Petua dan Trik Kes Jenayah Untuk Sentiasa Bertenaga

Bagaimana anda boleh mendapatkan bintang begitu cepat jika Tenaga untuk menyelesaikan kes itu cepat? Kini JalanTikus mempunyai Petua dan Trik Kes Jenayah untuk sentiasa Tenaga Penuh. Inilah caranya.

Siapa yang tidak tahu permainan Kes Jenayah? Sekiranya anda mempunyai Facebook, itu hanya pemberitahuan anda yang boleh mengundang-permainan Kes Jenayah. Lebih-lebih lagi, sebagai single, pemberitahuan FB penuh dengan pemberitahuan Kes Jenayah dari rakan-rakan yang meminta Tenaga. Criminal Case adalah permainan yang bergantung pada tahap refleks, kecerdasan, ketepatan, dan kepantasan untuk menyelesaikan masalah dalam sebuah kes. Dalam permainan ini, pemain memainkan peranan sebagai polis yang membongkar rahsia misteri kes itu.

BACA JUGA
  • MOD Coin and Energy Criminal Case pada Android dengan Xmodgames

Sudah pasti bahawa bermain Criminal Case selalu dikekang oleh tenaga yang pantas. Bagaimana anda boleh mendapatkan bintang begitu cepat jika Tenaga untuk menyelesaikan kes itu cepat? Kini JalanTikus mempunyai Petua dan Trik Kes Jenayah untuk sentiasa Tenaga Penuh. Inilah caranya:

Petua dan Trik Kes Jenayah Untuk Sentiasa Bertenaga

  • Main permainan Kes Jenayah anda sehingga tenaga habis. Untuk kembali kenyang, biasanya memerlukan masa berjam-jam.

  • Daripada perlu menunggu Tenaga anda kembali penuh, anda boleh menetapkan semula jam pada telefon pintar anda menjadi tiga jam lebih cepat atau anda mungkin juga menukar tarikh sehari lebih cepat.

  • Nah, tidak lama setelah mengubah tarikh, pemberitahuan bar tenaga anda akan muncul kembali sepenuhnya dari permainan Criminal Case.

  • Sekarang, buka Kes Jenayah anda sekali lagi. Tenaga anda penuh.

Betul senang kan? Itulah petua dan muslihat Kes Jenayah untuk sentiasa menjadi Tenaga Penuh dari JalanTikus. Mari muat turun Kes Jenayah terbaru di JalanTikus sekarang. Sekiranya anda mempunyai cara lain, bagikan di ruangan komen.

Permainan Simulasi Pretty Simple DOWNLOAD

Artikel Berkaitan