Cara Mudah untuk Meretas Microsoft Office Jadi 100% Percuma!

Microsoft Office agak mahal, sehingga banyak orang terpaksa memakai cetak rompak. Sekarang melalui artikel ini, saya akan memberi anda trik Microsoft Office percuma! Bukan tipuan dan 100% sah.

Anda boleh mengatakan Microsoft Office pada masa ini merupakan perisian terbaik untuk keperluan pejabat. Sebabnya, walaupun ada beberapa perisian pejabat percuma seperti OpenOffice, KingOffice , dan lain-lain, nampaknya ia tidak dapat menggantikan Microsoft Office. Lebih-lebih lagi, bagi pengguna Microsoft Office yang setia.

Tetapi, seperti yang kita ketahui, versi rasmi Microsoft Office agak mahal. Betul-betul cinta kan? Tapi, jangan risau. Nampaknya ada muslihat yang membolehkan kita menggunakan Microsoft Office secara percuma! Sekarang, melalui artikel ini kita akan mengkaji trik Microsoft Office secara percuma! Bukan tipuan, dan tidak perlu takut, kerana ini 100% sah. Lihat betul-betul!

BACA JUGA
 • 100% berjaya! Ini adalah Trik Muat turun Aplikasi di Kedai Microsoft Tanpa Akaun
 • Wah! Ternyata itu adalah mesej rahsia pada logo Microsoft
 • 10 Fakta Hebat Dari Microsoft Yang Mungkin Anda Belum Tahu

100% Trik Microsoft Office Percuma, Bukan Tipuan

Microsoft Office boleh dikatakan perisian yang telah lama digunakan. Banyak yang disukai kerana penggunaannya agak mudah. Tetapi di satu pihak, harganya mahal untuk membuat sebilangan orang memilih untuk menggunakan cetak rompak. Sekarang, dengan mengikuti muslihat ini, anda boleh mendapatkan Microsoft Office secara percuma! Jadi anda tidak perlu lagi menggunakan cetak rompak.

Untuk menggunakan tipu daya ini, kami memanfaatkan dua ciri, iaitu fitur aplikasi di Google Chrome dan juga Microsoft Office Online yang merupakan aplikasi resmi dan sah dari Microsoft. Inilah langkahnya.

Langkah-langkah Trik untuk Dapatkan Microsoft Office Percuma

 • Pada peringkat awal, mulakan dengan memasang Google Chrome melalui pautan JalanTikus berikut.
Penyemak Imbas Apl Google Inc. MUAT TURUN
 • Buka Google Chrome, kemudian klik "Kedai Web" seperti yang ditunjukkan dalam gambar.
 • Pilih "Aplikasi", kemudian ketik "Excel" (atau aplikasi Microsoft Office lain), kemudian pilih "Tambah ke Chrome". Lihat gambar dengan lebih jelas.
 • Sekiranya demikian, anda akan dipindahkan ke halaman seperti yang ditunjukkan. Klik kanan pada aplikasi yang baru anda tambahkan, kemudian pilih "Buat Pintasan". Lihat gambar dengan lebih jelas.
 • Kemudian tetingkap baru akan muncul. Tandakan "Desktop" kemudian klik "Buat".
 • Ulangi aplikasi Microsoft Office lain seperti PowerPoint, OneNote, dan Word sehingga kelihatan seperti gambar di bawah.
 • Buka aplikasi, maka anda perlu log masuk dengan akaun Microsoft. Atau jika anda tidak memilikinya, daftar sahaja. Ianya percuma.
 • Setelah selesai, hasilnya akan seperti di bawah. Kira-kira tidak jauh berbeza dengan Microsoft Office yang dipasang pada komputer pada umumnya, dan juga tidak lambat. Anda hanya memerlukan sambungan internet untuk mengaksesnya. Tidak seperti pemasangan biasa yang boleh anda akses tanpa sambungan internet.

Nah, itu adalah muslihat bagaimana menggunakan Microsoft Office secara percuma dari Jaka. Kini anda tidak perlu lagi menggunakan aplikasi cetak rompak. Dan di era internet sekarang, mengakses Microsoft Office dengan internet tidak akan menjadi masalah. Selamat mencuba!

Sepanduk: Microsoft

Artikel Berkaitan