Kaedah Baru Untuk Mengetahui Jawapan Untuk Duel Otak Supaya Menang Terus

Kerana populariti permainan Brain Duel di Indonesia, Jaka membuat banyak tip mengenai Brain Duel. Baiklah, kali ini Jaka akan berkongsi cara baru untuk mengetahui jawapan Brain Duel agar anda terus menang. Mahu? Mari baca artikel penuh.

Kerana populariti permainan Brain Duel di Indonesia, Jaka sering melihat orang memainkannya di TransJakarta, lif atau bahkan tempat nongkrong. Menariknya, dikatakan bahawa Duel Brain telah berjaya mengubah populariti Clash of Clans (COC) di Indonesia! Apa pendapat kamu? Untuk mengikuti populariti Brain Duel, Jaka juga memberikan banyak petua menarik mengenai Brain Duel .

BACA JUGA
 • Cara Dapatkan Duel Otak Premium Secara Percuma
 • Bagaimana Mengetahui Jawapan untuk Duel Otak Untuk Menang Terus
 • 3 Cara Ini Dibuktikan Untuk Membuat Anda Menang dalam Duel Otak

Setelah sebelumnya Jaka memberikan 2 petua untuk membuat Brain Duel MEME dan strategi untuk memenangkan Brain Duel, kali ini Jaka akan memberikan trik Brain Duel terbaru. Anda boleh mengatakan bahawa ini adalah penipu Brain Duel untuk mengetahui kunci jawapan Brain Duel yang baru. Kaedah yang akan diberikan Jaka lebih mudah daripada cara mendapatkan jawapan Brain Duel pertama.

Bagaimana Mengetahui Jawapan untuk Duel Otak Untuk Menang Terus

Pertama sekali, Jaka akan mengatakan bahawa bermain permainan Brain Duel dengan cara ini adalah menipu . Anda tidak benar-benar berusaha mendapatkan pandangan dengan rakan anda jika anda menggunakan muslihat Brain Duel ini. Tetapi sekali lagi, ini dibuat dengan tujuan untuk menolong anda ketika anda terperangkap kerana anda terus kalah, sehingga anda tidak kelihatan bodoh. Dengan bijak, gunakan kaedah ini sekali-sekala agar anda masih seronok bermain permainan Brain Duel.

Banyak Jalan untuk Mengetahui Jawapan kepada Duel Otak

Jaka selalu berkata, Banyak jalan menuju ke Rom. Banyak cara untuk mengetahui jawapan atau kunci kepada Brain Duel. Mungkin anda berfikir bagaimana mengosongkan data itu rumit dan memakan masa kerana anda harus log masuk lagi. Nah, kaedah ini lebih mudah dan tidak memerlukan banyak masa. Hasilnya tetap sama, iaitu anda akan mengetahui jawapan utama kepada Brain Duel.

Apa yang perlu disiapkan untuk muslihat Brain Duel kali ini? Apa yang perlu anda sediakan ialah:

 • Muat turun dan pasangkan Brain Duel pada dua telefon pintar Android yang berbeza.
Permainan Trivia FEO Media AB DOWNLOAD
 • Atau, anda boleh memasang Brain Duel pada komputer atau komputer riba menggunakan emulator. Boleh menggunakan Bluetacks atau Windroye.

Kaedah Baru untuk Mengetahui Jawapan Duel Otak

Setelah anda menyediakan alat perang yang diperlukan di atas, Jaka akan menerangkan jalan untuk anda. Inilah kaedah baru untuk mengetahui jawapan kepada Brain Duel:

 1. Log masuk menggunakan akaun Brain Duel yang sama pada aplikasi Duel Brain yang dipasang pada peranti lain. Contohnya pada Android anda dan emulator, gunakan akaun Brain Duel yang sama.

 2. Sekarang, sila mainkan permainan Brain Duel di Android anda. Semasa bermain Brain Duel di Android anda, buka juga Brain Duel pada emulator atau Android anda yang lain.

 3. Sama seperti cara untuk mengetahui jawapan untuk Brain Duel yang pertama, di sini kita masih akan menggunakan trik untuk menghidupkan dan mematikan sambungan data. Oleh itu, sila pilih kategori soalan yang ingin anda mainkan, kemudian matikan sambungan data sama ada data mudah alih atau WiFi pada Android anda.

 4. Sila jawab soalan yang dikemukakan dalam Android Brain Duel anda (dalam sambungan data dimatikan) . Tetapi, tetap biarkan Duel Otak pada emulator atau Android anda yang lain aktif. Anda boleh menjawab semua soalan dengan sewenang-wenangnya, kerana ini hanya digunakan untuk mengetahui jawapan yang betul dari masalah Brain Duel yang diberikan.

 5. Sekarang, sila beralih ke Brain Duel pada emulator atau peranti Android anda yang lain. Mainkan dalam keadaan data aktif, kemudian jawab semua soalan yang ada dengan jawapan yang betul yang anda mainkan.

 6. Sekiranya anda tidak mempunyai waktu untuk mengingat jawapan yang betul dari masalah ini, jangan kembali ke Brain Duel di Android yang pernah anda mainkan. Kemudian klik pada titik jawapan yang salah (merah), jawapan dan soalan yang betul akan keluar.

 7. Nah, sekarang semua jawapan duel otak semuanya betul, bukan? Tanda anda sudah bersedia untuk menang.

Ingat, gunakan kaedah ini hanya apabila anda terperangkap. Supaya anda terus terbiasa bermain permainan Brain Duel ini sebagai kaedah mempertajam dan memperluas cakrawala anda. Setuju? Sekiranya anda tidak bersetuju, itu hak anda. Jaka tidak akan memaksanya, Jaka juga menjelaskan kaedah ini.

Oh ya, dengan cara ini Jaka mendapat dari salah seorang rakan Jaka bermain Duel Brain, yang merupakan farrelzacharyyy . Oleh itu, jika anda mempunyai petua menyeronokkan untuk bermain Brain Duel, anda juga boleh berkongsi dengan Jaka. Boleh melewati ruangan komen, atau secara langsung semasa bermain Brain Duel. Hanya ketika bermain dengan Jaka, jangan menipu. Beraninya awak?

Artikel Berkaitan