Shhh! Inilah Cara MUDAH Mengetahui Templat / Tema WordPress Lain

Ini adalah cara mengetahui templat / tema WordPress orang lain. Anda boleh mengetahui templat blog atau laman web orang lain serta semua pemalamnya dengan serta-merta.

Tidak pernah lagi ketika melayari keseronokan di internet, anda melayari blog / laman web yang templatnya sangat keren. Kemudian, anda menjadi ingin tahu dan ingin mengetahui temanya. Tenang, di sini anda akan mengetahui cara mengetahui templat / tema WordPress orang lain.

Untuk melakukan tugas ini, kita akan bergantung pada aplikasi berasaskan web baru yang disebut What WordPress Theme Is That? Bagaimana untuk?

BACA JUGA
  • Blogger vs WordPress, Mana Yang Lebih Baik?
  • Inilah Cara Memeriksa Harga Laman Web, Kira-kira Berapakah Harga Google?
  • 7 Aplikasi Mesti Ada untuk Blogger di Android, Percuma dan Mudah Digunakan!

Cara mengetahui templat / tema WordPress orang lain

Bagaimana Menggunakan Tema WordPress Apa Itu?

Untuk mengetahui tema blog WordPress yang orang lain gunakan dengan sangat ringan, hanya dengan satu klik. Ini caranya:

  • Mula-mula melayari laman web Apa Tema WordPress Itu? Ia boleh melalui penyemak imbas di PC anda atau menggunakan penyemak imbas di telefon pintar anda.
  • Langkah seterusnya, anda hanya menyalin dan menampal alamat laman web berasaskan blog / WordPress yang anda ingin tahu templat / tema yang mereka gunakan.
  • Klik cari dan jangan tunggu lama-lama, anda dapat mengetahui tema WordPress orang lain dengan segera.

Catatan: Anda dapat mengetahui templat blog atau laman web lain milik orang lain secara langsung berdasarkan Wordpress. Sekiranya blog / laman web tidak muncul, itu bermaksud mereka menggunakan tema mereka sendiri atau tidak menggunakan WordPress.

LIHAT ARTIKEL

Maklumat yang Ditunjukkan

Maklumat templat / tema yang dipaparkan cukup lengkap. Bermula dari nama tema, pembangun, pautan ke laman web pemaju dan tema, keterangan, versi, lesen, dan penampilan tangkapan skrin.

Itulah cara untuk mengetahui templat / tema WordPress orang lain dengan serta-merta. Oh ya, selain maklumat tema, anda juga akan mendapat beberapa butiran untuk semua plugin yang mereka gunakan.

Betul ke sejuk kan? Tentunya ini akan membantu anda membuat blog / laman web yang tidak kalah hebatnya. Ya, jika kandungannya adalah raja dan templat / tema adalah ratu. Apa pendapat kamu?

Baca juga artikel mengenai Wordpress atau tulisan lain dari Lukman Azis .

Artikel Berkaitan