7 Permainan Pertempuran Kad Terbaik untuk Android 2016

Ini adalah 7 permainan kad pertempuran terbaik untuk Android yang boleh anda buat sebagai rujukan untuk koleksi permainan anda. Yang mana yang paling anda suka?

Card Battle adalah permainan yang bergantung pada persaingan strategik antara pemain dengan menggunakan susunan kad yang mempunyai kekuatan dan kesan tersendiri. Permainan ini juga mempunyai banyak peminat di pelbagai negara di dunia.

Pelbagai jenis model dan pertandingan tema dalam permainan Card Battle juga sangat beragam, terutama sekarang ia telah menembusi barisan permainan telefon pintar. Namun, apakah beberapa permainan terbaik yang membawa mod Kad Pertempuran . Mari kita periksa!

BACA JUGA
  • Berikut adalah 10+ jenis pemain. Anda Yang Mana?
  • 5 daripada permainan kad Android terbaik di Indonesia 2017
  • 7 Permainan Wallpaper Animasi Android Terbaik yang Harus Anda Cuba

7 Permainan Pertempuran Kad Terbaik untuk Android 2016

1. Wira Dek: Warisan

Ini Android Kad Battle Permainan adalah permainan yang cukup banyak dinikmati oleh Android telefon pintar pemain. Memaparkan permainan kad yang begitu kompleks dengan grafik yang menawan, tarikan yang kuat.

Permainan yang masih biasa dilakukan dengan bergantung pada kad yang mempunyai kesan dan strategi persaingan dalam mengatur geladak, nampaknya tetap menjadi perkara utama. Deck Heroes juga menambah misi harian yang dapat anda selesaikan untuk mendapatkan kupon. Kad yang anda miliki juga sedikit berbeza, di sini anda dapat meningkatkan tahap setiap kad.

Permainan Kad IGG.COM DOWNLOAD

2. Hearthstone Heroes of Warcraft

Mencapai kejayaan permainan Warcraft sebelumnya, Blizzard sebagai pembangun membawa permainan legenda ini, tetapi dengan pembungkusan yang berbeza dan menjadi salah satu permainan Kad Pertempuran Android terbaik. Dengan Card Battle Mode tidak menjadikan Warcraft kehilangan identiti. Dunia baru sebenarnya menjadikan permainan ini lebih menarik, terutamanya jika anda peminat permainan Warcraft.

Permainan Strategi Blizzard Entertainment, Inc. MUAT TURUN

3. Kad Perang Kerajaan

Wira siri animasi Cartoon Network , Adventure time, hadir dengan membawa genre pertempuran kad di pasar permainan telefon pintar Android. Pertempuran berdasarkan giliran dan watak Adventure Time yang tidak asing lagi di mata kita, menjadikan permainan Android Battle Card terbaik lebih menyeronokkan untuk dimainkan. Di sini anda akan mengumpulkan kad, mengatur dek, dan bertempur dengan mengatur strategi memanggil kad monster dan ejaan.

Permainan Strategi Rangkaian Kartun DOWNLOAD

4. Yu-Gi-Oh! Penjanaan Duel

Inilah permainan Kad Pertempuran Android yang paling legenda. Memulakan kisah kejayaannya di konsol Playstation , hingga kini Yu-Gi-Oh! masih menjadi kegemaran peminat Card Battle . Walaupun lebih sederhana daripada versi konsol, anda masih akan menikmati pengalaman mengumpulkan dek terbaik anda dan memerangkap lawan menggunakan kad ejaan dan kad perangkap.

Permainan Kad KONAMI DOWNLOAD

5. Evoker: Permainan Kad Ajaib

Mempunyai had dek yang cukup banyak, hingga maksimum 60 kad, menjadikan Anda akan memiliki banyak pilihan dalam merancang variasi strategi. Ditambah dengan kad yang mempunyai kesan, serangan, dan darah pada setiap kad tersebut. Anda juga akan menggunakan kekuatan barisan lima kad yang dipanggil ke arena, menjadikan permainan ini menajamkan otak anda dalam mengatur strategi yang tepat.

Permainan kad flare DOWNLOAD

6. Mabinogi Duel

Mendapatkan penilaian 9.6 dari ulasan tradingcardgames.com, sudah tentu permainan ini tidak boleh anda lewatkan. Nexon Company88 sebagai pembangunnya kelihatan begitu serius dalam membuat permainan Android Card Battle yang terbaik. Pada mulanya anda hanya akan bermain 12 kad sahaja, tetapi anda dapat mengakses semuanya dengan segera. Cukup ciri unik di mana anda tidak dapat memanggil kad terbaik secara langsung, kerana panggilan kad akan mula mengikut urutan tahap terendah.

DOWNLOAD Permainan Kad Syarikat NEXON

7. Bola Sepak Bola Sepak

Anti-arus perdana dan kreatif, itulah yang dapat saya katakan mengenai permainan ini yang dibuat oleh pembangun Come2Us . Menggabungkan genre Battle Card dan bola sepak, dan watak kad gaya anime fantasi. Membuat permainan Android Battle Card ini mempunyai ciri tersendiri. Di sini anda akan bermain sebagai kelab bola sepak, di mana pemain terdiri daripada kad. Semua jenis kad mengikut kedudukan dalam permainan bola sepak, kemahiran kad juga mengikut mengikut kedudukannya. Perbezaannya adalah anda tidak berada di sini untuk bernafsu untuk menghancurkan, tetapi untuk menjaringkan gol melawan lawan.

Permainan Kad Com2uS MUAT TURUN

Nah, ada 7 dari Game Pertempuran Kad Terbaik untuk Android yang dapat anda gunakan sebagai rujukan untuk koleksi permainan anda. Yang mana yang paling anda suka?

Artikel Berkaitan