Tonton Filem Penuh Trinity Traveler (2019) | Romantik Cinta dan Pengembaraan!

Trinity Traveller Film adalah filem komedi romantis yang berpengalaman dengan perjalanan ke 3 negara. Tonton filem penuh Trinity Traveller (2019)

Filem romantis mempunyai magnet tersendiri untuk peminat filem. Filem seperti Eggnoid dan Molulo: Mate Can't Be Forced benar-benar dapat membuat penonton baper.

Filem Trinity Traveller adalah salah satu pilihan filem romantis yang boleh ditonton bagi anda yang gemar filem dengan genre ini.

Filem yang mengangkat kisah cinta dari perspektif yang berbeza cuba mengambil kisah yang sesuai dengan penonton.

 • Fakta Menarik mengenai Trinity Films
 • Tonton Filem Pengembara Trinity
 • Sinopsis Filem Pengembara Trinity

  Filem ini mengisahkan kehidupan Trinity (Maudy Ayunda) yang mempunyai hobi melancong dan belajar di S2 di Filipina.

  Walaupun dia di sekolah siswazah, hobi melancong dari Trinity tidak berhenti. Dia masih sering melakukan perjalanan ke tempat yang unik dan menarik untuk mendapatkan pengalaman baru.

  Sebaliknya, ibu bapa Trinity mendesaknya untuk segera berkahwin kerana mereka menyangka akan berkahwin dengan Trinity.

  Trinity bertemu lagi dengan Paul (Hamish Daud) yang pernah merasa seperti pasangannya tetapi terpaksa berpisah kerana nasib.

  Dalam filem ini anda akan dijemput untuk meneroka kehidupan dan masalah Trinity yang terperangkap antara memenuhi kehendak ibu bapa mereka, mengejar semangat, mengejar cinta, atau memusatkan perhatian pada kerjaya dan masa depan mereka.

  Masalah dalam filem ini sangat serupa dengan keadaan kebanyakan orang hari ini yang harus membuat pilihan yang sukar di antara semua pilihan.

  Fakta Menarik mengenai Trinity Films

  • Filem ini diadaptasi dari blog yang disiarkan oleh Trinity, berjudul The Naked Traveller. Buku itu, yang dibuat dari koleksi kisah perjalanan penulis, berjaya menjadi buku terlaris.
  • Filem ini adalah filem kedua dari siri filem trinity . Walaupun filem kedua, pengarah filem ini mengatakan bahawa filem ini adalah filem yang berdiri sendiri yang bermaksud anda tidak perlu menonton filem pertama terlebih dahulu untuk memahami kisahnya.
  • Proses penggambaran dalam filem ini dilakukan di tiga negara . Kerana filem ini yang bertemakan perjalanan menjadikan proses penyelesaiannya dilakukan di 3 negara iaitu Filipina, Maldives, dan Indonesia.
  • Mengambil cerita dengan masalah yang dekat dengan masyarakat sekarang. Ramai orang harus membuat pilihan sukar seperti mengejar minat atau bekerja, berkahwin atau melakukan perkara lain terlebih dahulu. Perkara-perkara ini dibangkitkan dalam filem ini.

  Tonton Filem Pengembara Trinity

  TajukPengembara Trinity
  Menayangkan 28 November 2019
  Jangka masa 1 jam 37 minit
  Pengeluaran StarVision
  Pengarah Rizal Mantovani
  Pelakon maudy Ayunda, Hamish Daud, Rachel Amanda, et al
  Genre Adventure, Drama, Romance

  Bagi anda yang ingin menonton filem Trinity Traveler yang ditayangkan pada tahun 2019, anda boleh menyemak pautan di bawah, geng!

  >>> Tonton Filem Pengembara Trinity (2019) <<<

  Bagi anda peminat filem romantis, sangat wajib untuk menonton filem yang satu ini. Beberapa pilihan filem yang ditayangkan di pawagam seperti Molulo: Soul Mate Can't Be Forced dan Eggnoid juga menarik untuk ditonton.

  Filem yang bertemakan romantik dan melancong dapat membuat anda melupakan masalah anda untuk beberapa saat dengan tarikan visual dalam filem ini.

  Jangan lupa, geng untuk mengklik pautan di atas dan menonton filem ini!

  Baca juga artikel mengenai filem atau artikel menarik lain dari Restu Wibowo .

  Artikel Berkaitan