Aplikasi Trik Ajaib Android Terbaik 2019 | Bolehkah Rakan Ngibulin!

Ingin bergaya di hadapan rakan anda dengan helah sihir yang luar biasa tetapi senang dilakukan? Sebilangan aplikasi tipu daya sihir ini boleh menjadi penyelesaian!

Pada masa ini, kecanggihan yang ditawarkan dari perkembangan teknologi yang pesat sudah dapat digunakan untuk pelbagai bidang profesional termasuk ahli silap mata yang anda kenal, geng.

Sekiranya pada masa lalu penyihir menggunakan media sihir tradisional yang harus mereka siapkan dengan susah payah, kini lebih mudah dilakukan melalui telefon pintar Android, geng.

Sebenarnya, bagi anda yang tidak mengetahui apa-apa tentang dunia sihir, anda masih boleh menunjukkan gaya aksi sihir anda menggunakan bantuan aplikasi silap mata sihir ini untuk Android.

Ingin tahu apakah aplikasi itu? Ayuh, cari jawapannya dalam ulasan berikut.

 • Pembaca minda
 • Trik Membaca Fikiran Sihir
 • Aplikasi Trik Ajaib Lain ...
 • Aplikasi Cool Magic Tricks untuk Android

  1. Syiling Ajaib yang Menakjubkan

  MUAT TURUN Apl

  Seperti namanya, Amazing Magic Coin adalah aplikasi silap mata sihir yang membolehkan anda menukar duit syiling di skrin HP ke bentuk fizikal asalnya.

  Dengan hanya duit syiling asli dan aplikasi Amazing Magic Coin di telefon bimbit anda, anda dapat memukau semua orang yang menyaksikan helah sihir ini.

  Untuk lebih memukau penonton dengan trik ajaib yang anda mainkan, aplikasi ini memberikan beberapa kesan duit syiling yang berbeza seperti hujan syiling, jari yang dapat memasuki skrin, dan banyak lagi.

  Selain itu, aplikasi ini juga menyediakan tutorial dalam bentuk video yang dapat memudahkan anda memahami setiap trik sulap yang disediakan.

  Bagaimanapun aplikasi ini sangat sesuai untuk anda yang berminat dan ingin mula belajar sihir.

  MaklumatSyiling Ajaib yang luar biasa
  Pemaju Alejandro Merlini
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.1 (1,200)
  Saiz 17MB
  Pasang 100K +
  Android Minimum 4.0

  2. Pembaca Minda

  MUAT TURUN Apl

  Bosan dengan helah sihir menggunakan media duit syiling? Sekiranya ya , anda mesti mencuba aplikasi Mind Reader ini , geng.

  Mind Reader adalah aplikasi magic trick yang mampu membaca minda penggunanya dengan tepat dan cepat.

  Cara bermain aplikasi silap mata ini sangat mudah. Anda hanya perlu meminta penonton memilih kad yang disediakan, setelah itu aplikasi akan meneka dan memaparkan kad mana yang dipilih sebelumnya.

  Aplikasi ini sangat sesuai dijadikan hiburan ketika berkumpul bersama rakan, geng.

  MaklumatPembaca minda
  Pemaju Pseudo Nerds
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.3 (76)
  Saiz 3.3MB
  Pasang 1K +
  Android Minimum 5.0

  3. Trik Membaca Fikiran Sihir

  MUAT TURUN Apl

  Hampir serupa dengan penerapan muslihat sihir sebelumnya, Magic Mind Reading Trick mempunyai konsep trik sulap yang mampu membaca minda pengguna.

  Perbezaannya adalah, jika sebelumnya menggunakan kad media, maka dalam aplikasi ini menggunakan media yang berbeza, yaitu angka .

  Kemudian, anda diberitahu untuk memilih nombor dari 1 hingga 99, maka aplikasi akan memaparkan beberapa kad yang berisi angka rawak, di akhir permainan aplikasi akan memaparkan nombor yang telah dipilih sebelumnya.

  Hebatnya, aplikasi ini dapat meneka nombor yang anda pilih dengan tepat dan cepat, geng.

  MaklumatTrik Membaca Fikiran Sihir
  Pemaju JUSt Imagine Studios
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.6 (861)
  Saiz 2.6MB
  Pasang 100K +
  Android Minimum 4.3

  Aplikasi Trik Ajaib Lain ...

  Ingin mengetahui dengan lebih jelas mengenai penerapan helah sihir di atas dan cara memainkannya? Ayuh, tonton video berikut!

  Baca juga artikel mengenai aplikasi menarik lain dari Shelda Audita .

  Artikel Berkaitan