10 Aplikasi Nada Dering Terbaik, Muat turun Percuma!

Adakah anda bosan dengan nada dering monoton? Jaka mempunyai cadangan untuk aplikasi nada dering keren terbaik di Android, percuma untuk dimuat turun!

Adakah anda bosan dengan nada dering telefon bimbit anda?

Memilih nada dering untuk telefon bimbit anda sangat penting, jangan biarkan nada dering yang anda gunakan tidak sesuai dengan gaya anda atau menyerupai nada dering orang lain.

Nah, kali ini Jaka telah menyediakan 10 aplikasi nada dering android terbaik yang boleh anda gunakan untuk mencari nada dering kegemaran anda dengan kualiti tertinggi. Ingin tahu apa permohonannya? Lihat senarai penuh!

 • Nada Dering iPhone untuk Android
 • Nada Dering Lucu
 • Nada Dering Anime
 • Nada Dering & Kertas Dinding untuk Saya
 • Aplikasi Nada Dering Terbaik Lain ..
 • Ini adalah 10 Aplikasi Nada Dering Android Terbaik

  Genre nada dering mempunyai pelbagai jenis lelaki mulai dari nada dering iPhone, lucu, unik, hingga pelbagai jenis muzik kontemporari.

  Nada dering yang ada boleh anda gunakan sebagai nada telefon masuk, pemberitahuan pemberitahuan masuk, dan penggera pada orang telefon bimbit anda.

  Aplikasi yang anda sarankan juga dapat dinikmati secara percuma dan tanpa memerlukan akses root . Praktikal adalah intinya!

  1. Zedge

  Permohonan pertama adalah lelaki Zedge . Anda boleh memilih beratus-ratus nada dering yang sejuk dalam aplikasi nada dering Android ini.

  Terdapat pelbagai kategori nada dering keren yang dapat anda nikmati, kualiti audio juga unggul.

  Selain nada dering yang keren, Zedge juga menawarkan ciri kertas dinding yang sejuk secara percuma yang anda tahu.

  DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti Zedge

  2. Nada Dering iPhone untuk Android

  Adakah anda mahu mempunyai nada dering iPhone di telefon Android anda? Nah, aplikasi Nada Dering iPhone untuk Android adalah jawapannya. Anda boleh menjadikan telefon bimbit anda berbunyi seperti iPhone asli.

  Bukan hanya untuk nada telefon, pemberitahuan dan penggera anda juga dapat diatur sama seperti nada dering iPhone. Anda tidak perlu membeli iPhone, anda juga boleh menggunakan Android dengan nada dering iPhone!

  Anda boleh memuat turun aplikasi nada dering iphone ini di sini.

  3. Nada Dering Lucu

  Mahukan nada dering lucu dan unik yang anti arus perdana? Cuba gunakan aplikasi nada dering Android ini yang dinamakan sebagai Nada Dering Unik & Lucu .

  Di dalamnya terdapat 10 kategori nada dering yang boleh anda pilih. Kategori ini merangkumi muzik klasik, vintaj, elektro, rock, hip hop, dan Krismas.

  Muat turun aplikasi di sini.

  4. Nada Dering Anime

  Adakah anda peminat anime? Jadikan nada dering anda seperti anime juga. Gunakan aplikasi nada dering Android Anime Ringtone Android ini .

  Anda boleh memilih nada dering keren dari pelbagai adegan filem anime dan runut bunyi anime yang terkenal. Kawai adalah intinya!

  Muat turun aplikasi di sini.

  5. Nada dering & kertas dinding untuk saya

  Aplikasi nada dering kelima yang disyorkan adalah Nada Dering & Kertas Dinding untuk Saya . Dengan aplikasi nada dering Android ini, anda boleh memilih nada dering berdasarkan mood anda.

  Anda juga boleh memilih pelbagai wallpaper keren untuk meningkatkan penampilan Android anda.

  Aplikasi Nada Dering Terbaik Lain ..

  6. Nada Dering MTP

  Aplikasi seterusnya adalah lelaki Nada Dering MTP . Selain menggunakan muzik yang ada, anda juga dapat membuat nada dering anda sendiri. Anda juga boleh memilih cadangan nada dering yang menarik dari pengguna lain.

  Muat turun aplikasi di sini.

  7. Nada Dering Lucu

  Sekiranya anda memerlukan nada dering lucu dan lucu, anda mesti menggunakan aplikasi Nada Dering Lucu ini. Koleksi nada dering lucu dalam aplikasi ini dijamin memenuhi keinginan anda.

  Apabila telefon berdering, pasti telefon bimbit anda dapat mengundang perhatian dan ketawa orang lain. Hehe ~

  8. 100 Nada Dering Teratas

  Seterusnya adalah 100 Nada Dering Terbaik , seperti namanya aplikasi nada dering Android ini mempunyai sejumlah nada dering yang paling terkenal dan disukai oleh orang.

  Banyak bentuk nada dering disediakan dalam aplikasi ini, dari nada dering hingga muzik pop, komedi, percutian, dan banyak lagi.

  Anda juga akan mendapat kualiti nada dering terbaik untuk hasil suara yang jelas. Hebat!

  Klik di sini untuk memuat turun aplikasi rasmi.

  9. Nada Dering Baru 2018

  Nah, jika aplikasi nada dering atau aplikasi nada dering Android, anda akan menemui nada dering baru dan lelaki terbaik.

  Anda juga tidak memerlukan internet untuk menjalankan aplikasi ini, cukup muat turun pada awalnya dan kemudian anda boleh mengakses aplikasi ini di luar talian.

  Bukan itu sahaja, kualiti nada dering yang anda dapat dari aplikasi ini adalah kualiti HD sehingga suara yang dihasilkan akan menjadi jelas.

  Muat turun aplikasi Nada Dering Baru 2018 rasmi di sini.

  10. Z Nada Dering PREMIUM 2018

  Terakhir adalah Nada Dering PREMIUM Z 2018 . Aplikasi nada dering Android ini mempunyai nada dering lengkap yang terkini.

  Anda boleh menemui pelbagai genre lagu seperti Alternatif, Biru, Klasik, Komedi, Negara, Tarian, dan lain-lain yang boleh dimuat turun secara percuma.

  Anda boleh memuat turun nada dering PREMIUM 2018 rasmi di sini.

  Itulah cadangan 10 aplikasi nada dering Android terbaik dari Jaka. Sekarang anda tidak perlu bersusah payah mencari nada dering yang sejuk untuk telefon bimbit anda.

  Aplikasi mana yang anda telah cuba? Tulis pendapat anda di ruangan komen, sampai jumpa di artikel seterusnya!

  Baca juga artikel mengenai nada dering atau artikel menarik lain dari Daniel Cahyadi .

  Artikel Berkaitan