Inilah Cara Mengenal Orang Yang Sering Menyimpan Profil WhatsApp Anda

Pernahkah anda ingin tahu mengenai sesiapa yang suka menambahkan profil Whatsapp anda? Nah, Jaka ada cara untuk mencari tahu, jumpa.

Pada zaman moden yang boleh kita lakukan, teknologi ada di tangan. Kita juga dapat mengetahui apa aktiviti orang ketika dalam talian menggunakan aplikasi khas. Pernahkah anda terfikir adakah ada yang menyukai profil Whatsapp anda?

Sekiranya anda ingin tahu, Jaka tahu bagaimana mencari lelaki. Seterusnya, saya akan memberitahu anda bagaimana untuk mengetahui siapa yang suka membuka profil Whatsapp kami. Caranya sangat praktikal, lihat ya.

BACA JUGA
  • 100% Berkesan! Inilah Cara Menonton Status WhatsApp Tidak Diketahui
  • Bagaimana Log Masuk WhatsApp Tanpa Kod Pengesahan, Masih Berfungsi pada 2020?
  • 3 Cara Menukar Tema WhatsApp Tanpa Aplikasi & Root, Sudahkah Anda Mencuba?

Inilah Cara Mengenal Orang Yang Sering Menyimpan Profil WhatsApp Anda

Untuk mengetahui siapa yang suka membuka profil Whatsapp anda, anda hanya memerlukan beberapa langkah mudah. Anda hanya perlu memasang aplikasi khas dan ianya PERCUMA.

Langkah 1: Pasang Aplikasi Profil WhatsApp Saya yang Melihat

Siapa yang Melihat WhatsApp Saya boleh didapati secara percuma di Google Play Store. Aplikasi ini hanya berukuran 6MB sehingga tidak akan menambah beban prestasi telefon pintar anda. Anda juga boleh memuat turunnya melalui pautan di bawah. Apabila anda selesai proses pemasangan anda boleh menggunakannya dengan segera.

MUAT TURUN Apl

Langkah 2: Ketahui Siapa yang Menyukai Whatsapp Anda

Aplikasi ini akan berfungsi secara automatik untuk mengetahui siapa yang suka membuka profil Whatsapp anda. Jadi apa yang perlu anda lakukan ialah, buka aplikasi dan tunggu . Tidak diperlukan pendaftaran semasa pertama kali membuka aplikasi ini. Setelah proses memuat selesai, anda dapat mengetahui siapa yang suka membuka profil Whatsapp anda melalui tab Pelawat .

LIHAT ARTIKEL

Dalam aplikasi ini selain dapat mengetahui siapa yang suka membuka profil Whatsapp kami, anda juga dapat melihat kenalan Whatsapp di tab Kenalan dan sesiapa sahaja yang anda lawati baru-baru ini di tab Dikunjungi .

Oleh itu, petua dari Jaka mengenai cara mengetahui siapa yang suka membuka profil Whatsapp anda . Anda boleh mencubanya sendiri, dan mengetahui siapa yang menyukai mata anda.

Baca juga artikel mengenai Whatsapp atau artikel menarik lain dari Chaeroni Fitri .

Artikel Berkaitan