Bagaimana untuk mendapatkan Super Magical Chest di Clash Royale

Pada kesempatan ini Jalan Tikus akan berkongsi bagaimana mendapatkan Super Magical Chest di Clash Royale yang telah terbukti berkesan secara percuma. Lihat ulasan ...

Clash Royale adalah permainan mudah alih yang sangat popular, dengan jumlah pengguna meningkat setiap hari, menjadikan Clash Royale salah satu permainan dengan label Muat Turun Teratas di Google Play Store atau App Store .

Bagi pemain Clash Royale, sudah tentu perkara yang disebut Chest sangat diinginkan oleh para pemain. Setakat ini, terdapat 7 jenis Dada di Clash Royale, iaitu Dada Percuma , Dada Mahkota , Dada Perak , Dada Emas , Dada Raksasa , Dada Ajaib , dan Dada Super Magik .

BACA JUGA
  • Cara Memperoleh 1200 Permata Secara Percuma di Clash Royale
  • Cara memenangi Battle Clash Royale tanpa Kad Epik

Dari tujuh peti, dada yang mempunyai kad terbaik dari semua dada adalah Super Magical Chest, dengan 360 kad di dalamnya. Sekurang-kurangnya anda akan mendapat 12 kad Epik dan 72 kad Rare di Super Magical Chest ini . Hebat, bukan?

Bagaimana untuk mendapatkan Super Magical Chest di Clash Royale

Inilah petua yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan Super Magical Chest dengan mudah dan cepat, dan tentu saja tanpa perlu mengeluarkan sedikit pun.

1. Menang Pertempuran 5 Kali berturut-turut (Streak Win)

Susah sungguh. Tetapi dengan memenangi pertempuran 5 kali berturut-turut, maka peluang anda untuk mendapatkan Super Magical Chest di Clash Royale pasti akan meningkat, jangan takut untuk bereksperimen dengan Battle Deck anda , kerana tentunya musuh yang anda hadapi memiliki gaya serangan yang berbeza.

2. Seboleh-bolehnya Dapatkan 3 Mahkota di Battle Arena

Supercell sangat menghargai pemain yang dapat menghancurkan King Tower yang bertentangan dan mendapat 3 Crown di Battle Arena. Dengan cara ini peluang anda untuk mendapatkan Super Magical Chest akan terbuka luas. Walaupun begitu, adalah mungkin bagi pemain yang mendapat 1 Crown untuk mendapatkan Super Magical Chest , tetapi perkara itu sangat jarang berlaku.

3. Pastikan Dada Percuma dan Dada Mahkota berada dalam keadaan "Next in:"

Salah satu syarat berikutnya adalah mengosongkan slot di Free Chest dan Crown Chest . Kaedah ini terbukti dapat mengundang Super Magical Chest lebih cepat dari biasa.

4. Cuba Beli Peti Harta Karun

Memang tidak wajib, tetapi dengan membeli salah satu Treasure Chests yang ada , sudah tentu Supercell akan lebih menghargai anda kerana anda sanggup mengeluarkan wang. Dengan begitu, Supercell tidak akan teragak-agak untuk memberi anda Super Magical Chest .

5. Seboleh-bolehnya Elakkan Kematian Mendadak

Walaupun kelihatan sejuk, Sudden Death tidak digalakkan jika anda ingin mendapatkan Super Magical Chest dengan cepat. Lebih baik jika anda dapat menyelesaikan pertempuran sebelum waktu normal habis, akan mendapat nilai tambah jika anda mendapat 3 Mahkota.

6. Pencapaian Lengkap

Clash Royale mempunyai banyak Pencapaian yang boleh anda lengkapkan. Sekiranya anda berjaya menyelesaikan semua Pencapaian yang ada, anda bukan sahaja mendapat Permata, malah anda dapat Super Magical Chest .

7. Jangan kedekut sumbangan

Jangan memandang rendah derma , kerana derma adalah perkara penting jika anda telah bergabung dengan Clan di Clash Royale. Derma adalah salah satu faktor penting anda untuk mendapatkan Super Magical Chest. DOWNLOAD Permainan Strategi Supercell

Artikel Berkaitan