Canggih! 10 Laman web ini tanpa Pembuat Aplikasi Pengekodan

Mampu membuat aplikasi tanpa pengekodan melalui laman web ini cukup mudah, kerana di sana anda diberitahu untuk tetap dalam senarai dan diberitahu untuk melengkapkan borang yang disediakan oleh laman web ini

Ramai orang berpendapat bahawa jika kita ingin membuat aplikasi yang mesti mempunyai kemahiran pengekodan yang tinggi? Tetapi pada pendapat saya tidak betul, mengapa? Kerana di zaman canggih ini banyak laman web menyediakan tempat untuk membuat aplikasi tanpa perlu pengekodan.

Mampu membuat aplikasi tanpa membuat pengekodan melalui laman web ini cukup mudah, kerana di sana anda diberitahu untuk terus berada dalam senarai dan diberitahu untuk melengkapkan borang yang disediakan oleh laman web yang membuat aplikasi. Inilah laman web untuk membuat aplikasi tanpa pengekodan .

BACA JUGA
  • Cara Mendapatkan Wang Percuma dari Facebook, yang Asal bukan tipuan!
  • 10 Laman Menjana Wang Tercepat dan Paling Boleh dipercayai, Kaya Auto!
  • Perlu wang? Inilah 14 Jenis Hobi Yang Menjana Wang

10 Tapak untuk Membuat Aplikasi tanpa Pengekodan

1. AppMachine

Laman web pembuatan aplikasi pertama, AppMachnine , dapat digunakan untuk membuat aplikasi dan iOS dengan penampilan profesional dan menarik.

AppMachine juga menyediakan antara muka seret dan lepas dan dapat digabungkan dengan pelbagai blok bangunan yang menawarkan pelbagai ciri, seperti maklumat, foto, video, dll.

Untuk membuat aplikasi di AppMachine caranya cukup mudah, anda hanya diberitahu untuk mendaftar selepas itu anda boleh mengedit atau membuat aplikasi secara langsung.

2. Appery.lo

Laman web pembuatan aplikasi seterusnya adalah Appery.lo , aplikasi ini adalah salah satu laman web pertama yang menawarkan pengembangan aplikasi mudah alih perusahaan dengan perkhidmatan backend dan mempunyai banyak plugin API yang akan mempermudah integrasi dengan cloud servie dan sistem perusahaannya.

Appery.io menggabungkan kemudahan pengembangan visual dengan kekuatan JavaScript untuk dapat membuat aplikasi mudah alih pada pelbagai peranti dengan cepat.

Laman web ini terkenal dalam dunia pembangunan aplikasi mudah alih. Lebih daripada 30 laman web telah membincangkan Appery.io dalam artikel mereka sejak 2012.

Sebilangannya adalah, SDTimes, InfoWorld, TechTarget, CloudTimes, InfoTech, ChinaTimes, ComputerWorld, dll.

Appery.io mempunyai 5 pilihan pakej, iaitu pakej Starter, Pro, Premium, Standard, dan Enterprise . Untuk pengguna awal, anda boleh menggunakan pakej standard yang tersedia untuk 1 aplikasi dengan maksimum 3 halaman.

Walaupun Appery.io percuma, ia tetap menyediakan 1,000,000 panggilan API, penyimpanan 1GB, dan juga tahap penyediaan sokongan melalui Perkhidmatan Pelanggan dan Perkhidmatan Teknikalnya.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai harga pakej di appery.io, anda boleh terus melayari halaman DI SINI

Kelebihan menggunakan appery ini ialah anda dapat menggunakannya melalui cloud, jadi anda tidak perlu memuat turun atau memasangnya.

Yang kami perlukan hanyalah penyemak imbas web terkini agar ciri aplikasi ini dapat berfungsi dengan baik.

Ciri appery.io adalah ketersediaan editor visual untuk menyeret dan melepaskan komponen untuk membina antara muka. Setelah selesai, aplikasi yang dibuat tidak hanya tersedia untuk Android, tetapi juga tersedia di iOS dan Windows Phone.

