9 Laman Web Pembekal Imej Percuma (Mockup) untuk Pereka Grafik

JalanTikus akan menyediakan 9 laman web di mana anda boleh memuat turun mockup percuma secara dalam talian, yang mana anda boleh membuat bahan rujukan dan mempelajari reka bentuk grafik.

Bagi anda yang terlibat dalam dunia reka bentuk grafik, sudah tentu anda biasa dengan perkataan mockup . Bagi mereka yang tidak tahu apa itu mockup , mockup adalah media visual atau pratonton konsep reka bentuk yang terdiri daripada beberapa lapisan yang berguna untuk memaparkan hasil reka bentuk agar kelihatan lebih nyata / asli.

Oleh itu, kali ini pasukan JalanTikus akan menyediakan 9 laman web di mana memuat turun mockup percuma dalam talian, bahan rujukan dan belajar reka bentuk grafik. Lihat lebih banyak lagi!

BACA JUGA
  • 10 Laman Pembelajaran Reka Bentuk Grafik Percuma
  • 7 Laman Web Inspirasi Reka Bentuk Logo Terbaik 2016
  • 10 Laman Pembelajaran Reka Bentuk Web Percuma

9 Laman Web Penyedia Mockup Percuma untuk Pereka Grafik

1. mockuuups.com

Yang pertama adalah mockuuups.com , di sini anda boleh memuat turun pelbagai mockup PSD bertema gadget percuma. Bermula dari maket seorang wanita memegang iPhone 7, seorang lelaki yang menggunakan iPad Pro, Apple Watch, dan Macbook Air Pro. Bukan itu sahaja, berikut juga maket dari telefon bimbit legenda Nokia 3310 yang sangat keren. Baik untuk anda yang menggemari produk Apple dan ingin mengenang kembali dengan Nokia 3310, mari kita bermain di sini.

2. freedesignresources.net

Kemudian ada Sumber Reka Bentuk Percuma . Laman web ini mengandungi beratus-ratus mockup gaya minimalis dalam talian yang sesuai untuk jenama anda. Bermula dari cawan, t-shirt, buku, majalah, kad nama, brosur semuanya terdapat di sini. Dengan penampilannya yang mesra pengguna, memudahkan anda memuat turun salah satu mockup dari laman web ini.

3. freepik.com

Salah satu laman web mockup dalam talian percuma dari India, menurut JalanTikus adalah laman web paling lengkap dalam menyediakan mockup. Bermula dari gaya minimalis, retro, hingga mockup bandar yang terdapat di freepik.com

4. mockupcatalog.com

Anda boleh mendapat banyak faedah ketika mengunjungi mockupcatalog . Kerana tidak hanya berkongsi mockup, laman web ini juga berkongsi fon dan menaip wajah yang menambah wawasan reka bentuk grafik anda.

5. pixelbuddha.net

Kemudian yang kelima adalah pixelbuddha . Di laman web mockup percuma JPA ini tidak diragukan lagi, begitu banyak mockup pereka terkenal yang diedarkan secara percuma di sana. Bukan hanya itu, pixelbuddha juga mengedarkan templat PowerPoint, Ikon, dan kit UI secara percuma.

6. pixeden.com

Kemudian ada pixeden , hampir sama dengan pixelbudhha, pixeden juga tidak hanya berkongsi mockup, tetapi juga fon, laman web HTML, templat blog, dan banyak lagi. lebih daripada 33 juta fail mockup telah dimuat turun dari laman web pixeden ini.

7. graphicgoogle.com

Sama seperti laman web mockup dalam talian percuma sebelumnya, graphicgoogle juga berkongsi mockupnya secara percuma atau percuma. Tetapi jangan berfikir bahawa laman web ini adalah anak syarikat Google. Laman web ini kebetulan menggunakan nama Google sehingga mudah diingat.

8. thehungryjpeg.com

Seterusnya adalah The Hungry Jpeg . Mockup laman web bebas untuk mengemukakan mockup saham yang telah ada di laman web lain, sehingga di laman web The Pixeden biasanya ada juga di laman web thehungryjpeg .

9. graphicburger.com

Yang terakhir adalah graphicburger . Laman web ini juga merupakan salah satu laman web kegemaran untuk memuat turun mockup, kerana hampir setiap hari selalu ada mockup baru, yang membuat kita ingin mencubanya.

Itulah beberapa laman web yang menyediakan mockup yang boleh dikongsi oleh JalanTikus. Mungkin anda tahu selain dari 9 laman web di atas? Tinggalkan komen anda di bawah.

Artikel Berkaitan