7 Misi Terbaik di GTA 5 yang Harus Anda Cuba, Dijamin Menyeronokkan!

GTA 5 mempunyai banyak aktiviti menarik tetapi permainan ini juga mempunyai banyak misi, geng yang menarik. Di sini, Jaka ingin berkongsi 7 misi terbaik di GTA 5.

Geng, adakah anda sering tidak bermain permainan dunia terbuka, bukannya menyelesaikan misi atau misi, sebaliknya hanya bermain-main di sana sini?

Jaka juga sering terganggu dalam permainan seperti itu, kerana mesti ada banyak perkara menarik yang harus dilakukan.

Ini sering berlaku ketika Jaka bermain Grand Theft Auto 5 (GTA5 5) , kerana jika anda melihat peta dan melihat kawasan yang tidak diketahui oleh Jaka, Jaka akan penasaran.

Bukan hanya memperkenalkan keganasan, ternyata terdapat banyak misi menarik di GTA 5, yang terlalu buruk untuk dilewatkan, baik kerana keunikannya atau kerana mereka memang bersemangat.

 • Caida Libre
 • Di dalam
 • Pergolakan Kecil
 • Skor Paleto
 • Skor Besar
 • Penilaian risiko
 • 7 Misi Terbaik di GTA 5

  San Andreas, yang merupakan latar belakang permainan GTA 5, bukan tempat yang membosankan, geng, kerana terdapat banyak aktiviti sampingan yang dapat kita lakukan.

  Sungguh sedap, geng, kerana anda boleh melakukan apa sahaja yang anda mahukan. Tetapi dari pengalaman Jaka, saat-saat paling menggembirakan adalah dalam misi tersebut.

  Contohnya, ada misi di mana anda harus menggunakan pesawat untuk merampas pesawat lain dan ada juga misi dengan anjing yang bercakap.

  Itulah dua misi sebenar di GTA 5, geng! Ingin tahu? Jadi, baca 7 misi terbaik di GTA 5 mengikut Jaka!

  1. Bapa / Anak lelaki

  Bapa / Anak adalah salah satu misi pertama di GTA 5 dan salah satu momen pertama di GTA 5 di mana Jaka mula mengeluarkan nama haiwan.

  Misi ini menampilkan duet antara Michael dan Franklin di mana mereka berdua bertugas menyelamatkan anak Franklin, Jimmy, dari beberapa pencuri kapal.

  Dalam misi ini, Michael bertugas mengawal kereta supaya Franklin dapat melompat ke atas kapal yang sedang diangkut oleh sebuah trak di lebuh raya.

  Momen paling kacau berlaku ketika Jimmy berpegangan pada tiang di atas jalan raya dan Michael harus meletakkan kereta tepat di bawah Jimmy.

  2. Caida Libre

  Nah, Caida Libre ini adalah permulaan siri misi epik di GTA 5, sebuah geng, dan misi ini juga mengandungi beberapa saat yang menggembirakan.

  Misi ini adalah duet antara Michael dan Trevor di mana Michael ditugaskan untuk menembak jatuh satu pesawat sementara Trevor mengejar pesawat.

  Sebagai Trevor, anda menggunakan motosikal untuk menangkap pesawat yang jatuh di pergunungan dan beberapa Stunt Jumps .

  Pandangan asap dari pesawat yang terhempas di atas semasa mengejar memberikan misi ini kesan yang sangat epik menurut Jaka.

  3. Di dalam

  Tepat selepas Caida Libre adalah misi Deep Inside di mana anda menggunakan Franklin untuk mencuri kereta dari sesi penggambaran filem.

  Dalam soal keseronokan, Deep Inside tidak semewah Caida Libre, tetapi ada beberapa saat di sini yang membuat Jaka ketawa.

  Kereta yang digunakan di sini adalah parodi kereta James Bond dan penuh dengan alat dan senjata pelik.

  Jaka tidak mahu banyak spoiler, tetapi salah satu alat di dalam kereta digunakan untuk menyingkirkan penumpang dari kereta yang pasti akan membuat anda ketawa!

  4. Pergolakan Kecil

  Selepas Deep Inside, anda akan sampai di Minor Turbulence , misi yang mempunyai tahap kegembiraan yang setara dengan filem Fast & Furious .

  Di sini, anda memainkan peranan Trevor yang tugasnya adalah untuk merampas kapal terbang kargo yang berada di udara.

  Untuk mencapai pesawat, anda menggunakan pesawat baling-baling dan tunggu sehingga pintu kargo pesawat sasaran anda terbuka.

  Tanpa berfikir, anda diarahkan untuk menghancurkan pesawat anda ke dalam pesawat kargo.

  Keseronokan tidak ada di sana, geng, kerana untuk melepaskan diri dari pesawat, anda harus melompat dengan Jeep di dalam pesawat. Menarik sekali!

  5. Skor Paleto

  Skor Paleto adalah salah satu misi pencurian yang terdapat dalam permainan ini, tetapi pencuriannya tidak seperti dalam siri Ocean, geng!

  Pencurian di sini sangat kejam dan penuh dengan letupan di mana Trevor memakai satu set baju besi dan minigun untuk melawan polis.

  Tetapi, akhirnya ketiga-tiga watak kita dihadapkan oleh beberapa kereta kebal yang akhirnya memerlukan anda melarikan diri.

  Bagi anda yang aktiviti kegemarannya di GTA 5 membuat kekacauan, misi ini boleh menjadi misi kegemaran anda.

  6. Skor Besar

  Nah, bagi anda yang ingin merasa seperti kru seperti dalam filem Ocean, misi pencurian ini pasti dapat membuat anda puas, geng.

  Dalam The Big Score , anda diberi pilihan untuk menggunakan pendekatan yang halus atau jelas. Jaka sendiri lebih suka kepada geng yang halus.

  Tidak kira pendekatan mana yang anda pilih, bersiaplah untuk menggunakan semua perkara yang telah anda pelajari dalam misi ini.

  Di sini, anda ditugaskan untuk mencuri emas dari peti besi bank Depository Union dan kesan epik misi ini menjadikannya layak menjadi klimaks GTA 5.

  7. Penilaian Risiko

  Nah, misi ini mirip dengan Deep Inside kerana mempunyai unsur tidak masuk akal yang agak eksentrik, geng, walaupun tidak begitu bersemangat.

  Dalam misi Penilaian Risiko , anda bermain Franklin dan bertemu dengan anjing yang entah bagaimana dapat bercakap.

  Anjing itu membawa Franklin ke Dom, yang digantung di udara kerana payung terjunnya tersangkut di sebatang pokok.

  Apa yang membuat saya ketawa, setelah menyelamatkan Dom, anjing itu hilang tanpa jejak dan Franklin diundang untuk terjun payung dengan Dom.

  Rockstar sering mempunyai rasa humor yang agak pelik dan menurut Jaka, misi ini adalah contoh yang sempurna.

  Itulah, geng, 7 misi terbaik di GTA 5 menurut Jaka. Misi di GTA 5 bolehkah anda bermain lagi, geng.

  Sekiranya anda bosan dengan GTA 5, mungkin anda boleh mencuba beberapa mod untuk GTA 5 yang dapat menawarkan perkara baru.

  Bagaimana, geng, bersetuju dengan pilihan Jaka? Atau adakah anda mempunyai cadangan misi lain dari GTA 5? Kongsi di ruangan komen, geng!

  Baca juga artikel mengenai permainan atau artikel menarik lain dari Fikri Harish

  Artikel Berkaitan