Untuk cara membuat permohonan di appery.io anda hanya perlu mendaftar dan memilih pakej, untuk pakej percuma anda hanya diberi 14 hari.

3. AppMakr

Laman web pembuatan aplikasi seterusnya adalah AppMakr. Dengan laman web pembuat aplikasi ini kita dapat membuat aplikasi android tanpa perlu bersusah payah membuat pengekodan.

Aplikasi yang dibuat juga dikeluarkan atas nama kami, bukan atas nama AppMakr. Kita boleh menggunakan AppMakr secara percuma dengan iklan dalam aplikasi yang telah kita buat. Seperti juga ciri-ciri lain, kita boleh mendaftar untuk salah satu daripada dua pakej berbayar.

AppMakr ini membolehkan sesiapa sahaja membuat aplikasi dengan hasil ciptaan mereka sendiri menggunakan teknik ** point dan click **. Anda hanya perlu mengikuti panduan berdasarkan generasi. Anda boleh menggunakan aplikasi ini secara percuma.

AppMakr ini juga tersedia dalam 14 bahasa antarabangsa iaitu Bahasa Inggeris, Sepanyol, Arab, Mandarin, Perancis, Jepun, India, Parsi, Sinhala, Portugis, Tamil, Turki, Thai dan Indonesia.

Seperti laman pembuat aplikasi lain, AppMakr mempunyai antara muka yang memudahkan anda membuat aplikasi android. Cukup seret komponen dari kiri ke tetingkap telefon pintar di tengah. Header, ikon, dan gambar latar juga tersedia.

4. Appy Pie

Laman web pembuatan aplikasi seterusnya adalah Appy Pie. Laman web ini menyediakan anda dalam membuat aplikasi tanpa pengkodan. Anda tidak perlu memasang dan memuat turun apa-apa, cukup seret dan lepas untuk membuat aplikasi yang anda mahukan.

Setelah selesai, aplikasi dengan salinan dapat diterbitkan ke Play Store atau gedung aplikasi Apple. Selain Android dan iOS, aplikasi yang telah anda buat dapat berjalan di Blackberry, Windows dan Kindle.

Banyak laman web besar yang membincangkan pembuat aplikasi ini, salah satunya seperti Mashable, TechCrunch, Wired, Forbes, Gigaom, TNW, dan VentureBeat.

Appy Pie kini juga menyediakan ciri permainan Builder. Dengan ciri ini anda juga boleh membuat permainan mudah alih .

Untuk pakej, laman web ini menyediakan empat pilihan pakej, iaitu Percuma, Asas, Emas dan Platinum.

Pakej percuma boleh didapati secara percuma tetapi hanya boleh membuat aplikasi untuk HTML5 dan Android dan ciri-ciri yang sangat terhad dan boleh ada iklan untuk aplikasi kami.

Untuk cara membuat aplikasi di Appy Pie, yang harus anda lakukan ialah mendaftar melalui Facebook setelah itu anda hanya perlu menyuntingnya sesuka hati.

5. Tukang Cukur yang Baik

Laman web pembuat aplikasi seterusnya adalah Good Barber, laman web ini mempunyai pilihan tema dan sangat cantik untuk membuat aplikasi.

Ingin menggunakan tema atau permainan awan? Semua tersedia di laman web ini, 350 ikon lagi dengan reka bentuk yang sangat halus tersedia untuk siap digunakan.

Di samping itu terdapat juga lebih dari 600 Font Google yang boleh anda pilih untuk meningkatkan penampilan aplikasi yang ingin anda buat.

Di laman web ini kita dapat membuat aplikasi untuk Android, iPhone dan aplikasi web untuk mobile.

Semua yang ditawarkan oleh Good Barber sayangnya tidak datang secara percuma, kami harus membayar untuk menggunakan aplikasi ini. Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati halaman berikut DI SINI .

