10 Permainan Perlumbaan Drag Android Terbaik 2019 | Landasan Adrenalin!

Adakah anda ingin merasakan kegembiraan gaya lumba Dom Toretto dalam filem Fast & Furious? Lebih baik jika anda bermain permainan drag race terbaik di Android!

Salah satu francais filem yang paling popular ialah Fast & Furious . Filem ini menunjukkan kegembiraan dalam perlumbaan kereta ditambah dengan adegan aksi yang membuatnya tegang.

Setelah menonton filem ini, anda mungkin bermimpi menjadi Dom Toretto , yang diperankan oleh Vin Diesel dan Brian O Conner , yang dimainkan oleh mendiang Paul Walker.

Anda boleh merasakan geng merasakan sensasinya dengan memainkan permainan cadangan perlumbaan drag Jaka yang akan mendorong geng adrenalin anda!

 • Perlumbaan CSR
 • Nitro Nation 6
 • Permainan Drag Race Lengkap. . .
 • Permainan Perlumbaan Drag Android Terbaik 2019

  Drag race adalah jenis perlumbaan di mana pelumba mesti berlumba dengan laju di landasan lurus untuk sampai ke garisan penamat.

  Sekiranya anda ingin melakukannya seperti dalam filem Fast & Furious, anda boleh memainkan geng drag race game berikut. Ia pasti selamat, melainkan anda bermain semasa memandu kereta. Sekiranya anda menghadapi risiko kemalangan, anda akan diberi tiket oleh polis lagi.

  Sedia untuk melihat senarai? Mari lihat senarai permainan!

  1. Drag Racing

  Permainan pertama yang Jaka akan sarankan untuk anda adalah Drag Racing , yang dihasilkan oleh Creative Mobile . Dari namanya sahaja, kita sudah dapat meneka bahawa permainan ini memang memfokuskan pada drag racing.

  Permainan ini mempunyai banyak pilihan kereta, dari Skyline GT-R , 69 Mustangs , hingga BMW M4 . Anda boleh bersaing dengan pemain lain dari seluruh dunia!

  MaklumatPerlumbaan Seret
  Pemaju Mudah Alih Kreatif
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.4 (2,649,668)
  Saiz 36MB
  Pasang 100,000,000+
  Android Minimum 4.1
  Muat turunnya Pautan

  2. Perlumbaan CSR

  Tidak, CSR di sini tidak mempunyai kaitan dengan Tanggungjawab Sosial Korporat atau tanggungjawab sosial korporat. CSR di sini adalah nama permainan drag race yang disyorkan oleh Jaka.

  CSR Racing mempunyai banyak pilihan kereta yang boleh anda gunakan, seperti Bugatti dan McLaren. Sudah tentu anda dapat meningkatkan kemampuan kereta anda untuk memenangi perlawanan.

  MaklumatPerlumbaan CSR
  Pemaju NaturalMotionGames Ltd
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.4 (2,467,531)
  Saiz 76MB
  Pasang 50,000,000+
  Android Minimum 4.0.3
  Muat turunnya Pautan

  3. Bangsa Nitro 6

  Seterusnya adalah permainan Nitro Nation 6 , geng! Permainan satu ini disyorkan oleh Jaka kerana ia membawa konsep permainan adil di mana tidak ada ciri premium untuk peningkatan. Semuanya semata-mata kerana kemampuan kita.

  Anda juga boleh mengubahsuai kereta anda mengikut citarasa. Anda boleh menukar warna kereta, menukar bumper, membeli spoiler, dan sebagainya. Grafik permainan ini juga begitu hebat sehingga mengasyikkan.

  MaklumatNitro Nation 6
  Pemaju Mudah Alih Kreatif
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (1,239,721)
  Saiz 38MB
  Pasang 10,000,000+
  Android Minimum 4.1
  Muat turunnya Pautan

  Permainan Drag Race Lengkap. . .

  4. Klasik CSR

  Jika yang satu ini adalah sama seperti kumpulan itu CSR Racing kerana ia dihasilkan oleh pemaju yang sama, iaitu NaturalMotionGames Ltd . Bezanya, kereta dalam permainan ini adalah kereta klasik.

  Oleh itu, jika anda peminat kereta antik, anda semestinya menyukai permainan ini. Kereta yang ada termasuk Shelby Mustang GT500 , Ford GT40 dan Plymouth Superbird .

  Untuk dapat memainkan permainan ini, sekurang-kurangnya anda memerlukan telefon bimbit dengan RAM sekurang-kurangnya 1GB. Sekiranya anda merancang untuk mengganti telefon bimbit anda dengan lebih banyak RAM, baca artikel ini!

