5 Alat Anti Ransomware Terbaik untuk Mencegah Perisian Kerosakan di Komputer Anda

Beberapa alat anti-ransomware ini boleh anda gunakan untuk mengelakkan pelbagai perkara yang tidak akan mempengaruhi anda kelak. Oleh itu, anda membaca dengan teliti koleksi alat yang akan diberikan oleh Jaka kepada anda.

Tidak lama dahulu, anda pasti pernah mendengar berita mengenai wabak ransomware bernama WannaCry yang telah mengejutkan seluruh dunia. Untuk mengelakkannya masuk ke komputer anda, Jaka merujuk kepada alat anti-ransomware terbaik untuk anda.

Ya, beberapa alat anti-ransomware ini dapat digunakan untuk mencegah pelbagai perkara yang tidak akan mempengaruhi anda kelak. Oleh itu, anda membaca dengan teliti koleksi alat yang akan diberikan oleh Jaka kepada anda.

BACA JUGA
  • 10 Perisian Penggodam untuk Melakukan Serangan DDoS
  • 9 Serangan Penggodam Terbesar Sepanjang 2016
  • Keluarkan Israel dari Internet, 5 Serangan Penggodam Paling Menakjubkan Ini!

5 Alat Anti Ransomware Terbaik untuk Mencegah Perisian Kerosakan di Komputer Anda

1. Trend Keselamatan Internet Mikro

Salah satu alat terbaik untuk membebaskan kebimbangan anda dari ancaman ransomware ialah Trend Micro Internet Security . Dengan ini, anda akan menyimpan data di komputer anda. Jadi, cubalah! Walaupun anda mengeluarkan sedikit wang, yang penting anda selamat.

Muat turun Keselamatan Internet Mikro Trend

2. MalwareBytes Anti-Ransomware

Dengan alat yang disebut MalwareBytes Anti-Ransomware , anda akan dapat memantau semua aktiviti komputer anda dan mengenal pasti jenis aktiviti ransomware yang mengancam. Jadi, anda boleh bertindak dengan cepat sebelum ransomware menyerang komputer sepenuhnya.

Muat turun MalwareBytes Anti-Ransomware

3. Cybereason RansomFree

Adakah anda suka semua yang percuma? Nah, untuk itu anda boleh memuat turun perisian Cybereason RansomFree untuk memberikan perlindungan yang lebih baik untuk komputer. Oleh itu, perisian ini akan mengesan ransomware dan segera menghapuskannya.

Muat turun Cybereason RansomFree

4. Zemana Antimalware

Ransomware telah menjadi ancaman yang menakutkan dalam beberapa tahun terakhir. Oleh itu, anda boleh menggunakan Zemana Antimalware untuk mencegahnya. Dengan cara itu, perlindungan pada komputer anda akan lebih berkesan. Jadi, anda tidak akan terlalu risau dengan ancaman itu lagi.

Muat turun Zemana Antimalware

5. Bitdefender Anti-Ransomware

Alat keselamatan yang disebut Bitdefender Anti-Ransomware adalah alat yang sesuai untuk memberikan perlindungan tambahan untuk komputer atau komputer riba anda. Dengan memuat turunnya, anda dapat merasa lebih aman dari ancaman yang beredar. Oleh itu, cepat dan muat turun!

Muat turun Bitdefender Anti-Ransomware

Berikut adalah 5 alat anti-ransomware yang boleh anda gunakan untuk melindungi komputer atau komputer riba anda. Pastikan juga anda membaca artikel yang berkaitan dengan perisian hasad atau tulisan menarik lain dari Jofinno Herian.

Artikel Berkaitan