10 Aplikasi Kemajuan Kartun Terbaik yang WAJIB ada di Telefon Android Anda

Anda boleh memproses foto dengan bebas seperti yang anda mahukan, termasuk menjadikannya wajah kartun. Kira-kira, sebarang aplikasi kartun awal ya ...

Bukan hanya telefon pintar itu yang membincangkan seberapa cepat prestasi CPU yang dimilikinya, atau berapa banyak RAM yang disajikan dalam telefon bimbit. Anda juga dapat memproses foto dengan aplikasi dan menghasilkan wajah kartun . Bagaimana?

Benar, dengan adanya telefon pintar Android , itu bermakna anda dapat memproses gambar dengan bebas menjadi yang anda inginkan, termasuk menjadikannya wajah kartun. Kira-kira, aplikasi kartun muka apa yang sesuai untuk anda gunakan pada telefon Android kegemaran anda?

BACA JUGA
  • Inilah Ini, Satu lagi Aplikasi Penyuntingan Foto Android Terbaik Seindah Prisma!
  • Aplikasi Penyuntingan Foto Android Terbaik 25+ 2016
  • Kaedah Berkesan untuk Meningkatkan Resolusi Foto Tanpa Kerosakan, 100% Berfungsi!

10 Aplikasi Kartun Advance Terbaik yang WAJIB ada di Telefon Android

1. Kamera Kertas

Paper Camera adalah aplikasi untuk mengedit foto dan mengubahnya menjadi wajah kartun. Kesan yang ada sangat keren dan juga bergaya. Jaka pasti, apa sahaja foto yang anda edit melalui aplikasi Android ini, hasilnya akan sempurna.

Aplikasi pendahuluan kartun di Android juga menyediakan pelbagai ciri lain yang dapat membangkitkan selera anda. Selain menjadi kartun, anda juga boleh membuat lakaran, nada separuh, noir, dan pelbagai kesan lain. Berminat?

2. MIX - Penyunting Foto Pro

Adakah anda suka hasil kamera Lomo? Oleh itu, anda boleh menggunakan MIX - Photo Editor Pro . Kerana, selain menjadikannya wajah kartun, anda juga dapat membuat kesan seperti yang dihasilkan pada kamera Lomo dalam aplikasi ini. Kesan warna filem lain juga boleh didapati di sini.

3. Penyunting Gambar Makmal Foto FX

Sebagai tambahan kepada aplikasi di atas, untuk memproses foto menjadi lucu, bergaya, keren dan kelihatan seperti profesional, anda boleh menggunakan Photo Lab Photo Editor FX . Pelbagai kesan penapis seperti Black & White, Neon, Glow, Oil Painting terdapat di sini. Adakah anda berminat menggunakannya?

Linerock Investments Photo & Imaging Apps LTD DOWNLOAD

4. Lakarkan Saya! - Lakaran & Kartun

Untuk menjadikan gambar anda menjadi watak kartun yang keren, anda juga boleh mencuba aplikasi bernama Sketch Me! - Lakaran & Kartun . Seperti namanya, penapis seperti lakaran dan membuatnya menjadi kartun akan tersedia sepenuhnya. Anda boleh menyesuaikan tetapan kontras, kecerahan, dan tepu dengan antara muka yang selesa.

5. Kesan Penapis Foto Kartun

Dengan menjalankan aplikasi Cartoon Photo Filter Effect , anda dapat mengedit foto anda untuk mengubahnya menjadi kartun yang diambil terus dari kamera atau aplikasi Galeri. Selain itu, alat yang disediakan juga lengkap. Terdapat tanaman, putaran, dan pelbagai kesan gaya kartun lain yang boleh anda gunakan secara percuma.

Penapis yang disajikan bukan penapis geeky yang terdapat di aplikasi penyuntingan foto lain. Di sini, pelbagai penapis luar biasa disajikan secara lengkap. Menariknya, reka bentuk antara muka sangat mudah, jadi apabila anda membuka aplikasi ini, anda dijamin akan segera memahami semua ciri-cirinya.

6. SuperPhoto

Aplikasi kartun lain yang maju di Android ialah SuperPhoto . Aplikasi ini dilengkapi dengan lebih daripada 200 penapis percuma yang siap untuk anda buat. Mencampurkan penapis yang sesuai anda boleh mencuba satu persatu sehingga hasilnya kelihatan menawan. Sekiranya anda membeli versi berbayar, akan ada lebih daripada 1500 penapis dan kesan lain.

Aplikasi Foto & Pengimejan Moonlighting Apps, LLC DOWNLOAD

7. PicsArt - Studio Foto

Edit foto menjadi kartun? Tidak perlu risau! Anda hanya memuat turun aplikasi PicsArt - Photo Studio . Kerana, aplikasi ini bukan hanya dapat membuat foto lebih cantik dan cantik, tetapi juga dapat menghasilkan kesan kartun yang tidak kalah menariknya dengan aplikasi penyuntingan foto yang lain. Jadi, masih berfikir adakah anda ingin mencari aplikasi lain?

PicsArt MUAT TURUN Aplikasi Foto & Pengimejan

8. Kamera Kartun

Tidak jauh bezanya dengan foto sebelumnya, untuk memproses foto wajah kartun, anda juga dapat bergantung pada Cartoon Camera sebagai salah satu aplikasi pemprosesan foto di ponsel Android kegemaran anda. Namun, ingat bahawa anda boleh menggunakan penapis dalam aplikasi ini semasa anda mengambil gambar.

Kelebihan Cartoon Camera adalah antara muka yang cukup mudah. Jadi, untuk pemula anda akan cepat faham menggunakannya. Kemudian, sudah ada 12 penapis kartun berkualiti yang boleh anda cuba.

9. MomentCam

Aplikasi MomentCam dijamin akan mengubah struktur foto anda menjadi kartun seperti kartun sebenar. Kerana, ada berbagai varian templat karikatur yang disajikan dalam aplikasi keren ini, dan mampu menjadi watak kartun yang memiliki nilai artistik.

Eureka Studios Aplikasi Video & Audio DOWNLOAD

10. Prisma

Sekiranya anda hadir, pasti anda tahu aplikasi Prisma ? Ya, aplikasi yang satu ini mampu memberikan nuansa foto baru. Kerana, aplikasi ini menawarkan pelbagai ciri yang tidak akan menjadikan hidup anda rumit. Keputusan? Foto anda akan kelihatan seperti lukisan kartun yang menawan. Menarik kan?

Makmal Aplikasi dan Pengimejan Foto, termasuk MUAT TURUN

Itulah koleksi aplikasi wajah kartun terbaik di Android yang mesti ada di telefon pintar anda. Dari senarai di atas, mana yang paling anda sukai? Kongsi pendapat anda melalui komen di bawah.

Artikel Berkaitan