10 Laman Web Penyedia Imej Percuma Berkualiti Tinggi

kita masih boleh mendapatkan gambar berkualiti tinggi dan beresolusi tinggi. Ya, dengan laman web penyedia gambar yang akan disediakan oleh Jaka, anda ingin mengetahui apa-apa?

Untuk beberapa tujuan, kami memerlukan gambar berkualiti dengan resolusi tinggi . Tetapi untuk mendapatkan gambar atau gambar yang berkualiti tentunya tidak mudah. Kadang kala, untuk mendapatkan gambar yang berkualiti, kita perlu membayar banyak wang.

Namun, di sebalik semua itu, ternyata kita masih boleh mendapatkan gambar dengan resolusi tinggi dan berkualiti tinggi. Ya, dengan laman web penyedia gambar yang akan disediakan oleh Jaka, anda ingin mengetahui apa-apa? Mari lihat ulasan di bawah!

BACA JUGA
  • 10 Laman Pembelajaran Reka Bentuk Grafik Percuma
  • 9 Laman Web Pembekal Imej Percuma (Mockup) untuk Pereka Grafik
  • 10 Laman Pembelajaran Reka Bentuk Web Percuma

10 Laman Web Penyedia Imej Percuma Berkualiti Tinggi

1. StockSnap.io

Sumber gambar: Foto: stockSnap.io

Laman web penyedia gambar percuma pertama adalah StockSnap.io . StockSnap.io menyediakan gambar yang dikeluarkan di bawah naungan Domain Umum Creative Commons yang sentiasa dikemas kini.

Kita boleh melihat beribu-ribu gambar yang disertakan dengan tinjauan masa dan muat turun ciri di laman web ini, yang boleh membawa kita ke gambar yang paling popular.

2. Unsplash

Sumber gambar: Foto: unsplash.com

Unsplash adalah salah satu laman web penyedia gambar percuma terbaik untuk anda yang mencari gambar beresolusi tinggi dan berkualiti tinggi. Sebilangan besar pengguna templat menggunakan gambar atau foto dari Unplash untuk menyelesaikan portfolio mereka.

3. Kematian kepada Foto Stok

Sumber gambar: Foto: deathtothestockphoto.com

Adakah anda sudah tahu mengenai Death to Stock Photos ? Death to Stock Photos adalah salah satu laman web penyedia gambar berlesen berkualiti tinggi dan beresolusi tinggi.

Walaupun berlesen, kami masih boleh memuat turun foto atau gambar secara percuma di laman web ini. Sekiranya anda mendaftarkan e-mel anda di laman web ini, anda secara automatik akan menghantar pakej foto secara berkala .

4. Freeografi

Sumber gambar: Foto: gratisography.com

Melalui Freeografi , kita boleh memuat turun gambar atau gambar yang diambil oleh Ryan Mc Guire dari Bells Design secara percuma. Walaupun termasuk laman web penyedia gambar percuma, tetapi kualitinya tidak kalah dengan laman web penyedia gambar berbayar.

LIHAT ARTIKEL

5. Stok Tookapic

Sumber gambar: Foto: stock.tookapic.com

Tookapic Stock adalah laman web penyedia gambar berlesen yang berkualiti dan beresolusi tinggi. Anda boleh memilih pelbagai foto yang disediakan, mulai dari percuma hingga berbayar (premium) .

6. PicJumbo

Sumber gambar: Foto: picjumbo.com

PicJumbo juga tidak kurang menarik jika dibandingkan dengan laman web penyedia gambar percuma yang lain. Laman web ini menyediakan koleksi gambar percuma yang boleh anda gunakan untuk tujuan apa pun . Kualiti gambarnya sangat bagus, dan anda boleh mendapatkan gambar beresolusi tinggi secara percuma.

7. Saya Percuma

Sumber gambar: Foto: imcreator.com

Melalui Im Free , anda juga dapat mencari hadiah dari koleksi gambar yang diperoleh dari pelbagai sumber yang tentunya percuma , beresolusi tinggi, dan berkualiti.

LIHAT ARTIKEL

8. Stok Lama Baru

Sumber gambar: Foto: nos.twnsnd.co

Laman web penyedia gambar percuma kelapan adalah New Old Stock . Tidak seperti laman web penyedia gambar percuma sebelumnya, New Old Stock menyediakan gambar atau gambar percuma dengan tema vintaj dan tentunya bebas dari hak cipta .

9. Jay Mantri

Sumber gambar: Foto: jaymantri.com

Jay Mantri adalah laman web penyedia gambar percuma yang mempunyai lesen CC0 Common Common yang selalu mengeluarkan tujuh foto baru setiap bulan . Cukup bagus betul untuk mendapatkan gambar berkualiti secara percuma?

10. Kehidupan Pix

Sumber gambar: Foto: lifeofpix.com

Laman web penyedia gambar percuma terakhir adalah Life of Pix . Di laman web ini kita boleh memuat turun gambar berkualiti tinggi dan beresolusi tinggi secara percuma. Semua gambar dan gambar selalu mengalami kemas kini. Perlu dicuba.

Nah, itulah 10 laman web penyedia gambar percuma yang boleh anda gunakan. Tetapi ingat, walaupun ia diberikan secara percuma, anda masih harus mengetahui terlebih dahulu lesen gambar atau foto tersebut untuk menghargai karya orang lain . Nah, jika ada laman web penyedia gambar percuma lain yang belum disebutkan oleh Jaka, jangan ragu untuk memberikan komen di bawah!

Artikel Berkaitan