Cara melayari Internet secara percuma setiap hari di Android menggunakan Private Tunnel

Saya tidak dapat membeli kuota internet lagi? Anda boleh melayari internet secara percuma. Di sini, Jaka beritahu saya bagaimana. Lihatlah!

Pada zaman ini, kuota internet telah menjadi rutin harian. Bahkan ada yang sanggup menghabiskan puluhan hingga ratusan ribu rupiah sebulan hanya untuk mendapatkan kuota internet.

Namun, tidak semua orang mampu membeli pakej internet. Kuota internet yang tinggi mendorong banyak orang mencari helah dan petua supaya mereka dapat melayari internet secara percuma. Baiklah, jika anda adalah salah satu orang yang disebut Jaka tadi, maka anda bernasib baik jika membaca artikel ini. Kerana hari ini Jaka akan berkongsi helah untuk mendapatkan internet percuma setiap hari dengan Private Tunnel . Berminat untuk mencubanya? Lihat lebih banyak lagi!

BACA JUGA
 • 8 Aplikasi Canggih untuk Membuat Internet Lebih Cepat di Android
 • Cara melayari tanpa sambungan internet di Google Chrome
 • Cara Mempercepat Internet Dengan Hack DNS (10x Lebih Cepat)

Cara melayari Internet secara percuma setiap hari di Android menggunakan Private Tunnel

Sebelum memulakan tutorial, anda mesti mendaftarkan akaun Terowong Peribadi terlebih dahulu . Ia sangat mudah dilakukan. Mula-mula lawati privatetunnel.com, kemudian kelihatan seperti ini.

Seterusnya, anda boleh mengikuti langkah-langkah di bawah:

 • Klik Daftar untuk mendaftarkan akaun.

 • Pada halaman Daftar, masukkan e - mel dan kata laluan aktif anda seperti yang anda mahukan. Sekiranya demikian, klik Buat Akaun .

 • Sekiranya berjaya, anda akan dihantar e-mel pengesahan akaun Terowong Peribadi. Sila buka e-mel yang anda gunakan untuk mendaftar, kemudian klik pautan pengesahan yang disediakan.
 • Sekiranya anda telah mengesahkan, log masuk menggunakan e-mel dan kata laluan lebih awal. Jangan lupa untuk mencentang kotak bahawa saya bukan robot .
 • Sekiranya berjaya masuk, ia akan kelihatan seperti ini. Sila klik Muat turun dan kemudian anda secara automatik akan mengalihkan ke PlayStore untuk memuat turun Terowong Peribadi.
 • Selepas memuat turun dan memasang, jalankan aplikasi dan kemudian ia akan kelihatan seperti ini. Masukkan e-mel dan kata laluan yang anda daftarkan sebelumnya, kemudian klik Log masuk .
 • Sekiranya e-mel dan kata laluan betul, anda akan diberitahu untuk memilih pelayan yang anda mahukan. Terdapat banyak pelayan yang tersedia (Jaka memilih pelayan Hong Kong ).
 • Sekiranya anda telah menentukan pelayan mana yang akan digunakan, kemudian klik pada nama pelayan, kemudian klik Ya .
 • Tahniah! Sekarang anda disambungkan ke pelayan yang anda mahukan dan juga mempunyai kuota internet 200MB .
 • Sekiranya anda selesai menggunakan kuota percuma dan ingin kembali normal, anda boleh mengklik Putuskan sambungan .

Sekiranya kuota 200MB telah habis, anda boleh mendapatkannya kembali dengan mendaftarkan akaun baru sekali lagi. Anda perlu tahu bahawa kuota yang diperoleh bukan hanya sekitar 200MB tetapi secara rawak , jadi anda juga dapat memperoleh kuota 500MB atau bahkan hingga 1GB .

Itulah caranya untuk melayari percuma setiap hari dengan Private Tunnel . Apa pendapat kamu? Atau adakah anda mempunyai aplikasi atau muslihat lain? Jangan ragu untuk berkongsi di ruangan komen di bawah.

Artikel Berkaitan