Cara melihat penampakan hantu dengan kamera telefon Android

Bagi anda yang sangat ingin tahu tentang dunia mistik. Dan - sehingga anda mahu memburu hantu, adakah anda berani untuk melihat pemandangan dengan telefon bimbit android ini?

Sesuatu yang seram dan berbau mistik nampaknya sangat popular sekarang ya kawan-kawan. Perkara seperti ini memang hampir dengan kehidupan kita. Roh yang tidak dapat dilihat oleh mata boleh berkeliaran di sekitar kita sekarang.

Adakah anda ingin tahu bagaimana rupa mereka? Sekiranya mata kita tidak dapat melihat, mungkin kamera boleh menjadi alternatif. Jaka mempunyai cara yang unik untuk menangkap penampilan mereka. Ini dia memberi petua bagaimana melihat penampilan kamera HP .

BACA JUGA
  • Tiada Pemasangan! Ini 8 Aplikasi Android Pengesan Hantu Asli
  • 7 Alat ini digunakan oleh paranormal untuk memburu hantu, bolehkah anda menangkap hantu?
  • Cara Membuat Anda Dipanggil oleh Syaitan, Sekiranya Anda Takut Tidak Mencuba!

Inilah Cara Melihat Penampilan dengan Kamera HP

Teknologi sedang berkembang lelaki yang semakin canggih. Sekarang kita dapat menggunakan aplikasi Android untuk melihat penampilannya. Aplikasi ini dinamakan GhostCam guys. Anda boleh mendapatkannya secara percuma di Google Play Store. Dengan aplikasi ini anda dapat melihat pelbagai penampilan hantu yang dapat membuat kulit anda merangkak.

Dapatkan GhostCam di Play Store

Namun, hantu yang ditangkap dalam aplikasi ini bukanlah hantu yang sebenar. Tetapi hanya penapis atau pelekat tambahan . Tetapi tidak buruk untuk mengerjakan rakan anda. Kerana anda dapat menambahkan foto iblis ke foto rakan anda. Inilah cara menggunakannya.

Langkah 1

Perkara pertama yang harus anda lakukan ialah membuka aplikasi. Selepas itu pilih pilihan Mode Manual , dengan pilihan ini anda dapat menjadikan penampilan menjadi lebih jelas.

Langkah 2

Sekarang anda akan memasuki antara muka kamera GhostCam. Arahkan sahaja telefon bimbit anda ke objek yang ingin anda gambar. Pilih penampilan hantu yang ingin anda tambahkan dengan mengetuk ikon Hantu .

Langkah 3

Anda boleh menyesuaikan lokasi dan saiz pelekat hantu. Untuk menyesuaikan ukuran, cubit atau cubit layar. Selepas itu, ketik Shutter untuk mengambil gambar. Inilah hasilnya. Foto ini disimpan secara automatik di galeri anda.

Itulah cara melihat penampakan hantu dengan telefon Android Jaka. Sekali lagi ini hanya gurauan. Tetapi jika tiba-tiba sesuatu benar-benar muncul, itu adalah tanggungjawab anda sendiri. Hehehe ~

Baca juga artikel mengenai Aplikasi Tangkap Setan atau artikel menarik lain dari Chaeroni Fitri .

Artikel Berkaitan