Mesti cuba! 5 Laman Web Penyedia Templat Blogger Percuma ini

Berminat untuk menjadi blogger? Anda mesti mencuba templat blogger percuma dari 5 laman web ini!

Dalam membuat blog, kita pasti harus memperhatikan reka bentuk susun atur apa yang akan diterapkan pada blog, kerana ini juga dapat mempengaruhi keberhasilan blog di masa depan. Reka bentuk susun atur adalah penampilan keseluruhan blog yang boleh disebut templat. Sekiranya susun atur, konsep reka bentuk, dan ciri yang ada di blog dapat membuat pengunjung merasa selesa, pengunjung juga akan sering mengunjungi laman web atau blog yang kita miliki.

Pada masa ini terdapat banyak laman web yang menyediakan templat blogger percuma yang menghadirkan templat dengan ciri canggih yang juga responsif dan dapat diakses melalui telefon bimbit. Pada masa lalu, templat blogger hampir ketinggalan kerana fungsi dan penyesuaian yang terhad dari sisi pelayan. Tetapi perkembangan templat blogger pada masa ini selalu mengalami pembaharuan dan berkembang pesat. Berikut adalah 5 laman web penyedia templat blogger terbaik dan percuma yang boleh anda cuba.

BACA JUGA
  • 4 Sebab Anda Tidak Sesuai Untuk Menjadi Blogger
  • Blogger vs WordPress, Mana Yang Lebih Baik?
  • Cara Mudah Mengubah Templat (Tema) di Blogger

5 Laman Web Pembekal Templat Blogger Percuma

1. Pendedahan tema

Themeexpose adalah laman web penyedia templat blogger percuma yang menyajikan pelbagai susun atur yang elegan, menarik dan berkualiti tinggi. Di samping itu, laman web ini mempunyai koleksi templat blogger terbaik, beberapa di antaranya diilhamkan oleh tema WordPress, Dribble dan Tumblr. Laman web ini juga menyediakan pelbagai susun atur mulai dari blog teknologi, majalah, blog peribadi, hingga pameran.

2. Templatisme

Templateism adalah laman web penyedia templat blogger percuma yang sudah sangat dikenali di kalangan blogger dengan mengemukakan konsep reka bentuk rata dan moden yang pastinya sangat menarik. Bagi anda yang baru mengenal dunia blog, Templateism adalah laman web yang mesti anda lawati kerana mempunyai koleksi templat blogger yang hebat dan berbeza dengan yang lain.

3. SoraTemplates

SoraTemplates adalah penyedia percuma laman web templat blogger berkualiti tinggi dan menjadi inspirasi bagi blogger dalam menentukan rupa atau susun atur idea yang sesuai untuk blog mereka. Anda akan mendapat banyak idea dalam menentukan templat blogger terbaik untuk blog dengan mencuba templat yang terdapat di laman web ini.

4. Berkhayal

Btemplates adalah laman web penyedia templat blogger percuma yang sangat popular dan digemari ramai. Dengan menawarkan pelbagai templat terkini, Btemplates selalu menghasilkan templat blogger berkualiti. Ini juga menyediakan templat dalam berbagai kategori seperti tata letak, lajur, warna, posisi bar sisi, dan gaya.

5. SEOBloggerTemplates

SEOBloggerTemplates adalah laman web penyedia templat blog percuma yang menyediakan perkara yang diperlukan oleh blogger untuk membuat tetapan SEO OnPage yang akan mempercepat prosesnya. Selain itu, templat yang disediakan juga responsif. Laman web ini sangat sesuai untuk anda kunjungi untuk mencari templat blogger terbaik yang memberi perhatian lebih dan mengutamakan SEO.

Kini terdapat 5 penyedia templat blogger percuma laman web. Berminat untuk menjadi blogger dan mencuba templat percuma di atas? Kongsi artikel ini dengan semua rakan anda!

Artikel Berkaitan