Gabungan Kad Arena Battle 4 Terbaik (Clash Royale)

Berikut adalah beberapa contoh gabungan kad Arena 4 terbaik di Clash Royale. Susunan formasi kad di Arena 4 PEKKA's Playhouse.

Menyusun kad dalam permainan Clash Royale untuk dimainkan di Arena 4 sangat penting. Dengan menggunakan kombinasi kad terbaik, sudah tentu anda tidak akan mudah dikalahkan ketika bertempur dengan musuh di Arena 4.

Arena 4 atau biasa disebut PEKKA's Playhouse adalah arena Clash Royale yang boleh digunakan sekiranya pemain telah mencapai 1100 Trophy . Arena 4 biasanya dihuni oleh pemain dengan level 3, level 4, level 5, level 6, dan level 7. Tidak jarang juga pemain level 8 yang bermain di Arena 4.

Gabungan kad terbaik (Battle Deck) di Arena 4 Clash Royale

Sekiranya pemain telah sampai di Arena 4 PEKKA's Playhouse, ada beberapa kad baru yang dapat diperoleh dan digunakan di Battle Deck. Kad-kad ini termasuk: Tesla, Minion Horde, Menara Inferno, Hog Rider, Freeze Spell, dan PEKKA

Bagi anda yang ingin menggunakan susunan kad terkuat agar tidak kalah ketika bermain di Arena 4, anda boleh menggunakan kombinasi kad contoh berikut. Berikut adalah beberapa contoh formasi kad terbaik di Clash Royale yang boleh digunakan untuk bermain di Arena 4 PEKKA's Playhouse.

Itulah beberapa contoh kombinasi kad terbaik di Arena 4 Clash Royale. Sekiranya anda mempunyai formasi kad yang lain, anda boleh berkongsi di ruangan komen. Bagi anda yang belum bermain Clash Royale, muat turun Android Clash Royale terkini di sini, Semoga berjaya!

DOWNLOAD Permainan Strategi Supercell

Artikel Berkaitan