Cara Ketuk Telefon Android Orang Lain dengan Mudah

Adakah anda ingin tahu cara mengetuk telefon android orang lain? Inilah cara mengetuk telefon android orang lain! Membacanya!

Adakah anda curiga dengan aktiviti yang dilakukan oleh rakan atau teman lelaki anda di Android? Atau adakah anda ibu bapa yang ingin mengetahui tentang kehidupan seharian anak-anaknya?

Tenang, kami ada caranya agar anda dapat merakam semua aktiviti telefon bimbit seseorang secara diam-diam dan tanpa disedari oleh mereka.

Kaedah ini agak mudah dilakukan, tetapi anda mesti mempunyai akses fizikal ke telefon pintar orang yang ingin anda ketik. Inilah cara mengetuk telefon android orang lain secara diam-diam.

Awas, perlu kami ingatkan untuk tidak memanfaatkan tips ini untuk kegiatan yang merugikan individu atau pihak tertentu. Segala hal yang berujung merugikan suatu pihak, bukan merupakan tanggung jawab kami.

BACA JUGA
 • KEMASKINI 2016: Koleksi Trik Peretasan untuk Android yang belum di-root
 • 10 Kod Rahsia Android yang Mesti Anda Ketahui
 • Ini adalah 10 Penggodam Paling Berbahaya di Dunia (Psst ... Ada Penggodam Indonesia)

Langkah-langkah untuk menggunakan telefon Android orang lain

 • Pertama, anda memerlukan aplikasi yang dipanggil TheTruthSpy . Muat turun dan pasang aplikasi melalui pautan berikut.
Produktiviti Apl DOWNLOAD Pengintip Kebenaran
 • Sekiranya ada, buka aplikasi dan buat akaun baru melalui butang Daftar Akaun Baru . Masukkan alamat e-mel dan kata laluan anda, kemudian tekan Buat Akaun .

 • Halaman Pentadbir Peranti akan dibuka. Tekan Aktifkan untuk mengaktifkannya.

 • Kini aplikasinya siap digunakan. Semua data dari telefon pintar yang anda pasang aplikasi akan dimuat naik ke laman web TheTruthSpy. Sekiranya anda ingin mengeluarkan ikon aplikasi TheTruthSpy dari telefon bimbit mangsa, anda hanya perlu menekan butang Konfigurasi , dan pilih Sembunyikan Ikon TheTruthSpy .

 • Sekiranya anda ingin melihat data apa yang telah diperolehi oleh aplikasi tersebut, anda cukup membuka web my.thetruthspy.com, memasukkan alamat e-mel dan kata laluan yang sebelumnya anda daftarkan.

 • Untuk versi standard, Anda hanya dapat mengetuk data mengenai lokasi korban melalui fitur Sejarah GPS , senarai SMS , Sejarah Panggilan , dan Jawapan Auto . Ciri-ciri yang lebih lengkap boleh didapati melalui pakej Premium dan Emas dengan bayaran berbeza bergantung pada pakej.

 • Di bahagian Sejarah SMS , anda dapat melihat semua SMS di peti masuk mangsa

 • Perkara yang sama yang anda dapat melalui lajur Sejarah Panggilan . Di dalamnya, terdapat keseluruhan senarai panggilan masuk dan keluar dari mangsa.

Demikianlah artikel mengenai cara mengetuk telefon android orang lain dengan mudah, sekali lagi kami menekankan dan mengingatkan anda untuk tidak menggunakan kaedah ini untuk aktiviti yang membahayakan individu atau pihak tertentu. Perkara-perkara yang memudaratkan pihak-pihak ini bukanlah tanggungjawab kita.

Artikel Berkaitan