Cara Berkesan untuk Dapatkan VIP Percuma di JOOX Setiap Hari

Dalam artikel ini, saya akan menerangkan petua dan trik agar emas VIP JOOX dapat bertahan setiap hari. Inilah cara mendapatkan VIP JOOX percuma setiap hari.

Sesuai dengan tajuk di atas mungkin sangat membantu bagi kita yang sering menggunakan aplikasi JOOX . Aplikasi ini dibuat oleh Tencent Mobility Limited sangat bagus untuk streaming muzik yang sejuk dengan kualiti yang sangat baik. Selain streaming, JOOX juga dapat memainkan muzik luar talian yang kami muat turun lebih awal!

JOOX juga mempunyai koleksi lagu yang sangat besar yang menjadikan aplikasi ini sangat digemari ramai orang. Terdapat juga kelebihan JOOX yang mempunyai lirik setiap lagu yang dimainkan, jadi anda boleh membuat karaoke dengan rakan-rakan.

BACA JUGA
  • JOOX VS Spotify: Siapa Pembunuh yang Sukar?
  • Cara Menjimatkan Kuota Semasa Streaming di JOOX
  • 5 Aplikasi Streaming Muzik Terbaik Hari Ini

JOOX VIP mempunyai dua jenis akaun. Yang pertama ialah JOOX VIP White dan yang kedua adalah JOOX VIP Gold . JOOX VIP White mempunyai kelebihan, percuma, tetapi kualiti streaming juga standard dan senarai main hanya lagu-lagu bukan VIP. Nah namanya juga percuma. Walaupun JOOX Gold VIP adalah kebalikan dari VIP putih, tetapi kami akan mendapat VIP emas ini ketika pertama kali memasuki akaun kami. Malangnya, VIP emas ini hanya berlaku selama beberapa bulan. Dalam artikel ini, saya akan menerangkan cara mendapatkan VIP JOOX percuma serta petua dan trik agar VIP emas JOOX dapat bertahan setiap hari, mari kita lihat!

Cara Berkesan untuk Dapatkan VIP Percuma di JOOX Setiap Hari

1. Persiapan

Mula-mula masukkan akaun ke JOOX, dan anda akan diberi VIP JOOX emas selama beberapa bulan secara percuma. Muat turun lagu yang dilabel VIP emas seberapa banyak yang anda suka. Apabila akaun VIP telah bertukar menjadi VIP putih, anda teruskan ke langkah seterusnya.

2. Pilih JOOX VIP

Apabila akaun VIP berubah, tentu perkara yang menjengkelkan berlaku, lagu-lagu VIP yang dimuat turun lebih awal tidak dapat dimainkan. Tetapi tenang, anda hanya boleh menghapus skrin ke kanan maka paparan berikut akan muncul:

3. Pilih Kongsi Harian

Kemudian pilih JOOX VIP. Setelah memilih JOOX VIP, pilih bahagian harian , seperti gambar ini:

4. Pilih lagu

Klik pada bahagian harian, kemudian langkah seterusnya adalah memilih lagu yang ingin anda kongsi dan media tujuan. Di sini saya menggunakan Facebook.

5. Berkongsi lagu

Setelah memilih lagu, sekarang cukup klik kirim untuk berkongsi lagu.

6. VIP Diperolehi

Anda akan segera mendapat JOOX VIP Gold setelah menyelesaikan langkah-langkah di atas, secara percuma! Tetapi sayangnya VIP ini hanya berlaku selama 24 jam , jadi setelah 24 jam anda boleh mengulangi langkah-langkah di atas. Inilah penjagaan VIP yang anda dapat.

Ini adalah akaun saya setelah mendapat JOOX VIP Gold:

Demikianlah artikel yang saya buat mengenai bagaimana saya mendapat VIP JOOX percuma. Pasti dari anda juga tidak tahu bagaimana melakukannya dengan betul? Semoga berjaya dan semoga berjaya. Sekiranya anda mempunyai cara lain untuk mendapatkan VIP JOOX, bagikan di ruangan komen!

Tencent Mobility Limited MUAT TURUN Aplikasi Video & Audio

Artikel Berkaitan