10 Aplikasi Penyekat Iklan Terbaik di Android 2018

Nah, di sini Jaka mempunyai 10 aplikasi penyekat iklan terbaik untuk Android pada tahun 2018. Lihat, mari!

Siapa yang tidak merasa terganggu dengan iklan yang sering muncul ketika menggunakan telefon pintar? Sesiapa sahaja tidak mahu iklan yang sering mengganggu malah menutupi skrin telefon pintar. Iklan ini biasanya muncul ketika telefon pintar disambungkan ke internet . Ini tentunya sangat menjengkelkan dan membuat kita ingin segera menyingkirkan iklan-iklan ini.

Iklan yang muncul di telefon pintar boleh dimusnahkan dengan pelbagai cara. Salah satu cara adalah dengan menggunakan aplikasi penyekat iklan . Nah, di sini Jaka mempunyai 10 aplikasi penyekat iklan terbaik untuk Android pada tahun 2018. Lihat, mari!

BACA JUGA
  • Bahaya Permainan Mobile Legends Untuk Kesihatan Tangan, Kenapa?
  • 6 Perkara Yang Membuat Pembangun Permainan Bekerja Sangat Tidak Menyenangkan
  • 10 Pemandangan Paling Tragis dalam Sejarah Permainan Video

10 Aplikasi Penyekat Iklan Terbaik di Android 2018

1. Penyemak Imbas Adblocker

Sekiranya anda selalu terganggu dengan iklan yang muncul di penyemak imbas yang anda gunakan, sudah tiba masanya anda beralih ke Penyemak Imbas Adblocker . Aplikasi ini akan menyekat semua jenis iklan yang mengganggu, melindungi telefon pintar dari perisian hasad dan perisian iklan serta menjimatkan data bateri dan internet. Anda boleh melayari secara bebas tanpa iklan yang terganggu dengan penyemak imbas yang sangat pantas dan dimuatkan secara percuma.

MUAT TURUN Aplikasi Penyemak Imbas Adblock

2. DNS66

DNS66 adalah aplikasi mudah untuk menyekat iklan pada peranti mudah alih. Aplikasi ini mempunyai ciri-ciri yang dapat digunakan dengan mudah untuk menyingkirkan iklan yang mengganggu . DNS66 menyediakan perkhidmatan VPN yang akan mencegah semua jenis iklan masuk dan memasukkannya ke dalam senarai hitam.

Anda juga boleh memilih pelayan yang ingin anda sekat atau izinkan di halaman tetapan. Sangat praktikal dan hanya memerlukan satu ketukan untuk bebas dari iklan yang mengganggu.

MUAT TURUN Apl

3. NetGuard

Iklan tidak hanya sering muncul di aplikasi penyemak imbas, tetapi dapat di aplikasi lain seperti aplikasi papan kekunci, permainan, dan lain-lain. NetGuard akan menyekat akses internet pada semua aplikasi yang dipasang pada telefon pintar anda.

Anda boleh menentukan sendiri, aplikasi mana yang perlu disekat akses internet supaya telefon pintar anda bebas daripada iklan yang mengganggu. Selain menyekat iklan, NetGuard juga dapat membantu menjimatkan data , menjimatkan penggunaan tenaga dan melindungi telefon pintar dari ancaman virus.

Aplikasi Produktiviti UNDUHAN Marcel Bokhorst

4. AdGuard

AdGuard adalah aplikasi pencekalan iklan yang cukup mudah digunakan. Aplikasi ini sangat membantu untuk menyekat tetingkap pop timbul yang sering muncul sendiri disebabkan oleh iklan. Selain menyekat iklan, AdGuard juga berfungsi melindungi telefon pintar dari perkara berbahaya ketika memasang aplikasi.

5. Adblock Plus

Adblock Plus mempunyai ciri yang dapat digunakan untuk melindungi telefon pintar anda dari iklan berbahaya. Aplikasi ini telah dilengkapi dengan tutorial sehingga anda dapat menggunakannya dengan mudah dan membantu anda dalam mengatur konfigurasi . Adblock Plus akan menyekat iklan yang sering muncul di penyemak imbas dan juga aplikasi lain yang dipasang pada telefon pintar anda.

Produktiviti Aplikasi AdBlockPlus DOWNLOAD

6. 1 Penyekat

Tidak hanya dapat digunakan pada PC / komputer riba, 1Blocker kini juga hadir untuk melindungi peranti mudah alih dari semua jenis iklan yang mengganggu. Aplikasi ini akan menyekat tetingkap timbul dan melindungi telefon pintar anda daripada perisian hasad. Cara mudah untuk menggunakannya akan memudahkan anda menggunakan aplikasi yang satu ini.

Muat turun 1Blocker

7. Pengesan Iklan AppBrain

Aplikasi ini tidak akan membiarkan iklan masuk ke telefon pintar anda. Dengan ciri-ciri yang kompleks, AppBrain Ad Detector akan menjamin keselesaan anda semasa melayari atau membuka aplikasi yang disambungkan ke internet. Aplikasi ini bahkan dapat mengesan secara langsung sebelum iklan benar-benar cuba menyusup ke telefon pintar anda .

MUAT TURUN Apl

8. AdAway

AdAway boleh digunakan pada telefon pintar yang di-root untuk membuang iklan dengan cepat dan berkesan. Aplikasi ini sangat berkesan dalam membasmi pop-up dan semua jenis iklan yang muncul di semua aplikasi termasuk permainan. AdAway juga memberikan perlindungan tambahan untuk telefon pintar dari ancaman perisian hasad dan bahaya virus lain.

Produktiviti Aplikasi AdAway DOWNLOAD

9. MinMinGuard

Sama seperti AdAway, telefon pintar anda juga mesti di-root sebelum anda dapat menggunakan aplikasi ini. MinMinGuard memberikan perlindungan untuk peranti android yang sering terganggu dengan iklan yang tidak perlu. Semua jenis iklan akan disekat, sama ada muncul dalam permainan atau bukan permainan .

MUAT TURUN Apl

10. Muncher

Yang terakhir adalah Muncher , aplikasi penyekat iklan praktikal untuk telefon pintar anda. Dengan aplikasi ini, anda akan bebas dari iklan yang menjengkelkan dan selamat dari pelbagai malware berbahaya . Muncher akan menjamin keselamatan data dan kemudahan menggunakan telefon pintar tanpa perlu risau akan penampilan iklan yang kadang-kadang menutup skrin telefon pintar.

MUAT TURUN Apl

Itulah 10 aplikasi penyekat iklan terbaik di Android 2018 . Sekiranya anda masih sering terganggu dengan penampilan iklan yang tidak perlu di telefon pintar, mari muat turun aplikasinya sekarang!

Artikel Berkaitan