10 Permainan Seksi di Android yang Dilarang untuk Kanak-kanak Di Bawah umur

Dari sekian banyak permainan Android yang keren hari ini, ada permainan yang dilarang muncul di Google Play Store kerana dianggap terlalu berbahaya bagi kanak-kanak bawah umur!

Bukan hanya aplikasi chat atau media sosial, di smartphone Android Anda ada juga permainan. Kerana permainan di telefon pintar sekarang bukan hanya menyenangkan untuk menghilangkan kebosanan, tetapi juga dapat menghiburkan dengan grafik yang menakjubkan.

Dari sekian banyak permainan Android yang keren hari ini, ada permainan yang dilarang muncul di Google Play Store kerana dianggap terlalu berbahaya bagi kanak-kanak bawah umur!

BACA JUGA
  • 15 Permainan Android Terbaik Untuk Google Cardboard VR
  • 8 Aplikasi Android Terlarang yang Tidak Ada di Google Play Store
  • Bukan Laman Dalam, Ini adalah 10 Tapak Larangan Paling Mengerikan di Dunia!

Permainan Android Seksi Terlarang

Seperti yang anda ketahui, Play Store dibuka untuk semua pemegang akaun Google. Nah, apa yang berlaku jika Play Store diakses oleh kanak-kanak bawah umur? Adalah berbahaya jika mereka memasang permainan seksi terlarang berikut:

1. Gadis Seksi Berciuman

Dari tajuk yang sama anda sudah tahu bahawa ini adalah permainan dewasa yang jelas dilarang untuk kanak-kanak kecil. Sexy Girl Kissing permainan memerlukan anda untuk menarik kaum lelaki dalam permainan ini. Sekiranya berjaya, maka anda akan mendapat ciuman!

2. Ular Seksi

Seperti permainan Ular yang legenda di telefon bimbit Nokia 3310, permainan Seksi Ular menghendaki anda memakan semua makanan tanpa merosakkan diri sendiri. Uniknya, semakin tinggi mata dalam permainan seksi terlarang ini, semakin seksi latar belakangnya dipaparkan.

LIHAT ARTIKEL

3. Seks Babe Melambung Seksi

Um, permainan Sexy Babe Bouncing Boobs ini mungkin sesuai untuk anda yang mengalami masalah akut. Kerana permainan ini akan memberi anda kelonggaran untuk menyentuh bahagian badan watak-watak dalam permainan ini.

Uniknya, setiap kali anda menyentuh skrin di bahagian tertentu, badan watak permainan ini akan bergerak. Bayangkan ia sudah tahu betul mengapa permainan ini dilarang untuk kanak-kanak kecil?

4. Skirt Tiup

Sama seperti Sexy Babe Bouncing Boobs, permainan ini melatih anda untuk bertindak bodoh. Yang mana, dalam permainan Blow Skirt, anda dapat meniup layar untuk mengangkat skirt watak gadis seksi dalam permainan ini. Bayangkan tidak tahu, bukan?

5. Kad Seksi (Solitaire)

Bagi anda yang gemar bermain permainan kad, anda mesti biasa dengan Solitaire, bukan? Tidak seperti Solitaire di Windows sekolah lama, permainan Sexy Card adalah permainan Solitaire yang menjual keseksian, menjadikannya tidak selamat untuk anak di bawah umur.

Bukan set kad biasa, permainan Kad Seksi (Solitaire) menyediakan satu set kad permainan dengan permukaan gambar wanita seksi. Sekiranya anda kurang percaya, ini mungkin item fantasi!

LIHAT ARTIKEL

6. Fap Ninja

Sekiranya adik-adik anda mencari permainan Naruto Ninja, jangan biarkan dia tersesat dan muat turun Fap Ninja . Sebabnya ini adalah permainan Android seksi yang dilarang kerana memaparkan banyak gambar dan simulasi pemandangan dewasa di dalamnya.

7. Seksi Cari Perbezaan

Permainan terlarang untuk kanak-kanak di bawah umur adalah Seksi Cari Perbezaan . Dalam permainan ini, anda harus mencari perbezaan ketara yang ada di setiap peringkat. Uniknya, setiap peringkat permainan ini menggunakan latar belakang wanita yang seksi.

8. Casanova Hotel

Membawa genre kasual, permainan ini mempunyai kisah menarik dengan genre sensual. Anda harus menyelesaikan cabaran dan permainan mini di Casanova Hotel untuk menggembirakan wanita cantik yang memberikan cabaran dalam permainan ini.

9. Serang pada Moe

Daripada merosakkan gadis seksi, anda sebenarnya harus menghadapi musuh yang seksi dan comel di Attack on Moe . Cara untuk mengalahkannya mudah, anda hanya perlu mengetuk skrin untuk menyerang.

10. VGAR

Sekali lagi, permainan ini dibuat khusus untuk memanjakan single dewasa yang ingin merasakan pengalaman memiliki teman lelaki. Ya, VGAR membolehkan anda mempunyai teman lelaki maya. Syaratnya, anda mesti bermain permainan ini dengan bantuan VR.

Sebagai permainan VR, permainan ini dilarang kerana penuh dengan nuansa seksi. Pada awalnya, anda boleh memilih gadis seksi hingga kini dan dijemput ke bilik. Seterusnya anda harus bercakap dengannya dan memanjakan teman wanita maya anda.

Itulah 10 permainan Android terlarang yang mungkin tidak dimainkan oleh kanak-kanak di bawah umur. Selain seksi, permainan di atas juga dilarang kerana penuh dengan pemandangan dewasa yang tidak sesuai untuk kanak-kanak bermain.

Sebilangan permainan terlarang di Android tersedia di Google Play Store, dan beberapa lagi telah disekat. Anda pernah mencubanya, bukan?

Artikel Berkaitan