5 Permainan Android yang Menghasilkan Bitcoin Yang Boleh Membuat Anda Tajur

Bitcoin adalah mata wang maya yang baru-baru ini berkembang pesat di internet, walaupun bitcoin telah lama wujud. Bitcoin tidak mempunyai bentuk fizikal seperti wang lain, tetapi nilai bitcoin tidak kurang hebatnya jika dibandingkan dengan mata wang fizikal, cuma nilai atau harga bitcoin tidak

Bitcoin adalah mata wang maya yang baru-baru ini berkembang pesat di internet, walaupun bitcoin telah lama wujud. Bitcoin tidak mempunyai bentuk fizikal seperti wang lain, tetapi nilai bitcoin tidak kurang hebatnya jika dibandingkan dengan mata wang fizikal, cuma nilai atau harga bitcoin tidak selalu tetap tetapi terus menurun dan meningkat , selain itu kenaikan dan penurunan harga bitcoin juga tidak boleh menjadi milik kita meneka.

Jadi, bagaimana anda mendapatkan bitcoin? Untuk mendapatkan bitcoin, anda boleh menggunakan pelbagai cara, dari membeli, melalui aplikasi penghasilan bitcoin, dan juga melalui permainan menghasilkan bitcoin seperti beberapa permainan yang akan dikaji Jaka di bawah. Sekiranya anda sudah mempunyai bitcoin, apa yang anda lakukan? Sudah tentu anda boleh membeli dan menjual untuk mendapatkan wang, seperti beberapa orang yang menjadi kaya hanya dengan bermain bitcoin baru-baru ini. Nah, bagi mereka yang ingin mencuba permainan, pertimbangkan perkara berikut, siapa tahu, bertuah!

BACA JUGA
  • 5 Cara Memperoleh Bitcoin Percuma Secara Langsung di Android Mobile
  • Inilah Langkah-Langkah Cara Membeli BitCoin Dengan Mudah
  • Pelombong! 5 Aplikasi Bitcoin di Android yang mesti anda muat turun

5 Permainan Android yang Menghasilkan Bitcoin Yang Boleh Membuat Anda Tajur

1. Flap Babi

Flap Pig adalah permainan Android yang cukup sederhana dan juga memberikan ganjaran kepada pemainnya dalam bentuk bitcoin. Permainan ini sangat mudah walaupun dengan mudah anda boleh bermain hanya dengan mata tertutup! Untuk mendapatkan bitcoin dari permainan "Flap Pig" anda mesti memenangi permainan. Sekiranya anda merasakan anda menjana bitcoin yang mencukupi maka anda boleh melakukan Pembayaran . Walaupun mudah, itu tidak bermaksud anda boleh mendapatkan puluhan hingga ratusan bitcoin, tentu semuanya memerlukan proses.

2. Jutawan Bitcoin

Permainan Android penghasil bitcoin kedua adalah Bitcoin Billionaire . Bitcoin Billionaire juga menawarkan ganjaran yang cukup menggoda di mana anda akan diberikan bitcoin percuma dengan syarat anda harus memainkannya dengan betul mengikut arahan . Permainan ini juga agak mudah tetapi cukup mengeringkan minda . Bagi anda yang berhasrat mencari bitcoin percuma maka permainan "Bitcoin Billionaire" boleh menjadi penyelesaian yang paling tepat.

3. Flapper Syiling

Coin Flapper boleh dibilang permainan yang serupa dengan permainan "Angry Bird. Dalam permainan" Coin Flapper "para pemain hanya ditugaskan untuk terbang burung , tetapi ada juga cabaran atau rintangan yang harus anda persiapkan untuk menghadapi. Dari hasil kemenangan anda akan diberi hadiah berupa mata wang maya (bitcoin) Walaupun kelihatan sederhana, memenangi permainan ini bukanlah perkara yang mudah.

4. Permainan Blockchain

Blockchain Game boleh dikatakan permainan penggoda otak, jadi tentunya memerlukan pemikiran yang tepat untuk menyelesaikan misi dalam permainan ini. Pemain hanya ditugaskan untuk menyusun sesuatu , sederhana tetapi memerlukan masa yang lama. Pada Blockchain Game terdapat juga beberapa level dan anda dapat menyelesaikannya secara beransur-ansur. Mengenai hadiah yang akan diperoleh, anda tidak perlu risau, kerana Blockchain Game juga akan memberikan ganjaran bitcoin yang besar untuk pemain yang berjaya menyelesaikan permainan dan setiap tingkat.

5. Larian Alien

Alien Run adalah permainan yang tidak kurang mudah dan senang. Dalam permainan "Alien Run" anda akan sangat mudah mendapatkan bitcoin, cuma kekurangan dari permainan ini adalah bitcoin yang agak kecil . Tetapi tidak akan menjadi masalah besar jika kita melakukannya secara rutin. Selain dapat memperoleh bitcoin secara percuma, anda juga akan merasakan keseronokan dalam permainan ini. Tugas anda di sini sangat sederhana dan tidak memerlukan masa yang lama .

Itulah 5 permainan Android yang menghasilkan bitcoin yang boleh menjadikan anda kaya. Bagi anda yang berhasrat mengumpulkan bitcoin tetapi tidak mempunyai modal, lima permainan di atas boleh menjadi penyelesaian yang paling tepat untuk anda. Adakah anda pasti tidak mahu mencuba?

Artikel Berkaitan