Tajir Auto! Berikut adalah 5 cara untuk mendapatkan pelanggan YouTube yang paling mudah

Ingin menjadi YouTuber yang mempunyai banyak pelanggan? Berikut adalah 5 laman web untuk ditambahkan ke pelanggan saluran YouTube anda dengan serta-merta.

Seperti yang diketahui pada masa ini profesi sebagai YouTuber sememangnya merupakan profesion yang menjanjikan . Namun, sudah tentu ia mesti disokong oleh banyak pelanggan sehingga video yang dimuat naik mendapat banyak tontonan.

Bagi anda pemula YouTubers , pasti anda ingin mempunyai banyak pelanggan untuk memeriahkan saluran YouTube anda? Jika ya, Jaka mempunyai beberapa penyelesaian untuk meningkatkan pelanggan saluran YouTube anda dengan cara yang mudah, cepat, dan tentu saja selamat. Berikut adalah 5 laman web yang boleh anda gunakan untuk menambah pelanggan saluran YouTube anda dengan serta-merta.

BACA JUGA
  • Bagaimana YouTubers mendapat wang? Inilah jawapannya!
  • 5 Kamera YouTuber Paling Digunakan
  • Memberi inspirasi! 5 Saluran YouTube Juga Popular oleh Youtubers Terkenal

Tajir Auto! Berikut adalah 5 cara untuk mendapatkan pelanggan YouTube yang paling mudah

1. Linkcollider.com

Untuk mendapatkan pelanggan, anda mesti mengumpulkan token dengan melaksanakan tugas dan menukarnya untuk mendapatkan pelanggan. Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan banyak pelanggan, anda mesti rajin mengumpulkan token dengan cara yang disediakan di laman web ini.

Cara menambah pelanggan melalui linkcollider.com:

1. Lawati laman web linkcollider.com dan log masuk dengan Google+, Facebook, atau E - mel . 2. Klik HANTAR LAMAN WEB kemudian tambahkan saluran YouTube anda. 3. Dalam pilihan Token Reward , tentukan berapa banyak token yang ingin anda berikan ketika orang lain melanggan saluran anda. 7. Selepas itu, hantar. 8. Maka anda hanya perlu menunggu pelanggan anda datang sendiri.

2. Youlikehits.com

Anda juga boleh menggunakan Youlikehits.com untuk mempromosikan blog atau artikel lain ke media sosial seperti Twitter, Google+, Facebook , dan sebagainya. Namun, tentunya ciri yang paling banyak digunakan oleh pengunjung adalah untuk menambah pelanggan.

Sama seperti laman penambahbaikan pelanggan lain, di youlikehits.com anda boleh menambahkan pelanggan secara automatik dengan menukar duit syiling. Anda boleh mendapatkan duit syiling ini dengan melakukan tugas yang disediakan oleh laman web.

3. Suka4like.org

Foto: like4like.org_

Penampilan laman web yang mesra pengguna menjadikan laman web ini berjaya menarik minat YouTubers untuk turut serta. Melalui laman web ini anda dapat menonton, menyukai, dan memberi komen mengenai video dari YouTuber lain. Dengan itu, pelanggan anda dapat menambahkan secara automatik.

Cara menambah pelanggan melalui like4like.org:

1. Lawati laman web like4like.org dan kemudian log masuk. 2. Kemudian klik pada Pertukaran Media Sosial . 3. Kemudian pilih Facebook Suka atau Pelanggan YouTube . 4. Kemudian kumpulkan kredit sebanyak mungkin untuk mendapatkan pelanggan. 6. Klik Tambah dan pengurus Halaman kemudian klik pautan Pelanggan YouTube. 7. Untuk lebih pantas, isi saluran URL, pilih kredit tinggi. 8. Tunggu beberapa saat, proses pertukaran kredit dengan pelanggan sedang berjalan.

4. Followfast.com

Laman web ini, yang mula beroperasi pada tahun 2012, tidak kurang popular dengan laman web pelanggan yang meningkatkan. Di laman web ini, anda bukan sahaja dapat memperoleh pelanggan, anda juga boleh mendapatkan suka dan perkongsian dari pengunjung ke followfast.com . Malah anda juga boleh menukar duit syiling yang anda dapat dengan sejumlah wang.

5. Followlike.net

Bukan hanya untuk menambah pelanggan, anda juga dapat menggunakan followlike.net untuk menambahkan Twitter, Instagram, suka, dan penonton kepada pengikut Youtube. Walaupun hanya dalam satu hari, anda boleh mendapatkan 100 pelanggan ! Walau bagaimanapun, itu tidak semestinya yang anda dapat, tetapi anda mesti menggunakan beberapa mata yang boleh anda gunakan semasa melayari laman web ini.

Cara menambah pelanggan melalui followlike.net:

1. Lawati laman web followfike.net kemudian log masuk. 2. Ketik Tambah Laman Web / Rangkaian Sosial . 4. Pilih Pelanggan YouTube di pilihan Whats yang anda ingin promosikan . 5. * $ Kemudian masukkan pautan saluran YouTube anda. ** 6. Tuliskan nama saluran di Nama Paparan. 7. Kumpulkan duit syiling dengan melanggan atau melakukan tugas lain. 9. Wang syiling itu kemudiannya dapat digunakan untuk mendapatkan pelanggan.

Untuk mengelakkan perkara yang tidak diingini, jangan sesekali memasukkan kata laluan saluran YouTube anda ke laman web ini. Selain itu, anda juga harus menghadkan pelanggan setiap hari, kerana jika anda mendapat ratusan pelanggan setiap hari, maka YouTube dapat menyekat saluran anda kerana dianggap menggunakan pelanggan palsu.

Artikel Berkaitan