Cara menyingkirkan Iklan di Android BBM secara percuma tanpa root

Dengan cara berikut, anda boleh menghilangkan dan menyekat semua iklan di BBM Android anda secara percuma tanpa memerlukan akses root ketika menggunakannya.

Artikel berikut akan membincangkan cara menyingkirkan iklan di BBM Android secara percuma tanpa memerlukan akses root . Anda perlu tahu, dengan bertambahnya jumlah pengguna BlackBerry Messenger ( BBM ), BlackBerry mula memasukkan iklan (sponsor) yang cukup menjengkelkan dalam beberapa ciri-cirinya.

Iklan ini kebanyakannya muncul di Feed pengguna atau kemas kini Terkini, dan bahkan ada beberapa iklan yang mengundang pengguna.

BlackBerry sendiri telah menyediakan fitur yang dapat digunakan untuk menghapus semua iklan di BBM, tetapi untuk menggunakan fitur ini pengguna diharuskan membayar biaya tambahan $ 0,99 per bulan.

BACA JUGA
  • BBM Mod COC: Mod BBM Diperlukan Untuk Clash of Clans Lovers
  • Cara Menggunakan Tema Naruto Mod BBM Terbaru di Android
  • 6 Manfaat yang Anda PASTIKAN Dapatkan BBM Untuk Android Tetapi Tidak di Blackberry Lama

Hapuskan Iklan BBM Secara Percuma

Bagi anda yang tidak mahu membayar yuran bulanan tetapi anda tidak mahu iklan di BBM anda, JalanTikus akan memberitahu anda bagaimana dalam artikel ini. Dengan cara berikut, anda boleh menyingkirkan iklan di Android BBM tanpa root dan percuma!

Cara menyingkirkan Iklan di BBM secara percuma tanpa root

Cara menyingkirkan iklan di BBM secara percuma tanpa root anda boleh lakukan dengan aplikasi BBM MOD berikut. Official BBM MOD terbaru yang dibuat oleh erwintomy mempunyai ciri untuk membuang iklan (tajaan) dan banyak lagi.

Sebelum menggunakan MOD BBM rasmi untuk menyingkirkan iklan di Android BBM, pastikan anda telah mencopot pemasangan semua BBM pada Android anda, kerana aplikasi ini tidak dapat berjalan berdampingan dengan BBM yang asli.

  • Muat turun BBM Mod Official pada Android anda.

  • Pasang BBM MOD pada Android anda seperti biasa.

  • Log masuk dengan akaun BlackBerry ID anda.

  • Setelah log masuk, masukkan menu Tetapan Lanjutan dan aktifkan menu Sembunyikan Penaja .

  • Setelah anda mengaktifkan fitur ini, secara automatik semua iklan di BBM Android anda akan hilang.

Tag Berkaitan:

sosial & pesanan

Artikel Berkaitan