  MaklumatKlasik CSR
  Pemaju Mudah Alih Kreatif
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (879,393)
  Saiz 24MB
  Pasang 10,000,000+
  Android Minimum 4.0
  Muat turunnya Pautan

  5. Kelajuan Teratas: Drag & Racing Lumba 3D

  Dalam permainan yang satu ini, anda harus benar-benar menguasai masa pertukaran gear dan menggunakan nitro yang tepat untuk memenangi setiap perlumbaan yang anda ambil.

  Top Speed: Drag & Fast Racing 3D adalah permainan yang akan memanjakan mata anda dengan keindahan grafiknya. Pilihan kereta tidak seperti permainan sebelumnya, tetapi masih mencabar.

  MaklumatKlasik CSR
  Pemaju T-Bull
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.6 (651,600)
  Saiz Berbeza dengan peranti
  Pasang 10,000,000+
  Android Minimum 4.1
  Muat turunnya Pautan

  6. Perlumbaan 4x4

  Kereta sport sudah, kereta klasik juga, kereta jenis apa lagi yang boleh digunakan untuk drag race? Masih ada geng, kereta 4WD yang garang juga boleh digunakan untuk drag racing!

  Anda mahu menggunakan trak, SUV, ke Monster Truck untuk berlumba. Yang jelas, permainan ini sangat sesuai untuk anda peminat kereta besar yang sangat macho.

  MaklumatDrag Racing 4x4
  Pemaju Mudah Alih Kreatif
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.3 (371,401)
  Saiz Berbeza dengan peranti
  Pasang 10,000,000+
  Android Minimum Berbeza dengan peranti
  Muat turunnya Pautan

  7. Drag Battle

  Ingin merasakan sensasi perlumbaan sebenar? Sekiranya ya, anda mesti mencuba permainan Drag Battle ini !

  Bagaimana tidak, anda boleh mengubah paparan permainan untuk membuat anda bermain dari perspektif orang pertama alias di belakang roda. Apa yang jelas, permainan ini akan mendorong geng adrenalin anda!

  MaklumatDrag Battle
  Pemaju Ribut ais
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (109,775)
  Saiz 38MB
  Pasang 5,000,000+
  Android Minimum 5.0
  Muat turunnya Pautan

  8. Drag Racing: Club Wars

  Sekiranya anda pernah bermain permainan perlumbaan Need for Speed: Carbon , pasti anda tahu bahawa dalam permainan itu anda boleh bertarung dengan wilayah wilayah dengan kelab lumba lain? Dalam permainan ini anda boleh melakukan perkara yang sama.

  Drag Racing: Club Wars adalah permainan drag race yang menyeronokkan untuk dimainkan dengan rakan-rakan. Lebih-lebih lagi, permainan percuma yang satu ini tidak terlalu kerap menampilkan iklan yang menjengkelkan.

  MaklumatDrag Racing: Club Wars
  Pemaju Mudah Alih Kreatif
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.1 (92,365)
  Saiz Berbeza dengan peranti
  Pasang 5,000,000+
  Android Minimum Berbeza dengan peranti
  Muat turunnya Pautan

  9. Perlumbaan Seret: Jalan

  Drag Racing: Streets mempunyai dua pilihan trek perlumbaan, iaitu 1/4 dan 1/2 batu. Jenis arena juga berbeza-beza, dari lorong lumba hingga jalan luar bandar.

  Anda juga boleh meletakkan kereta anda dengan pemain lain dari seluruh dunia, dengan syarat telefon bimbit disambungkan ke rangkaian internet.

  MaklumatPerlumbaan Seret: Jalan
  Pemaju Petak
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (87,972)
  Saiz 29MB
  Pasang 1,000,000+
  Android Minimum 4.1
  Muat turunnya Pautan

  10. Perlumbaan Ribut Jalan Asphalt

  Permainan drag race terakhir yang akan disarankan oleh Jaka untuk anda adalah Asphalt Street Storm Racing yang dibuat oleh salah satu pengeluar permainan terbesar di dunia, Gameloft .

  Perlumbaan dalam permainan ini semakin terasa kerana permainan ini dilengkapi dengan pelbagai cuaca yang akan meningkatkan kesukaran bermain. Oh ya, dalam satu permainan permainan ini dapat diikuti oleh empat orang sekaligus!

  MaklumatPerlumbaan Ribut Jalan Asphalt
  Pemaju Gameloft
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.1 (81,324)
  Saiz 52MB
  Pasang 5,000,000+
  Android Minimum 4.3
  Muat turunnya Pautan

  Itulah sepuluh permainan perlumbaan drag terbaik di Android yang akan mencetuskan adrenalin anda seperti Dom Toretto di Fast & Furious. Anda akan bermain yang mana satu? Kongsi di ruangan komen!

  Baca juga artikel mengenai permainan atau artikel menarik lain dari Fanandi Ratriansyah

  Artikel Berkaitan