Isyarat Tidak Stabil? Ini adalah 7 Aplikasi Penguat Isyarat Android Terbaik 2020

Isyarat yang lemah menjadikan internet menjadi permainan lambat dan ketinggalan. Sebagai penyelesaiannya, anda boleh mencuba memasang aplikasi penggalak isyarat untuk Android di bawah

Adakah anda pernah benar-benar sibuk dengan permainan atau menonton YouTube di telefon bimbit anda tetapi tiba-tiba sambungannya perlahan? Pasti mengganggu, geng.

Salah satu punca sambungan internet yang perlahan adalah isyarat lemah yang diterima oleh telefon bimbit anda. Isyarat buruk boleh berlaku disebabkan oleh gangguan pengendali atau faktor lokasi.

Tetapi anda ambil mudah, geng! Jaka akan mengkaji beberapa aplikasi penggalak isyarat terbaik agar isyarat pada telefon bimbit Android anda menjadi lebih stabil dan lancar semasa melayari internet

 • Rangkaian Penyegaran Isyarat Rangkaian
 • Penguat Isyarat Rangkaian Mudah Alih
 • Penggalak & Pengoptimum Internet
 • Penggalak Penstabil Sambungan
 • WiFi Booster WiFi Enhancer
 • Rangkaian Booster Isyarat 4G LTE
 • 7 Aplikasi Penguat Isyarat Android Terbaik 2020

  Beberapa aplikasi di bawah ini dapat anda gunakan untuk menguatkan isyarat rangkaian operator dan isyarat WiFi pada telefon Android anda.

  Tidak ada lagi, deh, yang namanya ketinggalan atau pecah ketika streaming atau bermain permainan. Tanpa basa-basi lagi, mari kita lihat, mari kita lihat artikel Jaka berikut!

  1. Signal Guard Pro

  Walaupun anda berada di lokasi dengan liputan isyarat yang baik, kadang-kadang ada faktor lain yang membuat isyarat HP terganggu.

  Anda boleh menggunakan aplikasi penggalak isyarat terbaik yang disebut Signal Guard Pro untuk memastikan isyarat anda tidak terganggu. Aplikasi ini juga memberikan maklumat lengkap mengenai rangkaian GSM yang disambungkan.

  Sekiranya terganggu, rangkaian GSM yang disambungkan akan diset semula supaya telefon bimbit anda dapat mencari isyarat GSM terbaik. Anda juga boleh menggunakan aplikasi ini untuk isyarat wifi.

  KelebihanKekurangan
  Pastikan rangkaian tidak terganggu Kadang kala aplikasi seperti itu tidak menghasilkan
  Maklumat rangkaian lengkap -
  Mampu memberi isyarat wifi -

  Muat turun aplikasi Signal Guard Pro melalui pautan berikut:

  Rangkaian Aplikasi kevin.zhang MUAT TURUN

  2. Rangkaian Penyegaran Isyarat Rangkaian

  Sekiranya anda pengguna telefon pintar dengan spesifikasi biasa-biasa saja atau rendah, anda boleh menggunakan aplikasi penggalak rangkaian ini.

  Network Signal Refresher Lite memerlukan spesifikasi minimum yang ringan. Selain itu, aplikasi ini juga mempunyai ukuran yang kecil.

  Sama seperti pada titik pertama, anda boleh mengendalikan aplikasi ini hanya dengan satu klik. Oh ya, aplikasi ini juga disatukan di bar pemberitahuan dan mempunyai widget tersendiri.

  KelebihanKekurangan
  Aplikasi yang sangat ringan Kadang kala hasilnya tidak optimum
  Terdapat widget di skrin utama Menjadikan bateri agak boros
  Bersepadu dalam bar pemberitahuan -

  Muat turun aplikasi Network Signal Refresher Lite melalui pautan berikut:

  Rangkaian Aplikasi DOWNLOAD 8JAPPS

  3. Penguat Isyarat Rangkaian Mudah Alih

  Penguat Isyarat Rangkaian Mudah Alih adalah aplikasi penggalak isyarat yang paling disyorkan. Sebabnya, aplikasi ini dapat menjadikan isyarat anda menjadi penuh walaupun anda berada di lokasi isyarat yang sukar.

  Cara menguatkan isyarat ini sangat mudah, anda tahu! Anda dapat menguatkan isyarat anda dengan hanya satu klik tanpa mengubah pilihan lain.

  Dengan aplikasi penggalak isyarat 4G ini, anda masih dapat mendorong peringkat Mobile Legends walaupun anda berada di destinasi percutian kegemaran anda.

