7 Aplikasi Pelancar 3D Terbaik untuk Telefon Pintar Android, Jadikan Anda Lebih Cerah!

Bosan dengan rupa telefon pintar Android anda begitu sahaja? Lihat artikel berikut untuk mengetahui pelancar 3D terbaik agar telefon pintar anda lebih berkelas.

Android adalah sistem operasi dengan pengguna terbanyak di dunia. Salah satu sebabnya adalah kerana pengguna dapat menyesuaikan telefon pintar dengan sebebas mungkin.

Mungkin anda tidak pernah merasa bosan dengan rupa telefon pintar anda begitu sahaja.

Salah satu penyelesaian yang boleh anda gunakan untuk menyesuaikan rupa telefon pintar anda adalah dengan menggunakan pelancar terbaik.

Namun, dari semua jenis pelancar yang boleh anda muat turun, terdapat pelancar 3D yang dapat memberikan kesan 3 dimensi pada paparan telefon pintar anda dan pastinya lebih keren daripada pelancar biasa.

Oleh itu, anda tidak keliru tentang peluncur 3D terbaik untuk telefon pintar Android anda, Jaka telah mengumpulkan pelancar 3D terbaik yang boleh anda muat turun.

7 Pelancar 3D Terbaik untuk Telefon Pintar Android

Pelancar biasa kini telah digantikan dengan kehadiran pelancar 3D kerana telefon pintar masa kini dilengkapi dengan GPU yang canggih sehingga mereka dapat memproses grafik 3D dengan lebih baik.

Semua pelancar 3D terbaik dalam senarai Jaka menawarkan pelbagai kesan unik mulai dari kesan peralihan, tema menarik, animasi rapi, antara muka, dan widget pelbagai fungsi.

Pasti anda tidak sabar menunggu, geng? Sekiranya ada, lihat artikel Jaka mengenai 7 pelancar 3D terbaik untuk telefon pintar Android anda .

1. TSF Launcher 3D Shell

MUAT TURUN Apl

TSF Launcher 3D Shell adalah pelancar 3D yang mempunyai kesan 3 dimensi dan animasi yang sangat hebat. Walaupun begitu, kerja telefon pintar anda akan tetap terasa ringan seperti biasa.

Apabila anda mengaktifkan pelancar 3D ini, semua ikon pada telefon pintar anda akan dimodenkan. Anda boleh menyesuaikan pelbagai perkara seperti ikon, animasi, dan lain-lain.

MaklumatTSF Launcher 3D Shell
Pemaju Pelancar 3D Pro
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.4 (163,439)
Saiz 12MB
Pasang 5,000,000+
Android Minimum 2.2

2. CM Pelancar 3D

Aplikasi Cheetah Mobile Utilities MUAT TURUN

CM Launcher 3D adalah salah satu pelancar 3D terbaik yang boleh anda muat turun di Google Play Store. Pelancar 3D ini menawarkan 10,000+ tema 3D percuma untuk pengguna.

Sebagai tambahan kepada tema, pelancar ini juga menawarkan pek ikon, wallpaper hidup, dan ciri keselamatan seperti penguncian fail dan lain-lain.

MaklumatCM Pelancar 3D
Pemaju Cheetah Mobile Inc.
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (7,737,690)
Saiz 18MB
Pasang 100,000,000+
Android Minimum 4.1

3. ME Launcher

MUAT TURUN Apl

jika anda mencari pelancar 3D dengan ciri penyesuaian yang banyak, anda mesti memuat turun ME Launcher , geng.

Sebabnya, pelancar 3D ini menawarkan begitu banyak tema, wallpaper hidup, emoji, dan gambar GIF sehingga menjadikan telefon pintar anda lebih menyeronokkan.

Pelancar ini juga mempunyai sejumlah ciri keselamatan standard, seperti kunci aplikasi dan kunci mesej, yang dapat melindungi privasi anda.

MaklumatPelancar ME
Pemaju iHandy Ltd.
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.6 (674,031)
Saiz 19MB
Pasang 10,000,000+
Android Minimum 4.1

4. U Launcher 3D

MUAT TURUN Apl

U Launcher 3D tidak hanya menawarkan animasi yang hebat dan peralihan 3 dimensi. Semua wallpaper dan tema dalam aplikasi ini telah dikuratori terlebih dahulu oleh pereka sehingga mempunyai nilai seni yang tinggi.

Sebagai tambahan kepada ciri keselamatan, U Launcher 3D juga dilengkapi dengan fitur penggalak, seperti pembersih sampah, speed booster, dan lain-lain yang menjadikan telefon pintar anda lebih berair.

MaklumatU Launcher 3D
Pemaju Pasukan Dev Moboapps
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.6 (117,671)
Saiz 8.5MB
Pasang 5,000,000+
Android Minimum 4.0.3

5. Pelancar 3D LightLaunch Light

MUAT TURUN Apl

LightLaunch Light 3D Launcher adalah pelancar 3D terbaik yang memudahkan anda menyesuaikan telefon pintar anda dengan lebih praktikal.

Sekiranya anda tidak ingin menjadi rumit dalam menguruskan semua jenis paparan telefon pintar anda, anda boleh menggunakan pelancar ini, geng. Ciri-ciri itu tidak kalah dengan yang lain.

MaklumatPelancar 3D LightLaunch Light
Pemaju Suphi
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.2 (2,523)
Saiz 0.8MB
Pasang 100,000+
Android Minimum 2.2

6. Pelancar ARC

MUAT TURUN Apl

Selanjutnya, Jaka juga mengesyorkan pelancar 3D terbaik lain yang dipanggil ARC Launcher . Pelancar ARC tidak hanya menjadikan telefon pintar anda kelihatan lebih sejuk, tetapi juga mudah digunakan.

Anda boleh menggunakan banyak tema dan wallpaper hidup yang telah disediakan oleh ARC Launcher secara percuma. Selain itu, pelancar 3D ini juga menawarkan pemain muzik, kemas kini berita, dan lain-lain.

MaklumatPelancar ARC
Pemaju AppTech Studios Inc.
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (45,705)
Saiz 10MB
Pasang 500,000+
Android Minimum 4.4

7. ZERO Launcher

DOWNLOAD Aplikasi Sifar Peningkatan Pasukan Desktop

Akhirnya, bagi anda yang suka menyesuaikan telefon pintar anda dengan paparan 3D, cuba muat turun pelancar ini.

ZERO Launcher mempunyai ukuran yang kecil, tetapi mempunyai banyak pilihan penyesuaian dan pengoptimuman yang dapat menjadikan telefon pintar anda lebih berkelas.

Selain itu, ZERO Launcher juga dilengkapi dengan enjin yang menjadikan animasi dan peralihan menjadi lebih hebat. Betul, hebat?

MaklumatPelancar Zero
Pemaju GOMO
Ulasan (Bilangan pengulas) 4.4 (1.815.887)
Saiz 12MB
Pasang 50,000,000+
Android Minimum 4.1

Itulah artikel Jaka mengenai 7 pelancar 3D terbaik untuk telefon pintar Android anda . Semoga artikel Jaka ini dapat menjadikan paparan telefon pintar anda lebih sejuk dan berkelas, ok.

Jumpa di artikel Jaka seterusnya!

Baca juga artikel mengenai aplikasi atau artikel menarik lain dari Padmanaba's Prameswara

Artikel Berkaitan