Bagaimana Mengetahui Jawapan untuk Duel Otak Untuk Menang Terus

Pasti kesal jika anda terus kalah ketika bermain Brain Duel kan? Nah, bagaimana jika Jaka berkongsi cara untuk mengetahui jawapannya kepada Brain Duel? Awak mahu?

Setelah anda membaca strategi untuk selalu menang dan terus bermain dengan Brain Duel , apa hasilnya ketika bertengkar dengan rakan anda? Sekiranya anda selalu selalu kalah, mungkin kerana masalahnya sukar, bukan? Nah, bagaimana jika Jaka berkongsi cara untuk mengetahui jawapannya kepada Brain Duel? Adakah anda mahu melakukan muslihat Brain Duel ini?

BACA JUGA
 • 3 Cara Ini Dibuktikan Untuk Membuat Anda Menang dalam Duel Otak
 • Strategi Terbaik untuk Sentiasa Menang dalam Permainan Brain DUEL
 • Strategi Terbaik untuk Sentiasa Menang dalam Permainan Brain DUEL (Bahagian 2)

Sebagai permainan interaktif, Brain Duel dibuat dengan teliti dalam bentuk permainan dalam talian. Akibatnya, kelihatan mustahil untuk ditipu. Tetapi siapa sangka jika ternyata Otak Duel dapat ditipu?

Bagaimana Mengetahui Jawapan untuk Duel Otak Untuk Menang Terus

Kesal jika anda terus kalah ketika bermain Brain Duel dengan rakan-rakan. Nampaknya kita lebih bodoh daripada rakan kita. Maaf, walaupun pada dasarnya kita bodoh, tidak mahu terus kelihatan bodoh. Nah, Jaka akan membuat anda kelihatan pintar dengan mengetahui jawapannya kepada Brain Duel .

Muat turun Brain Duel

Untuk mengetahui jawapannya kepada Brain Duel, anda mesti terlebih dahulu memuat turun apk Brain Duel dari pautan yang telah disediakan oleh Jaka dan memasangnya di Android anda. Tenanglah, apk Brain Duel yang menyediakan Jalan Tikus dijamin bebas dari malware dan semua jenis virus yang akan mengancam Android anda.

Permainan Trivia FEO Media AB DOWNLOAD

Bagaimana Mengetahui Jawapan Duel Otak

Oleh itu, anda kelihatan lebih pintar, anda boleh mencabar rakan anda untuk bertengkar. Yang mengundang pasti berasa seronok bukan? Tetapi bagaimana untuk mengetahui kunci Duel Otak ini yang juga dapat anda gunakan ketika ada teman yang mencabar anda untuk bertanding.

 • Pertama sekali, sila mainkan Brain Duel dengan rakan anda. Boleh mencabar rakan anda, atau menerima cabaran rakan anda.
 • Tambahan pula, apabila giliran anda bermain, matikan sambungan internet anda. Kemudian pilih kategori masalah. Atau anda juga boleh memilih kategori masalah terlebih dahulu, kemudian mematikan sambungan data.
 • Ia adalah tahap yang penting. Di mana anda dapat menjawab semua soalan yang anda mahu, tetapi anda harus ingat semua kunci Otak Duel yang betul. Walaupun jawapan anda salah, jawapan anda tidak akan direkodkan di pelayan Brain Duel. Jadi tidak perlu takut.
 • Sekiranya anda masih ingat jawapannya, maka kosongkan data Duel Brain . Cara untuk memasuki Tetapan - Aplikasi - Brain Duel, kemudian pilih Hapus Data . Atau anda boleh menggunakan kaedah lain, yang penting adalah menghapus data Brain Duel pada Android anda.
 • Setelah menghapus data Brain Duel, anda memulakan semula sambungan data pada Android anda. Kemudian, sila log masuk semula menggunakan akaun Facebook atau akaun Brain Duel anda. Tenang, data pertengkaran terhadap rakan anda yang sebelumnya tetap disimpan.
 • Seterusnya, sila teruskan pertengkaran terhadap rakan anda. Oleh kerana anda sudah mengetahui jawapannya, maka anda dapat menjawab semua soalan yang diberikan dengan mudah.

Mudah kan? Agar rakan anda tidak curiga, ada baiknya anda menjawab beberapa soalan dengan jawapan yang salah. Walaupun menipu, sekurang-kurangnya anda kelihatan pintar, bukan?

Harus diingat

Untuk menggunakan tipu daya otak ini, ada beberapa perkara yang mesti anda ingat. Itu dia:

 • Anda hanya boleh log 10 kali di Brain Duel sehari. Oleh itu, gunakan trik Otak Otak ini dengan bijak.

 • Anda dapat melihat kunci Brain Duel dua kali dalam beberapa kategori soalan setelah giliran rakan anda dan juga giliran baru anda. Jadi dalam satu permainan, anda boleh menggunakan cara untuk mengetahui jawapan Brain Duel ini sebanyak 3 kali untuk selalu menang sepanjang masa.

Setelah anda mengetahui bagaimana mengetahui helah utama bagi jawapan Brain Duel, apa pendapat anda? Adakah anda akan menggunakan strategi terbaik untuk selalu memenangkan Duel Otak yang dibagikan Jaka, atau menggunakan kaedah ini untuk terus menang dalam Duel Otak melawan rakan anda?

Namanya juga permainan, ia akan lebih menggembirakan jika dimainkan dengan adil dan tanpa curang. Selamat berjuang!

Artikel Berkaitan