6. Pencipta Aplikasi MTT

Laman web untuk aplikasi seterusnya adalah MTT App Investor. Laman web ini adalah projek Massachusetts Institute of Technology (MIT) yang bertujuan untuk mengajar semua orang untuk membuat aplikasi Android dengan alat pengaturcaraan berasaskan hitam. Pada mulanya aplikasi ini dikembangkan oleh profesor Hal Abelson di Google.

Pelabur Aplikasi juga boleh berjalan di laman web yang dikendalikan oleh MIT Media Lab bekerjasama dengan MIT Computer Science and Artificial Intelligence Lab (CSAIL).

Aplikasi penemu ini juga menyokong lebih daripada 3 juta pengguna dari 195 negara. Aplikasi ini digunakan oleh lebih dari 100 ribu pengguna aktif setiap minggu yang telah membuat aplikasi ini lebih dari 4 juta aplikasi android.

Penampilan laman web yang sederhana ini membolehkan pemula dapat membuat aplikasi android dengan lebih mudah.

Cukup seret dan lepaskan Pallete dari kiri ke bahagian Viewer. Setiap komponen dapat ditentukan nilai melalui bahagian Properties.

Dia memanggil alat pengaturcaraan berdasarkan blok kerana ketika membuat tampilan aplikasi ini oleh Viewer, kami menyusun komponen dalam bentuk blok komponen yang tumpang tindih.

7. AppClay Shephertz

Laman web pembuatan aplikasi seterusnya adalah Appclay, laman web yang satu ini dapat memudahkan anda membuat atau membuat aplikasi android tanpa perlu bersusah payah membuat pengekodan.

Anda juga tidak perlu memasang perisian seolah-olah Anda membuat aplikasi lain, jadi di sini Anda membuat aplikasi Android menggunakan pangkalan HTML5.

8. AppYet

Laman web pembuatan aplikasi seterusnya adalah AppYet, dengan menggunakan appyet Anda tidak perlu bingung untuk membuat aplikasi seperti yang anda inginkan. Sebenarnya anda tidak perlu bersusah payah menggunakan teknik pengekodan kerana laman web ini menggunakan pangkalan HTML5 untuk dapat membuat aplikasi.

Kelebihan membuat aplikasi di laman web ini adalah anda dapat menjalankan aplikasi android yang telah anda buat di iPad, iPhone, Blackberry dan juga di Windows Phone.

Seperti halnya laman web pembuatan aplikasi lain, Appyet juga memudahkan anda membuat aplikasi tanpa harus memasang perisian.

9. Buzztouch

Laman web untuk aplikasi seterusnya adalah Buzztouch. Apabila banyak orang mempunyai telefon pintar android, semakin banyak aplikasi akan muncul.

Aplikasi ini sangat senang diperoleh dan kebanyakannya percuma. Tetapi jika anda mahukan aplikasi yang berbeza dan mengikut apa yang anda mahukan, anda juga boleh membuatnya.

Dengan bantuan laman web Buzztourch, anda boleh membuat aplikasi Android yang luar biasa.

Buzztourch adalah perisian sumber terbuka yang dapat membantu anda membuat aplikasi yang menarik dan percuma.

Dan kelebihan menggunakan Buzztourch adalah anda dapat menjalankan aplikasi anda di Android dan iOS.

10. AppsGeyser

Laman web pembuatan aplikasi seterusnya adalah AppsGeyser, laman web ini adalah salah satu laman web pembuatan aplikasi yang paling popular, kerana terdapat begitu banyak pengguna yang ingin membuat aplikasi tanpa pengekodan di laman web ini.

Untuk cara membuat aplikasi android di AppsGeyser, anda boleh terus ke laman web rasmi.

Nah itulah Senarai Laman Web Pembuatan Aplikasi tanpa Pengekodan yang anda boleh cuba membuat aplikasi secara langsung tanpa perlu mengganggu pengekodan.

Semoga artikel ini dapat bermanfaat untuk anda semua, terutamanya mereka yang ingin membuat aplikasi tanpa pengekodan.

Sekiranya anda menyukai artikel ini, anda boleh berkongsi rakan anda dan jangan lupa memberikan komen.

Artikel Berkaitan