5 Aplikasi Penyuntingan Foto untuk Mengecilkan Perut pada Telefon bimbit Android dan iPhone

Cara membuat badan langsing dengan aplikasi penyuntingan foto di telefon bimbit Android dan iPhone.

Akhir-akhir ini selfie dan wefies telah menjadi sebahagian daripada gaya hidup.

Tetapi selalunya kita merasa tidak puas dengan hasil selfie atau wefies kerana penampilan kita yang kelihatan kurang dari yang maksimum seperti perut yang buncit.

Sekarang untuk mengatasi rasa tidak puas dengan perut buncit, kali ini Jaka berkongsi cara mengecilkan perut di telefon bimbit dengan menggunakan aplikasi penyuntingan foto berikut.

Aplikasi Penyuntingan Foto untuk Mengurangkan Perut pada Telefon Bimbit

Aplikasi penyuntingan foto memang tersebar di Google Play Store dan AppStore. Namun, dari sekian banyak aplikasi yang ada, terdapat beberapa aplikasi penyuntingan foto yang unik.

Ini adalah 5 aplikasi penyuntingan foto yang boleh anda gunakan untuk melancarkan atau mengecilkan perut.

1. Penyunting Badan

Anda boleh mendapatkan Body Editor di Google Playstore. Aplikasi ini dapat menjadikan perut anda kelihatan lebih kecil atau lebih kurus dan tinggi sehingga anda boleh kelihatan seperti model.

Ini di pamerkan untuk menjadikan badan anda kelihatan lebih langsing dengan aplikasi ini. Pertama adalah auto slim. Auto Slim akan mengedit foto anda secara automatik

Kedua, terdapat mod manual, di mana anda dapat menyesuaikan ketinggian anda mengikut kehendak anda. Selepas foto diedit, anda dapat melihat penampilan anda sebelum atau sebelum dan selepas atau sesudahnya. Di Google PlayStore aplikasi ini mendapat penilaian 4.6.

2. Kamera Kurus

Pengguna Apple Store boleh mendapatkan penampilan yang keren dengan Skinny Camera .

Dilancarkan pada tahun 2009, aplikasi ini dapat menjadikan tubuh anda lebih tinggi dan langsing dalam foto. Berat badan anda juga dapat dikurangkan sebanyak 4 9 kg dengan Kamera Kurus.

Cara mengecilkan perut dengan aplikasi ini juga sangat mudah. Anda boleh memilih mod sistem biasa dan kemudian mod kurus. Malangnya, aplikasi ini tidak dapat dimuat turun secara percuma. Anda perlu membayar Rp 12 ribu untuk memuat turun Kamera Kurus.

3. MeituPic

Untuk pengguna Android, anda boleh mengecilkan perut dengan aplikasi penyuntingan foto, MeituPic .

MeituPic dapat mengedit perut agar kelihatan lebih langsing. Selain itu, aplikasi penyuntingan foto ini juga dapat menghilangkan cela dan kerutan di wajah, dan membuat mata kelihatan lebih menarik.

Terdapat juga ciri tinggi yang boleh menjadikan badan lebih tinggi. Aplikasi ini telah dimuat turun lebih dari 300 juta di Google Play Store dan Apple Store.

4. Musim bunga

Dimuat turun oleh lebih daripada 4 juta pengguna Android di 217 negara, aplikasi penyuntingan foto ini dapat membuat anda kelihatan lebih langsing secara semula jadi.

Musim bunga ini memberikan tiga pilihan, buat diri anda kelihatan lebih langsing dalam foto, lebih tinggi, dan ubah ukuran wajah anda.

Untuk mencuci perut menggunakan aplikasi penyuntingan foto Spring, klik gambar wajah di sebelah kanan skrin dan letakkan lingkaran puting di sekitar wajah agar wajah anda tidak langsing ketika anda mengecilkan perut pada pilihan ini.

Seterusnya, gerakkan anak panah kiri dan kanan untuk mengecilkan perut seperti yang anda mahukan.

5. RetouchMe

Akhirnya, ada aplikasi RetouchMe yang akan mengubah gambar anda agar kelihatan seperti model dalam masa yang singkat.

Aplikasi ini, yang telah dimuat turun lebih daripada 15 juta pengguna dapat membantu anda mendapatkan wajah dan badan yang sempurna.

Foto-foto yang ditawarkan oleh ReTouchMe merangkumi pinggang langsing, perut rata, punggung ketat dan elastik, lengan langsing, jisim otot yang diperbesar, dan kulit yang ketat tanpa lipatan lemak.

Itulah cara mengecilkan perut dengan menggunakan aplikasi penyuntingan foto. Anda boleh memilih aplikasi yang anda suka. Harap ia berguna dan cuba!

Baca juga artikel mengenai Aplikasi Penyuntingan Foto atau artikel menarik lain dari Andini Anissa .

Artikel Berkaitan