7 Permainan Strategi Masa Nyata Android yang Boleh Anda Main TANPA Internet (Luar Talian)

Terdapat pelbagai permainan RTS yang diketahui oleh Jaka, tetapi kali ini Jaka akan berkongsi beberapa permainan yang membawa permainan menarik dan menarik yang boleh dimainkan di luar talian.

Apa sebenarnya maksud permainan RTS ? RTS bermaksud Real Time Strategy, yang pastinya merupakan permainan bertema strategi perang . Pada masa seperti ini, kebanyakan permainan keren harus dimainkan dengan sambungan internet , sangat jarang permainan dengan permainan terbaik dan menarik dapat dimainkan di luar talian.

Terdapat pelbagai permainan RTS yang diketahui oleh Jaka, tetapi kali ini Jaka hanya akan berkongsi beberapa permainan yang hanya membawa permainan yang menyeronokkan dan menarik. Walaupun apa yang akan dikaji Jaka adalah permainan yang unggul, itu tidak bermaksud bahawa anda memerlukan telefon pintar dengan spesifikasi yang sengit , anda masih boleh tetapi walaupun pada telefon pintar dengan spesifikasi rendah. Ia mesti memuat turun, bukan? Lihat ulasan Jaka berikut!

BACA JUGA
  • 10 Permainan RPG Terbaik di Android yang Harus Anda Cuba
  • 5 Permainan RPG Strategi Terbaik untuk Android
  • 7 Permainan Android HD Bersaiz Kecil dengan Konsol Permainan Grafik Canggih

7 Permainan RTS Android Luar Talian dengan Permainan Terbaik

1. Auralux

Di sini, permainan yang sangat menarik yang mesti anda mainkan. Auralux adalah permainan RTS yang menawarkan grafik sederhana, tetapi menjalankan misi yang sangat menarik. Anda akan menjadi pengawal tenaga matahari , sekarang sinar cahaya yang harus anda hantar ke semua bintang luar. Jangan memandang rendah! Walaupun sederhana, misi memerlukan strategi yang tepat.

2. Angkatan Perang Templar

Templar Battleforce juga sangat menyeronokkan untuk dimainkan. Pada masa pelancarannya yang pertama, permainan ini juga selalu mendapat komen yang baik dari para pemain di seluruh dunia. Kerana sangat mengasyikkan, permainan ini mendapat sejumlah muat turun hingga puluhan juta dan ini hanya jumlah muat turun dari Indonesia saja, tidak termasuk dari negara lain.

3. Empayar dan Sekutu

Empires And Allies pada awalnya hadir pada peranti PC, tetapi kemudian mengeluarkan versi Android dan iOS . Permainan ini juga boleh menjadi berbilang pemain di mana semua pemain dapat berkumpul untuk saling menyerang. Ini menjadikannya sangat unik sehingga sangat menarik untuk dimainkan.

4. Taktik Perang Fantasi

Tidak kurang hebatnya, anda mesti memuat turun Fantasy War Tactics dengan betul. Kerana, dengan membawa grafik canggih dan gaya animasi anime bawaan , permainan ini adalah genre strategi berdasarkan giliran, yang sangat mirip dengan permainan Final Fantasy .

5. Panglima perang RTS: Permainan Strategi

Mahukan sensasi yang berbeza? Anda boleh mencuba bermain permainan Warlord , genre RTS yang telah disatukan dengan RPG . Misi yang ada cukup menarik, anda akan dijemput untuk membina kubu kuat, melakukan serangan ke atas musuh, memimpin , atau bertahan. Pasti, maaf jika anda tidak memuat turun.

6. Musuh XCOM Di Dalam

Ini adalah satu lagi permainan keren, iaitu XCOM Enemy Within, yang merupakan salah satu permainan perang terbaik hari ini. Permainan ini sejujurnya tidak jauh berbeza dengan beberapa permainan di atas kerana kedua-duanya adalah RTS . Jadi itu mengenai misi yang akan dilaksanakan oleh permainan ini. Cuma permainan ini dimainkan lebih kerap , mungkin kerana grafik dan permainan yang ada kelihatan lebih cenderung.

7. Perang Tumbuhan

Agar anda memenangi permainan ini, anda mesti menggunakan strategi yang betul . Permainan boleh dikatakan sangat mengasyikkan, sementara grafiknya juga cukup bagus. Cuma permainan Plants War ini menurut Jaka sedikit lebih sukar berbanding dengan enam permainan yang disebutkan oleh Jaka sebelum ini. Kerana jika anda kalah, maka anda harus mengulang dari awal lagi.

Demikianlah tinjauan Jaka terhadap 7 permainan RTS luar talian Android dengan permainan terbaik . Sekiranya anda bosan dengan permainan RPG atau genre lain, maka anda boleh mencuba salah satu daripada 7 permainan RTS di atas.

Artikel Berkaitan