Cara Menonton Percuma di Aplikasi Fucking Sebanyak, Sah!

Ingin menonton kandungan perdana di aplikasi Vidio tetapi tidak mahu mengeluarkan wang? Inilah cara menonton secara percuma pada aplikasi Vidio. Boleh menonton filem sebanyak!

Sejak tercetusnya wabak virus Corona di sejumlah negara termasuk Indonesia, kini kempen 'Stay At Home' dan 'Physical Distancing' semakin disuarakan.

Akibatnya, hampir semua orang kini tidak lagi dapat melakukan aktiviti seperti biasa di luar rumah walaupun untuk hiburan, kumpulan itu.

Nasib baik, pada masa ini terdapat banyak aplikasi yang menghilangkan perkhidmatan premium mereka sebagai bentuk sumbangan untuk menyokong usaha mencegah penyebaran virus COVID-19.

Dari sekian banyak aplikasi, Vidio adalah salah satu yang menawarkan pelanggan akses percuma ke kandungan premium mereka.

Nah, bagi anda yang ingin mengetahui cara menonton secara percuma di aplikasi Vidio , lihat perbincangan penuh di bawah!

 • Cara Menonton Percuma pada Aplikasi Fucking
 • Kandungan Percuma Aplikasi Vido selama 14 Hari

  Sumber foto: JPNN (Aplikasi streaming Vidio memberikan akses percuma untuk menonton filem selama 14 hari).

  Selain aplikasi pembelajaran dalam talian, aplikasi hiburan kini sangat diminati oleh masyarakat untuk mengatasi kebosanan ketika berada di rumah.

  Oleh itu, Vidio sebagai salah satu perkhidmatan streaming video atas permintaan dipindahkan untuk memberikan akses percuma selama 14 hari kepada pengguna.

  Akses percuma dapat dinikmati untuk menonton kandungan eksklusif mulai dari Vidio Original Series, filem tempatan terbaik, filem Hollywood terpilih, Korea, Bollywood, dan kandungan pendidikan.

  Perkhidmatan Vidio 'Watch Free' ini hanya dapat diakses satu kali oleh setiap pengguna aplikasi Vidio dan sah dari 4 April 2020 hingga akhir bulan.

  Cara untuk menikmati perkhidmatan percuma ini adalah dengan menebus kod baucar VIDIOBEBASNONTON melalui aplikasi Vidio, geng.

  Cara Menonton Percuma pada Aplikasi Fucking

  Sekarang anda tahu kod baucar apa yang boleh digunakan untuk menonton secara percuma di aplikasi Vidio? Menarik kan?

  Bila lagi anda boleh menonton teater filem percuma dan sah?

  Nah, jika anda ingin segera menikmati perkhidmatan percuma untuk menonton video percuma tetapi masih keliru dengan langkahnya, anda boleh mengikuti kaedah lengkap di bawah.

  Langkah 1 - Muat turun aplikasi Fucking

  • Langkah pertama yang mesti dilakukan, tentu saja, memuat turun aplikasi Vidio terlebih dahulu, geng. Anda juga boleh memuat turun aplikasi melalui pautan di bawah:
  Aplikasi Apps oleh PT Creative Media Karya DOWNLOAD

  Langkah 2 - Log masuk atau buat akaun Fucking

  • Seterusnya, anda log masuk ke akaun Vidio anda. Sekiranya anda tidak memilikinya, anda boleh membuat akaun terlebih dahulu atau log masuk menggunakan Google atau Facebook.

  Sumber gambar: JalanTikus (Anda mesti log masuk terlebih dahulu untuk terus menonton secara percuma di aplikasi Vidio).

  • Sekiranya anda log masuk menggunakan akaun Google, kemudian anda akan diminta memasukkan nombor telefon untuk pengalaman yang lebih baik dan keselamatan akaun.

  • Selepas itu, anda memasukkan kod pengesahan yang dihantar oleh aplikasi Vidio melalui SMS.

  Langkah 3 - Masukkan menu 'Akaun'

  • Selepas itu, anda memasuki menu 'Akaun' dengan mengetuk ikon di sudut kanan bawah.

  Langkah 4 - Tingkatkan akaun Vidio anda ke tayangan perdana

  • Langkah seterusnya, pada halaman Akaun, anda memilih menu 'Tingkatkan ke Premier' untuk menaik taraf akaun Vidio anda menjadi premium.

  • Kemudian, dalam 'Mempunyai kod baucar?' Anda memilih butang 'Gunakan' untuk dapat menebus kod baucar Jaka yang dinyatakan di atas.

  Langkah 5 - Masukkan kod baucar

  • Selepas itu, pada peringkat ini anda memasukkan kod baucar VIDIOBEBASNONTON untuk dapat menikmati perkhidmatan menonton 14 hari percuma pada aplikasi Vidio.

  • Sekiranya ya, anda tekan butang 'Use' .

  Sumber gambar: JalanTikus (Anda boleh menonton kandungan perdana percuma dalam aplikasi Vidio dengan menebus kod baucar).

  Langkah 6 - Tonton kandungan perdana untuk isi hati anda

  • Sekiranya proses penebusan kod baucar berjaya, maka ia akan kelihatan seperti berikut. Terdapat juga maklumat mengenai tarikh luput langganan perkhidmatan Vidio percuma anda, geng.

  • Akhirnya, anda boleh menikmati kandungan perdana dalam aplikasi Vidio untuk isi hati anda dengan mengetuk butang 'Tonton Perdana sekarang' .

  Itulah maklumat mengenai cara menonton secara percuma di aplikasi Vidio menggunakan kod baucar, geng.

  Kini anda dapat menikmati 14 hari ke depan dengan bersenang-senang kerana disertai dengan filem pawagam percuma dan sah!

  Bagi anda peminat rancangan Korea, anda juga boleh menonton streaming saluran TVN Korea secara percuma sebanyak yang anda suka. Bagaimana untuk Sangat menyeronokkan, bukan?

  Baca juga artikel mengenai Tech Hack atau artikel menarik lain dari Shelda Audita .

  Artikel Berkaitan