  KelebihanKekurangan
  Mudah digunakan (automatik) Kadang kala hasilnya tidak optimum
  Hanya dengan satu klik -
  Boleh di semua HP -

  Muat turun aplikasi Penguat Isyarat Rangkaian Mudah Alih melalui pautan berikut:

  Aplikasi untuk Membersihkan & Mengemas Tukang Kreatif Slovak Creative Studio DOWNLOAD

  4. Penggalak & Pengoptimum Internet

  Adakah internet anda benar-benar perlahan semasa melayari atau mengemas kini di media sosial? Tidak perlu risau, Internet Booster & Optimizer adalah penyelesaiannya!

  Aplikasi penggalak isyarat telefon bimbit ini dapat menjadikan isyarat anda penuh, anda tahu. Penggunaan aplikasi Internet Booster & Optimizer juga cukup mudah kerana dapat dikendalikan secara automatik.

  Sekiranya anda mahukan hasil maksimum, anda boleh mencuba mod manual atau root. Dengan root, anda mempunyai lebih banyak pilihan untuk mengoptimumkan rangkaian anda.

  KelebihanKekurangan
  Mempercepat interner berkali-kali Memerlukan akses root secara maksimum
  Terdapat mod bukan root dan root -
  Mudah untuk digunakan -

  Muat turun Aplikasi Penguat & Pengoptimum Internet melalui pautan berikut:

  Aplikasi Utiliti BoostingTools MUAT TURUN

  5. Penggalak Penstabil Sambungan

  Sekiranya anda mahukan isyarat menjadi maksimum, anda boleh menguatkan isyarat berikut dengan memasang aplikasi Connection Stabilizer Booster . Walaupun begitu, penggunaannya sedikit lebih rumit daripada aplikasi sebelumnya.

  Terdapat beberapa konfigurasi yang mesti anda tetapkan terlebih dahulu. Walau bagaimanapun, aplikasi ini akan memastikan isyarat anda tetap penuh atau tidak hilang atau stabil,

  Akibatnya, bateri HP anda akan terasa sedikit boros kerana aplikasi ini memaksa HP untuk terus mencari isyarat GSM.

  KelebihanKekurangan
  Isyarat mesti penuh bar Menjadikan bateri lebih boros
  Ciri anti putus Penggunaannya agak rumit
  Boleh di semua HP -

  Muat turun aplikasi Connection Stabilizer Booster melalui pautan berikut:

  DOWNLOAD Aplikasi Rangkaian

  6. WiFi Booster WiFi Enhancer

  Salah satu penyelesaian apabila isyarat telefon bimbit anda tidak baik adalah dengan menggunakan sambungan WiFi. Namun, bagaimana jika isyarat WiFi yang diterima oleh telefon bimbit anda juga buruk?

  WiFi Booster WiFi Enhancer adalah aplikasi penggalak isyarat WiFi terbaik di Android yang juga memberitahu keselamatan rangkaian WiFi yang disambungkan ke telefon bimbit anda.

  Bukan hanya itu, aplikasi ini juga dapat membersihkan cache anda dan mengoptimumkan rangkaian 3G, 4G atau WiFi yang disambungkan ke telefon bimbit.

  KelebihanKekurangan
  Tingkatkan sambungan WiFi Ciri-ciri tidak begitu lengkap
  Optimumkan rangkaian 3G & 4G -
  Selamat -

  Muat turun aplikasi WiFi Booster WiFi Enhancer melalui pautan berikut:

  Pasukan Rangkaian Aplikasi Tristana MUAT TURUN

  7. Rangkaian Booster Isyarat 4G LTE

  Aplikasi penggalak isyarat Android terbaik seterusnya tidak kurang uniknya. Selain menguatkan isyarat, aplikasi ini juga mempercepat internet.

  4G LTE Signal Booster Network adalah aplikasi penggalak isyarat pelbagai fungsi. Terdapat alat untuk melakukan ping automatik untuk melihat kualiti internet.

  Aplikasi ini juga dapat berfungsi sebagai VPN, Anda tahu. Yang jelas, isyarat anda dijamin penuh bar dan internet juga laju!

  KelebihanKekurangan
  Boleh meningkatkan isyarat Permohonan berat
  Mempercepat internet Penyesuaian yang kurang luas
  Boleh menjadi VPN -

  Muat turun aplikasi Rangkaian Penguat Sinyal 4G LTE melalui pautan berikut:

  Aplikasi Rangkaian Powertrix Mobile Ltd. MUAT TURUN

  Itulah cadangan aplikasi penggalak isyarat Android terbaik dari Jaka. Sekiranya untuk Jaka semuanya baik, pilih saja mana yang akan digunakan.

  Pada pendapat anda, geng mana yang paling baik? Anda boleh menulis di ruangan komen yang telah disediakan. Jumpa awak lain kali!

  Baca juga artikel mengenai Aplikasi Terbaik atau artikel menarik lain dari Padmanaba Prameswara

  Artikel Berkaitan