Inilah Cara Memperbaiki Foto Kabur dengan Mudah!

Nah, jika anda sering mengalami ini, sekarang anda tidak perlu risau lagi. Cukup baca artikel Jaka mengenai cara memperbaiki foto yang kabur.

Mengambil gambar memang merupakan aktiviti yang sangat menyeronokkan. Dengan aktiviti bergambar kita dapat merakam banyak kenangan dalam perjalanan hidup kita. Bermula dari ketika kita masih kanak-kanak, sehingga kita dewasa dan berkahwin, maka kita akan menjadi tua.

Tetapi mengambil gambar tidak akan menyenangkan lagi apabila hasil foto yang anda buat menjadi kabur atau kabur . Nah, jika anda sering mengalami ini, sekarang anda tidak perlu risau lagi. Cukup baca artikel Jaka mengenai cara memperbaiki foto yang kabur.

BACA JUGA
  • Rasa hebat? Teka Hasil Peraduan Foto Makro 10 dari Nikon Mengikuti!
  • 3 Cara Mudah Memasang Aplikasi Selepas Memasang Semula Windows!
  • Cara Mudah Menambah RAM ke PC Menggunakan Pemacu Keras Dalaman

Cara Memperbaiki Blur Foto dengan Mudah!

Mengambil gambar boleh dikatakan sukar, tetapi kadang-kadang mudah juga. Contohnya adalah ketika kita akan memotret objek yang bergerak pantas , ini sukar. Selalunya gambar yang kita hasilkan sebenarnya menjadi kabur atau kabur. Contoh lain yang membuat gambar kabur adalah ketika dalam keadaan cuaca sejuk sehingga lensa kamera menjadi lebat .

Sekarang, untuk mengatasinya, anda boleh mencuba kaedah Jaka berikut, iaitu memperbaiki gambar yang kabur atau kabur menggunakan perisian Smart Deblur .

LIHAT ARTIKEL

Langkah Memperbaiki Foto Kabur

Langkah 1

Pertama, anda mesti memuat turun perisian terlebih dahulu di pautan berikut . Oh ya anda tidak perlu risau, perisian ini 100% percuma .

Produktiviti Aplikasi PortableApps DOWNLOAD

Langkah 2

Buka perisian, kemudian klik "Buka" . Kemudian paparan akan muncul seperti di bawah.

Pilih gambar kabur atau kabur anda, kemudian klik "Buka" .

Langkah 3

Sesuaikan tahap kabur atau kabur pembaikan pada "Radius" , atau untuk kes yang melampau, anda juga boleh menggunakan tahap pembaikan yang lain.

Hasilnya akan menjadi seperti ini .

Malah tulisan yang pada awalnya tidak dapat dibaca dapat dibaca melalui perisian ini.

Itulah artikel Jaka mengenai cara memperbaiki foto yang kabur. Semoga bermanfaat dan semoga berjaya!

Sepanduk: Latar Belakang HD

Artikel Berkaitan