6 Permainan Tinju Terbaik di Android 2019 | Luar Talian & Dalam Talian

Adakah anda suka tinju? Berikut adalah koleksi permainan tinju Android yang menarik yang boleh anda mainkan di luar talian dan dalam talian. (Percuma)

Bagi anda pencinta sukan dan seni mempertahankan diri, tinju atau tinju biasanya menonton perlawanan tinju membuat kita suka menyusahkan diri kerana wira kita kalah.

Nah, daripada mendesak anda, anda hanya bermain permainan tinju di telefon pintar Android.

Ya, di sini Jaka telah mengumpulkan 6 permainan tinju atau permainan tinju terbaik di Android dan iOS. Dalam permainan ini anda dicabar untuk membuat dan melatih pejuang anda sendiri untuk menghadapi lawan yang sukar, dan mengikuti jalan cerita yang dramatik.

Mari lihat lebih banyak lagi!

 • Tinju Sebenar 2 ROCKY
 • Tinju - Jalan Ke Juara
 • Pejuang Tinju Jalan
 • Menara Tinju
 • Tinju Tinju 3D
 • Permainan Tinju Terbaik di Android 2019

  1. Tinju Sebenar Manny Pacquiao

  Real Boxing Manny Pacquiao adalah permainan tinju ketiga yang dibuat oleh pengembang Vivid Games SA Permainan pertama bertajuk Real Boxing dan permainan kedua adalah Real Boxing 2 Rocky.

  Manny Pacquiao sendiri adalah juara dunia tinju profesional dari Filipina. Sudah tiba masanya untuk memakai sarung tangan tinju anda, masukkan cincin untuk memenangi kejohanan dan menjadi juara.

  2. Tinju Sebenar 2 ROCKY

  Real Boxing 2 ROCKY adalah salah satu permainan simulasi sukan tinju terbaik di Android. Anda akan bermain Rocky Balboa dan menghadapi lawan legenda termasuk Apollo Creed, Clubber Lang dan Ivan Drago.

  Kembangkan kekuatan peninju anda. Sama ada stamina, kepantasan, dan meningkatkan cara anda melawan.

  3. Tinju - Jalan Ke Juara

  Permainan simulasi sukan tinju seterusnya adalah Boxing - Road To Champion , di mana anda boleh memilih lebih daripada 90 petinju untuk menjadi juara. Ya, ini adalah permainan tinju besar.

  Anda boleh berlatih di gimnasium, membeli pakaian baru, meningkatkan kebolehan, dan mengatasi cabaran untuk memperoleh mata. Anda juga dapat menonton iklan untuk mendapatkan wang dalam permainan untuk membeli barang dalam permainan.

  4. Street Boxing Fighter

  Permainan tinju luar talian terbaik di Android di bawah ini sedikit berbeza dengan 2 permainan di atas. Street Boxing Fighter mempunyai jalan cerita yang dramatik, anda akan melakonkan watak Joe yang dilahirkan dalam keluarga dengan politik yang kuat.

  Setelah menyaksikan pembunuhan ibu bapanya, ketika kecil dia berjanji akan membalas dendam terhadap penjenayah.

  Joe juga melatih dirinya secara fizikal dan intelektual untuk menjadi pejuang yang baik. Ya, pertarungan penumbuk tidak dapat dielakkan. Dengan grafik dan suara 2 dimensi membuatkan kita merasa nostalgia bermain permainan klasik

  5. Menara Tinju

  Bagi anda yang ingin bersenang-senang, anda boleh mencuba permainan Tower Boxing . Ya, Tower Boxing adalah permainan arcade yang hancur dengan paparan grafik piksel.

  Anda akan bertindak sebagai petinju raksasa yang bertanggungjawab memusnahkan bangunan pencakar langit, yang tidak akan pernah berakhir.

  Pilih watak kegemaran anda dan tekan kiri atau kanan untuk meruntuhkan dinding menara bergantung pada halangan. Di sini anda mesti menjauhkan kepala peninju dari bertembung dengan balkoni bangunan atau benda lain di langit.

  6. Tinju 3D

  Bagi anda yang mahukan permainan tinju yang lebih realistik dengan peluh dan lebam, anda harus mencuba 3D Punch Boxing . Permainan ini mempunyai animasi halus, grafik 3D terperinci, dan kawalan skrin sentuh intuitif untuk membuat gerakan tinju seperti tusukan, cangkuk, dan potongan atas yang terasa semula jadi dan menyenangkan.

  Permainan ini akan membuat anda bersedia untuk melawan lebih daripada 30 petinju dari Bangkok, Las Vegas, London, Montreal dan Washington. Gunakan refleks pantas, gerakan khas, pukulan sengit, dan kombo rumit untuk mengalahkan lawan dan menjadi raja tinju.

  Itulah 6 permainan tinju terbaik di Rat Road versi android . Yang mana anda suka? Realistik, ringan, atau penuh aksi? Atau adakah anda mempunyai pilihan? Masukkan pendapat anda di ruangan komen!

  Baca juga artikel mengenai permainan atau artikel dari Lukman Azis yang lain .

  Artikel Berkaitan