Inilah dia! 10 Aplikasi Perisik Terbaik di Android

Aplikasi pengintip terbaik di Android yang boleh anda gunakan untuk mengintip orang, dan juga melindungi diri anda dari menguping.

Adakah anda pernah terpesona dengan aksi hebat dalam filem mata-mata, seperti filem James Bond, "The Bourne", "Kingsman", dan lain-lain? Filem ini adalah mengenai mata-mata profesional yang tindakannya membuat kekaguman tergelak. Tidak mustahil, setelah anda menonton, keinginan anda untuk menjadi mata-mata disebut. Sekiranya demikian, maka Jaka memberikan petua untuk menjadi mata-mata sejati menggunakan aplikasi Android.

Ada beberapa aplikasi mata-mata terbaik di Android yang dapat Anda gunakan untuk mengintip orang, dan juga melindungi diri anda dari menguping. Tidak lucu menjadi mata-mata, tetapi di mata orang lain. Melaporkan dari Tech Viral, berikut adalah senarai aplikasi:

BACA JUGA
  • Petua Menjadi Perisik Profesional Menggunakan Android
  • 5 Teknologi Canggih Ini Membantu Anda Melihat Apa Yang Tidak Terlihat

Inilah Aplikasi Perisik Terbaik di Android

1. Perisik Kamera OS 3 (SC-OS3)

Produktiviti Apl Pasukan SCOS MUAT TURUN

Spy Camera OS 3 (SC-OS3) adalah salah satu aplikasi pengintip terbaik di Android. Dengan aplikasi perisik ini, anda dapat merakam momen terang orang lain dengan sempurna tanpa diketahui oleh orang yang berkenaan.

Menariknya, Spy Camera OS mampu berjalan di latar belakang. Hasilnya, anda dapat merakam aktiviti orang semasa melakukan aktiviti lain, seperti melayari atau berbual. Jadi, dijamin tidak akan tertangkap jika anda beraksi.

2. Ejen Telinga

Aplikasi Produktiviti Overpass DOWNLOAD

Aplikasi mata-mata terbaik di Android Ear Spy berguna untuk merakam suara atau berbual orang lain walaupun kelantangannya rendah. Dengan aplikasi ini, anda boleh meletakkan telefon anda di ruangan lain dan mengetuk perbualan mereka menggunakan telefon bimbit Bluetooth.

Sebenarnya, aplikasi ini merakam suara dan kemudian memperkuat rakaman anda. Kemudian, jelaskan dengan memfokuskan pada suara. Bagaimana, cukup teruk?

3. IP Cam Viewer Lite

Produktiviti Produktiviti Robert Chou DOWNLOAD

Bagi anda pengguna kamera pengawasan CCTV (Closed Circuit Television), aplikasi IP Cam Viewer Lite akan sangat membantu. Aplikasi ini membolehkan anda mengintip atau memantau rakaman video CCTV di mana sahaja anda menggunakan telefon pintar Android.

Anda hanya perlu menyambungkan hubungan antara kamera yang digunakan dengan aplikasi IP Cam Viewer Lite ini. Jadi, anda boleh memaksimumkan penggunaan kamera CCTV. Anda juga boleh mengeksport atau mengimport jenis kamera CCTV apa pun.

4. Perakam Panggilan Automatik

Produktiviti Aplikasi Appliqato MUAT TURUN

Seperti namanya, aplikasi Perakam Panggilan Automatik ini akan merakam setiap panggilan telefon masuk secara automatik. Selain itu, anda boleh menetapkan panggilan mana yang ingin anda rakam dan panggilan mana yang harus diabaikan.

Selain itu, anda boleh mendengar rakaman, menambah nota, dan membagikannya. Oh ya, aplikasi ini disatukan dengan Google Drive dan Dropbox . Jadi, anda boleh menyimpan rakaman panggilan di storan awan. Sekarang dalam versi Pro, anda dapat menetapkan panggilan dari kenalan tertentu untuk disimpan secara automatik, bahkan mereka akan disimpan secara automatik di awan.

6. Anti Perisik Bergerak

DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti Anti Perisik

Sekiranya aplikasi di atas adalah untuk mengintip, aplikasi Anti Perisik Bergerak ini melindungi anda daripada diintip. Mungkin betul, telefon pintar Android kami telah memasang perisian intip dan kami tidak tahu. Oleh itu, kaedah terbaik untuk mengetahui dan mengesahkannya adalah dengan memasang aplikasi ini. Oleh itu, anda boleh mengimbas dan memadam aplikasi perisian intip di Android jika ada.

7. Mata Tersembunyi

Aplikasi Produktiviti Midas Ensemble Technologies DOWNLOAD

Pernahkah anda ingin tahu siapa yang cuba mengintip telefon pintar anda semasa anda pergi? Rakan atau ahli keluarga mungkin telah mencuba membuka kunci telefon pintar walaupun mereka tidak mengetahui kombinasi kata laluan yang telah anda gunakan.

Nah, Hidden Eye adalah aplikasi mata-mata terbaik di Android yang akan mengambil gambar orang ketika mereka cuba membuka kunci telefon bimbit anda. Anda juga boleh mengaturnya untuk mengaktifkan penggera ketika seseorang cuba membuka telefon tanpa pengetahuan anda sendiri. Sangat sejuk kan?

8. AppLock

Aplikasi Antivirus & Security DoMobile Lab DOWNLOAD

AppLock adalah aplikasi mata-mata terbaik di Android yang digunakan untuk membuat kunci aplikasi Android sehingga tidak hanya ada yang dapat membukanya. Lindungi privasi dengan kata laluan, corak, malah cap jari. AppLock dapat mengunci pelbagai aplikasi seperti Facebook, WhatsApp, Galeri, Messenger, SMS, Kenalan, Gmail, Tetapan, panggilan masuk dan aplikasi lain. Intinya adalah mencegah akses yang tidak dibenarkan dan menjaga privasi.

9. Sembunyikan Panggilan Secara Automatik

DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti Androidream

Semua panggilan masuk dan tidak dijawab yang berasal dari kenalan peribadi akan disembunyikan secara automatik. Dengan cara itu, Sembunyikan Panggilan Secara Automatik akan meningkatkan privasi anda ke tahap yang lebih tinggi. Oleh itu, tidak ada yang dapat mencuri maklumat daripada anda.

9. Truecaller - ID & Blok Pemanggil

Aplikasi Produktiviti Perisian Benar Scandinavia AB DOWNLOAD

Aplikasi Truecaller ini menawarkan kemampuan untuk mengenal pasti pemanggil yang tidak dikenali dan menyekat panggilan yang tidak diingini. Anda dapat melihat nama dan foto orang, walaupun foto tersebut tidak disimpan dalam buku telefon anda.

10. Memantau Lokasi SMS Panggilan

Aplikasi Lokasi Panggilan SMS Pemantau Perisik ini membolehkan anda mengintip jarak jauh untuk memantau SMS, foto, lokasi, senarai panggilan telefon, dan banyak lagi pada peranti Android anda. Ya, anda boleh memasangnya di Android teman wanita anda untuk memastikan anak perempuan anda tidak main-main. Ingat, ia juga tidak boleh berlaku. Hehehe.

Itu adalah 10 aplikasi pengintip terbaik di Android dan aplikasi anti penorehan terbaik di Android. Bagaimana, bersedia untuk menjadi perisik yang boleh dipercayai? Tambahkan di ruangan komen, jika anda mempunyai aplikasi mata-mata unggulan anda !

Artikel Berkaitan