Aplikasi Lockscreen Android Paling Canggih Setakat ini

Skrin kunci alias kunci skrin adalah antara muka pertama yang kita hadapi ketika cuba menggunakan telefon pintar. Bosan dengan penampilannya? Ini adalah 5 aplikasi skrin kunci Android paling maju yang WAJIB anda pasang.

Masalah penyesuaian antara muka paparan, tidak ada sistem operasi lain yang dapat mengalahkan Android . Anda dapat melakukan banyak penyesuaian tampilan seperti, mulai dari menerapkan tema, ikon, bahkan mengubah peluncur, dan layar kunci.

Oh ya, kali ini JalanTikus ingin membincangkan aplikasi Android Lockcreen yang paling canggih. Skrin kunci alias kunci skrin adalah antara muka pertama yang kita hadapi ketika cuba menggunakan telefon pintar. Dilaporkan dari Wonderhowto, 5 cadangan aplikasi berikut selain penampilannya yang keren, ciri-cirinya juga mengagumkan.

BACA JUGA
  • Jadikan LockScreen Lebih 'berminyak' dengan Corak 6x6
  • Aplikasi Skrin Kunci Terbaik Untuk Telefon Android
  • Buat Android LockScreen Seperti iOS dengan Mudah

Aplikasi Lockscreen Android Paling Canggih Setakat ini

Terdapat banyak aplikasi Lockscreen di Google Play Store. Anda mesti bingung memilihnya, anda juga harus berhati-hati kerana ada yang mungkin mengandungi perisian hasad. Oleh itu, Jaka memilih 5 aplikasi Android Lockscreen paling canggih dan terbaik yang semestinya anda mesti cuba!

1. Skrin Kunci Penutup (beta)

Aplikasi Android Lockscreen paling canggih pertama adalah Cover Lock Screen , bukan sahaja kelihatan menarik. Cover juga menyediakan barisan aplikasi di sisi skrin. Sangat praktikal, anda tidak perlu membuka kunci skrin dan membuka aplikasinya. Cukup dari Lockscreen, semua aplikasi dapat diakses dengan satu sapuan. Menariknya, aplikasi di sebelah skrin akan berubah mengikut lokasi anda. Canggih kan?

MUAT TURUN Aplikasi Antivirus & Perlindungan Keselamatan

2. Corgi untuk Majalah Berita Feedly

Aplikasi Android Lockscreen terbaik seterusnya adalah Corgi untuk Feedly News Magazine . Sekiranya Cover sebelumnya bergantung pada kemampuan untuk mengakses aplikasi dengan cepat, Corgi menawarkan maklumat berita secara langsung di skrin kunci anda. Jadi, dijamin anda tidak akan terlepas berita. Anda boleh memilih topik berita yang anda suka dan juga dapat menggabungkan akaun Instagram anda . Satu perkara lagi, Corgi disatukan dengan ciri keselamatan yang terdapat pada telefon pintar seperti cap jari, PIN, corak, atau kata laluan.

Aplikasi Antivirus & Security Corgi untuk Skrin Kunci Feedly DOWNLOAD

3. Skrin Kunci Pintar SnapLock

Pada iOS 10, paparan Lockscreen pada iPhone mengalami perubahan yang cukup besar. Kini SnapLock menawarkan paparan skrin kunci gaya iPhone terkini pada telefon pintar Android anda. Anda dapat mengintegrasikan dengan pemberitahuan dan di sebelah kiri ada halaman khusus yang menampilkan widget cuaca, pintasan tetapan akses, dan aplikasi yang disarankan yang sering Anda buka. Minimalis tetapi berfungsi!

Aplikasi Antivirus & Security Ripple Technology DOWNLOAD

4. Skrin Kunci Seterusnya

Aplikasi Android Lockscreen yang paling maju dan terbaik seterusnya adalah Next Lock Screen Microsoft yang sangat kaya dengan ciri-ciri. Banyak lagi tetapan yang dapat anda sesuaikan, Seterusnya disatukan dengan Bing Images dan mempunyai jalan pintas pintar. Jadi, anda akan disambut oleh foto baru yang indah setiap hari semasa anda akan menggunakan telefon pintar.

Microsoft Corporation Antivirus & Security Apps DOWNLOAD

5. AcDisplay

Entri terakhir dalam senarai aplikasi Lockscreen Android paling maju adalah AcDisplay dan mungkin ini adalah yang paling unik. AcDisplay menawarkan cara baru untuk menangani pemberitahuan di Android, di mana Lockscreen anda dapat berfungsi sebagai pusat pemberitahuan. Jadi, anda tidak akan terlepas pemberitahuan penting lagi.

Aplikasi Antivirus & Security Artem Chepurnoy DOWNLOAD

Itulah 5 aplikasi Lockscreen Android paling canggih yang patut anda cuba. Selain mengurangkan kebosanan, Lockscreen baru juga dapat meningkatkan pengalaman penggunaan telefon pintar. Ia lebih mudah dan dapat meningkatkan produktiviti. Oleh itu, dari senarai di atas, mana pilihan anda?

Artikel Berkaitan