranya anda sering memenangi perlumbaan, suatu hari anda boleh mendapatkan kenderaan unggul yang sangat pantas dari Muscle Cars, Monster Truck, Rally Cars hingga Hot Rods .

5. Multiplayer Perlumbaan Kereta Super

Tidak kurang menarik, dalam permainan Super Car Racing Multiplayer kerana permainan ini menyediakan banyak trek yang dapat anda pilih seperti gunung bersalju, jalan kota dan kota, jalan musim luruh, dan juga jalan pantai dan jalan desa. Semua trek lumba ini mempunyai cabaran yang berbeza, jadi tahap kesukarannya tidak sama. Lebih-lebih lagi, ia boleh dimainkan dalam berbilang pemain sehingga lebih seronok untuk dimainkan.

6. Realiti Drift Multiplayer

Permainan keenam adalah permainan lumba yang berbeza dengan beberapa permainan di atas. Walaupun Reality Drift Multiplayer juga permainan lumba tetapi ada perbezaan dalam permainan, jika permainan di atas hanyalah perlumbaan biasa, permainan ini harus dijalankan dengan drift atau glide. Permainan ini boleh disamakan dengan filem Tokyo Drift .

Permainan mod berbilang pemain yang unik ini bukan sahaja dapat dimainkan oleh dua orang, anda juga dapat memainkan permainan Reality Drift Multiplayer dengan 32 orang . Jadi permainan akan menjadi lebih menarik dan mencabar.

7. Perlumbaan Kereta Berbilang Pemain

Nampaknya grafik permainan Multiplayer Car Race tidak sehebat beberapa permainan di atas. Walaupun grafiknya agak sederhana, tetapi permainannya tidak kurang menarik. Anda akan bermain sebagai pemandu kereta yang sangat gila , tidak ada peraturan , jadi siapa yang terpantas maka dia akan menang. Selain itu boleh berbilang pemain juga! Permainan Perlumbaan NaturalMotionGames Ltd DOWNLOAD

Itulah 7 permainan lumba kereta android yang boleh dimainkan dalam berbilang pemain . Permainan di atas memerlukan sambungan dari satu peranti pada kedua-dua telefon pintar. Tetapi untungnya ia tidak akan menghabiskan kuota internet anda. Caranya adalah dengan mengaktifkan titik panas pada telefon pintar atau rakan anda kemudian sambungkan, setelah menyambung, kemudian mainkan sahaja.

Artikel Berkaitan