Tonton Drama Korea Melting Me Softly (2019), Percubaan Pembekuan Sejuk

Mahu menonton Drakor Melting Me Softly tetapi keliru di mana? Jangan risau, pertimbangkan artikel Jaka yang satu ini, geng.

Drama Korea kini menjadi salah satu hiburan terlaris di dunia. Sekarang, anda boleh menonton Drakor di laman web televisyen dan streaming kegemaran anda.

Setelah drakor popular Arthdal ​​Chronicles selesai, peminat Drakor pasti gembira dengan kehadiran Melting Me Softly , yang dibintangi oleh Ji Chang Wook .

Apa keseronokan drakor romantis pertama yang dibintangi Ji Chang Wook setelah menyelesaikan draf ini? Mari lihat bersama, geng!

 • Fakta Menarik Drama Korea Melting Me Softly (2019)
 • Tonton Drakor Melting Me Softly (2019)
 • Sinopsis Drama Korea Melting Me Softly (2019)

  Ma Dong Chan (Ji Chang Wook) adalah pengarah produser (PD), yang telah mencipta sejumlah program variety show yang berjaya.

  Pada masa ini, Ma Dong Chan sedang menjalankan eksperimen untuk program terbarunya yang bertajuk Infinite Experiment Heaven.

  Dalam program tersebut, Ma Dong Chan akan dibekukan selama 24 jam bersama dengan Go Mi Ran (Won Jin Ah), seorang gadis yang bekerja sambilan sebagai subjek percubaan untuk program Ma Dong Chan.

  Go Mi Ran suka melakukan beberapa pekerjaan sambilan. Lebih-lebih lagi, dia akan dibayar 5 juta won jika menerima tawaran untuk mengambil bahagian dalam Infinite Experiment Heaven.

  Namun, kerana peristiwa misteri, eksperimen pembekuan yang seharusnya hanya dilakukan selama 24 jam berakhir dengan kekacauan.

  Dong Chan dan Mi Ran sebenarnya bangun 20 tahun kemudian dengan keadaan dan penampilan badan yang sama seperti ketika mereka pertama kali beku.

  Kerana kesan sampingan berbahaya dari pembekuan selama 20 tahun, Ma Dong Chan dan Go Mi Ran mesti mengekalkan suhu badan inti mereka, iaitu 33 darjah Celsius untuk bertahan.

  Bagaimana kesinambungan drakor yang satu ini? Awasi sendiri, geng!

  Fakta Menarik Drama Korea Melting Me Softly (2019)

  Agar anda lebih teruja untuk menonton drakor Melting Me Softly ini, Jaka akan memberitahu anda beberapa fakta menarik dari drakor ini.

  • Melting Me Softly menjadi Drakor pertama Ji Chang Wook setelah menamatkan Perkhidmatan Tenteranya.

  • Melting Me Softly adalah drama Korea ketiga yang dibintangi oleh Won Jin Ah.

  • Kisah drakor ini ditulis oleh Baek Mi Kyung yang juga menulis skrip untuk My Love Eun Dong (2015), Strong Woman Do Bong Soon (2017), dan The Miracle We Met (2018).

  • Pengarah Melting Me Softly adalah Shin Woo Chul , yang juga pernah mengarahkan drama popular seperti Lovers in Paris (2004), Secret Garden (2010), A Gentleman's Dignity (2012) , Gu Family Book (2013), and Where Stars Land (2018) .

  Tonton Drakor Melting Me Softly (2019)

  Sumber gambar: Drama Obsess
  MaklumatMelelehkan Saya Dengan Lembut
  Penarafan 8.6 (Asianwiki.com)
  Genre Percintaan
  Bilangan Episod Episod 16
  Tarikh Tayangan 28 September - 17 November 2019
  Pengarah Shin Woo-Cheol
  Pemain Ji Chang-Wook


  Chae Seo-Jin

  Setelah membaca sinopsis & fakta menarik, dan menonton trelernya, pasti anda sudah sangat penasaran untuk menonton Drakor Melting Me Softly, ya?

  Jangan risau, geng Jaka telah memasukkan pautan untuk anda menonton Drakor Melting Me Softly di bawah.

  >>> Tonton Drakor Melting Me Softly (2019) <<<

  Itulah artikel Jaka mengenai Drakor Melting Me Softly yang baru sahaja disiarkan di televisyen. Filem atau drama apa lagi yang anda mahu tonton, geng?

  Tulis jawapan anda di ruangan komen yang disediakan, ya!

  Baca juga artikel mengenai Drama Korea atau artikel menarik lain dari Padmanaba Prameswara

  Artikel Berkaitan