5 Aplikasi Harus Dipasang Untuk Pemula YouTuber | Modal HP!

Berikut adalah aplikasi yang mesti dipasang untuk YouTubers pemula untuk membuat kandungan yang lebih menarik dan menarik. Mari lihat apa aplikasinya!

Tentunya anda sering melihat rancangan YouTube, sama ada kandungannya mengenai orang-orang yang tidak bernasib baik atau filem berkaitan yang akan dilancarkan.

Namun, untuk menjadi YouTuber seperti itu sekarang bukanlah perkara yang sukar. Dengan modal yang mencukupi, cita-cita anda untuk menjadi YouTuber akan tercapai, selagi ia rutin.

Oleh itu, anda tidak perlu lagi menggunakan komputer yang berkelayakan untuk mengedit video anda.

Ini, aplikasi sokongan mesti dipasang untuk pemula YouTuber dengan hanya lelaki modal telefon bimbit. Mari lihat lebih banyak lagi!

 • Perakam Skrin AZ
 • KineMaster Pro
 • Studio Foto Picsart
 • Penyesuai Foto & Gambar
 • Permohonan Untuk Pemula Youtubers

  Aplikasi ini anda boleh muat turun secara percuma dan anda boleh gunakan untuk menyokong hasil video anda agar lebih menarik dan menarik.

  Anda boleh memuat turun aplikasi secara percuma di JalanTikus. Mari lihat permohonan lengkap:

  1. Pawagam Fv-5

  Cinema Fv-5 adalah aplikasi yang berguna untuk merekam gambar atau video yang khusus untuk pengguna Android.

  Dalam aplikasi ini, pengguna juga dapat mengatur meja mereka sendiri untuk menembak dan dapat dilakukan secara manual seperti pada kamera SLR yang canggih.

  Anda boleh memuat turun aplikasi secara percuma di sini:

  MUAT TURUN Apl

  2. Perakam Skrin AZ

  maka kit YouTuber Android kedua ini dipanggil AZ Screen Recorder . Berlainan dengan Jaka pertama yang disebutkan sebelumnya, jika Cinema Fv-5 menumpukan perhatian pada foto dan video, maka AZ Screen Recorder berguna untuk merakam skrin mudah alih.

  Perakam Skrin AZ menghasilkan rakaman yang cukup menjanjikan dan tidak mengurangkan kualiti asalnya. Bukan itu sahaja, di dalamnya masih terdapat pelbagai ciri menarik yang lain.

  Anda boleh memuat turun aplikasi di sini:

  Perakam Skrin AZ MUAT TURUN Aplikasi Video & Audio

  3. KineMaster Pro

  KineMaster Pro adalah aplikasi yang mesti dipasang untuk YouTubers. Kerana sangat membantu, jangan terkejut jika KineMaster Pro digunakan secara meluas sebagai alat tempur YouTuber

  Kegunaan aplikasi ini sendiri adalah dapat membantu YouTuber dalam melakukan penyuntingan video. Sudah tentu, menyunting video adalah perkara biasa dan mesti dilakukan oleh YouTuber agar video yang anda dapat menjadi lebih menarik.

  Muat turun aplikasi Kinemaster di sini:

  Aplikasi Video & Audio KineMaster Corporation DOWNLOAD

  4. Studio Foto Picsart

  Pasti anda semua tahu aplikasi ini bukan? Ya, Picsart berguna untuk membantu penyuntingan foto.

  Menjadikan foto semenarik mungkin dengan penyunting foto ini akan berguna jika YouTuber ingin menambahkan foto ke video sehingga video akan kelihatan lebih bervariasi.

  Sila muat turun aplikasi di sini:

  PicsArt MUAT TURUN Aplikasi Foto & Pengimejan

  5. Penyesuai Foto & Gambar

  Yang terakhir tetapi tidak kalah pentingnya adalah Photo & Picture Resizer , aplikasi ini mengubah dimensi gambar atau foto untuk menyesuaikan ukuran gambar mengikut video anda.

  Kecilkan gambar atau pangkas aplikasi ini tidak akan mengubah kualiti gambar, juga sesuai untuk anda membuat lakaran kecil untuk video Youtube anda.

  Anda boleh memuat turun aplikasi ini secara percuma di bawah:

  MUAT TURUN Apl

  Itulah 5 aplikasi yang mesti dipasang oleh YouTuber pemula, sangat mudah dan senang untuk tidak menjadi YouTuber?

  Anda tidak memerlukan modal dan peralatan profesional yang besar untuk menjadi YouTuber. apa pendapat anda mengenai aplikasi di atas?

  Tulis pendapat anda mengenai aplikasi di atas, jika anda mempunyai cadangan lain, anda juga boleh memasukkannya ke ruangan komen. Jumpa di artikel seterusnya kawan-kawan!

  Baca juga artikel mengenai aplikasi video atau artikel menarik lain dari Daniel Cahyadi .

  Artikel Berkaitan