Ini adalah Pelancar iPhone Terbaik di Android yang Perlu Anda Ketahui

Sekiranya anda ingin melihat iOS pada telefon pintar Android anda, muat turun salah satu pelancar dalam senarai di bawah!

Daya tarikan iPhone untuk pengguna telefon pintar cukup mendapat perhatian banyak pengguna. Tidak terkecuali untuk pengguna Android. Anda juga kadangkala merasa bosan apabila melihat penampilan antara muka telefon pintar itu sahaja.

Adakah anda tergoda untuk membuat antara muka di Android kelihatan seperti iPhone ? Cubalah beberapa pelancar iPhone terbaik di Android untuk menjadikan telefon bimbit anda kelihatan lebih menarik.

BACA JUGA
  • Muat turun 50 Juta Kali! Ini adalah Aplikasi Pelancaran Terlaris di Android
  • Tema Pintar dan Telus, 5 Sebab Ini Anda Perlu Mencuba Microsoft Launcher
  • 10 Aplikasi Pelancar Android Paling Hebat

Cuba Pelancar iPhone ini untuk Android anda

Adakah anda mahu paparan Android anda seperti iPhone ? Sekarang berkat kemampuan sumber terbuka di Android, anda dapat menyesuaikan penampilan antara muka Android agar menyerupai iPhone. Cubalah beberapa pelancar iPhone terbaik di Android untuk menjadikan antara muka kelihatan lebih menarik.

1. CleanUI

Melalui pelancar ini, anda akan mendapat penampilan yang selesa dan bersih, dan anda akan mendapat pelbagai kesan yang sangat serupa dengan iOS. Hanya saja, pada pelancar ini ikon di Android tidak dapat menyerupai tinggi pada peranti iPhone.

Namun, jika anda menggunakan pelancar ini, secara automatik ada beberapa ciri seperti pusat kawalan, pemberitahuan, aplikasi senarai abjad , dan beberapa kenalan yang akan berubah seperti pada iPhone.

DevTeamHK DOWNLOAD Aplikasi Penambahbaikan Desktop CleanUI

2. Nova Launcher + TrueiOS

Pelancar yang satu ini membolehkan anda memperibadikan penampilan widget, ikon, gerak isyarat dan kesan. Anda boleh mendapatkan pelancar ini di Google Play Store secara percuma atau percuma . Biasanya sesuatu yang dilabel bebas atau bebas sangat menggoda. Terutama untuk pelancar yang akan meningkatkan penampilan Android anda .

Perisian Aplikasi TeslaCoil MUAT TURUN

3. Pelancar iOS 6 Plus

Sekiranya anda ingin mendapatkan antara muka yang menyerupai iPhone 6 , maka pilih pelancar ini. 6 Plus pelancar iOS ini dapat menjadikan telefon bimbit Android anda kelihatan sangat menarik . Adakah anda tergoda untuk mempunyai pelancar seperti ini?

Tenanglah, anda boleh mendapatkannya dengan sangat mudah. Cuba buka aplikasi Google Play Store di telefon bimbit anda. Kemudian, anda boleh memuat turun pelancar ini secara percuma.

Walau bagaimanapun, terdapat kelemahan dari pelancar yang satu ini. Sekiranya anda memasang pelancar ini, telefon bimbit Android anda akan penuh dengan iklan yang tersebar.

4. iLauncher

Adakah anda ingin mendapatkan pelancar yang sejuk dan bersih? Pilih iLauncher . Melalui pelancar ini, anda dapat menggerakkan dengan mudah, cepat dan ringan. Oleh itu, memasang pelancar ini tidak akan menjadikan Android anda perlahan . Mudah alih Android anda akan dapat kelihatan menawan tanpa menyebabkan pemuatan lambat atau pemuatan lambat. Bukankah ini sangat menguntungkan?

5. Pelancar OS10 untuk Telefon 7

Pelancar ini sangat mudah untuk anda gunakan. Prestasi Android anda tidak akan terganggu dengan pemasangan pelancar ini. Selain itu, dalam aplikasi ini anda akan mendapat penampilan yang sangat lengkap seperti pada iPhone . Sangat menarik, bukan?

6. OS iLauncher 9

Melalui pelancar ini, anda dapat melakukan pengembaraan dengan membuat buzz aplikasi dengan menekan ikon di layar. Bukankah ini sangat menarik? Walau bagaimanapun, semasa memasang pelancar ini, anda tidak akan mendapat ciri 3D Touch .

7. Pelancar Pro 8

Anda akan mendapat ciri kertas dinding telus yang sangat sejuk. Selain daripada itu, kertas dinding ini juga mempunyai resolusi yang sangat tinggi . Anda juga dapat menggunakan fitur kunci layar dengan kunci pin. Melalui pelancar yang satu ini, anda akan mendapat pelbagai paparan kertas dinding yang sejuk secara percuma atau percuma. Wow, sangat menguntungkan kan?

8. Pelancar Untuk iPhone 7

Biasanya memasang aplikasi atau pelancar tambahan mengakibatkan telefon Android anda menjadi lebih banyak bateri . Sekiranya anda ingin memasang pelancar yang tidak mengakibatkan kehabisan bateri, maka penyelesaiannya ialah memasang Pelancar untuk iPhone 7 . Pemasangan pelancar ini cenderung menjimatkan sehingga tidak mengakibatkan bateri Android anda menjadi boros .

9. Satu Pelancar

One Launcher adalah salah satu pelancar iPhone yang cukup popular dan mendapat kedudukan tinggi di Google Play Store. Pelancar ini sudah mempunyai antara muka dan ikon yang sangat serupa dengan iPhone.

Selain itu, anda juga dapat memindahkan ikon dengan mudah di layar kerana pelancar ini mempunyai pilihan leret atau luncur . Anda juga boleh mengaktifkan mod satu tangan apabila anda ingin menggunakan Android hanya dengan satu tangan .

Itulah beberapa pujian di Android yang dapat menjadikan telefon bimbit anda serupa dengan iPhone . Pasti tidak ada peluncur yang sempurna. Sekiranya anda mahukan yang sempurna, lebih baik berpindah ke iOS, bukan?

Artikel Berkaitan