Ini adalah 7 Aplikasi Prank Android Paling Hebat! Sesuai untuk rakan Jahilin

Ingin nakal kepada rakan dan rakan anda? Gunakan aplikasi ini agar anda tidak menyinggung perasaan HAHAHA

Di dunia ini, tidak lengkap jika anda tidak pernah jahil dengan rakan atau rakan baik anda. Walaupun anda belum dibuli, anda tidak boleh bersikap baik, hahaha. Mustahil memang tingkah laku yang membuat anda kecewa, tetapi ia juga boleh membuat anda ketawa tidak berhenti. Baiklah, agar anda dan rakan anda juga tidak terluka, bagaimana dengan orang bodoh apa yang menyenangkan untuk dilakukan?

Pada masa ini, zaman adalah semua teknologi. Untuk itu, anda tidak perlu lagi mengabaikan tema keganasan atau perkara lain yang boleh membuat salah satu pihak tersinggung. Melalui artikel ini, Jaka akan memberikan senarai aplikasi prank Android yang mesti anda pasang untuk mengusahakan dan membuli rakan dan rakan anda. Adakah anda ingin tahu mengenai permohonan itu? Sabar, Jaka akan menerangkan satu persatu.

BACA JUGA
  • Kaedah lucu untuk membuat sembang palsu di WhatsApp untuk membuli rakan anda
  • Cara Melawak Android Rakan Anda dengan Bunyi Kentut
  • Cara Mudah untuk Mengetahui Akaun Facebook Palsu atau Asli

7 Aplikasi Prank Android Paling Hebat! Sesuai untuk rakan Jahilin

1. Bateri Rendah Palsu

Ya, pertama sekali, anda boleh mengusahakan dan membuli rakan anda melalui aplikasi bernama Fake Low Battery . Dengan memasang aplikasi ini, anda boleh berpura-pura marah kepada rakan dan rakan anda ketika mereka meminjam telefon pintar Android anda. Anda boleh bertindak sekiranya bateri anda sudah penuh, kenapa tiba-tiba habis. Baiklah, pasti mereka keliru, mungkin mereka boleh saling menuduh, hahaha. Aplikasi gurauan Android ini boleh menjadi sangat menggembirakan bagi anda yang lelaki jahil.

Produktiviti Aplikasi Maayan Hope DOWNLOAD

2. AppLocker Fake Crash

Sekiranya anda ingin melakukan perkara-perkara menyeronokkan yang lain, anda boleh memuat turun Fake Crash AppLocker . Ini adalah aplikasi skrin kunci yang boleh membuat rakan dan rakan anda panik sehingga mereka tidak lagi berani meminjam telefon pintar anda. Nah, cara anda mempunyai kata laluan adalah melindungi telefon pintar Android anda. Selepas itu, jika rakan anda tidak tahu meneka kata laluan anda, maka aplikasi ini akan memaparkan peringatan yang mengerikan seperti mesej timbul atau tipuan yang menulis bahawa sistem telefon pintar rosak. Di samping itu, anda juga boleh memperbodohkan rakan anda ketika membuka salah satu aplikasi, maka aplikasi tersebut mempunyai kesalahan, mesti lucu hahaha.

Produktiviti Aplikasi Maayan Hope DOWNLOAD

3. WiFi Membunuh

Aplikasi lelucon Android seterusnya adalah WiFi Kill . Anda biasanya menggunakan aplikasi ini untuk memutuskan pengguna WiFi lain di satu hotspot, untuk mempercepat penjelajahan anda menggunakan WiFi. Oleh itu, aplikasi ini juga berguna untuk orang-orang yang bodoh. Apabila anda melepak di satu tempat, maka mereka semua menggunakan WiFi di tempat itu, anda boleh memutuskan rangkaian WiFi yang digunakan oleh rakan anda. Mereka pasti kelam kabut hahaha. Mungkin ada streaming yang lebih menarik, bahkan memuat turun sesuatu yang anda gagal.

4. Panggilan & SMS Palsu

Seperti namanya, Panggilan Palsu & SMS membolehkan anda membuat panggilan telefon palsu dan mesej teks dan memperibadikan ciri mereka. Namun, perlu diingat, panggilan dan pesanan teks ini hanya dapat dibuat pada peranti anda, dan anda tidak boleh membuatnya ke telefon pintar rakan lain. Oleh itu, jika ada orang yang bercakap dengan anda mengenai seorang gadis, anda boleh berpura-pura bahawa gadis itu telah menghubungi anda untuk membincangkan tentang rakan anda yang membimbangkannya, hahaha. Jangan bayangkan wajah rakan anda ketika anda mengerjakannya seperti itu.

MUAT TURUN Aplikasi Berkurang Produktiviti

5. Simulator Sembang Palsu

Aplikasi lelucon Android seterusnya adalah bahawa ia dapat membolehkan anda membuat perbualan palsu dengan orang yang anda idamkan. Nama aplikasinya adalah Fake Chat Simulator , anda boleh menyamar sebagai artis idola yang disukai oleh remaja yang anda sedang berbual dengannya. Sebenarnya, sembang yang anda buat sendiri, hahaha. Selepas itu, anda tangkapan skrin dan anda membuktikan kepada rakan anda bahawa anda hebat, dekat dengan artis yang cantik seperti yang dipuja oleh rakan anda.

Aplikasi Sosial & Pemesejan DOWNLOAD

6. Yazzy (Perbualan Palsu)

Adakah anda mahu membuat jenaka? Gunakan Yazzy (Percakapan Palsu) . Aplikasi ini sebenarnya tidak jauh berbeza dengan aplikasi Fake Chat Simulator dan Fake Call & SMS. Namun, anda boleh menjadikan aplikasi prank Android ini sebagai alternatif sekiranya rakan anda sudah mengetahui helah dari dua aplikasi sebelumnya. Sekarang, siapa yang bersedia mengerjakan rakan anda dengan aplikasi Android lucu ini?

Aplikasi Sosial & Pemesejan DOWNLOAD Vincenzo Cerminara

7. Crack Skrin Skrin Anda

Salah satu aplikasi popular di Android adalah Crack Your Screen Prank . Bagi anda yang sangat jahil, aplikasi prank Android ini berfungsi dengan baik dengan memberikan kesan skrin animasi yang kelihatan rosak. Jadi, apabila rakan anda meminjam telefon pintar anda, dia pasti akan panik. Begitu juga anda, anda boleh berpura-pura panik kerana telefon pintar anda rosak, hahaha. Perkara terbaik yang boleh anda lakukan ialah, anda memasang aplikasi ini secara senyap di telefon bimbit rakan anda, dan melihat ekspresinya ketika animasi skrin yang rosak muncul.

Produktiviti Aplikasi g6 MUAT TURUN

Dari tujuh aplikasi lelucon Android yang telah disediakan oleh Jaka, yang mana menurut anda adalah kaedah terbaik untuk bekerja pada orang? Ingat, jangan lakukan ini kepada rakan dan rakan anda yang mempunyai penyakit jantung. Nanti dia sakit, awak jadi panik hahaha. Kongsi pendapat anda di ruangan komen di bawah.

Artikel Berkaitan