8 Hadiah Game Giveaway pada Android Buatan Indonesia

Permainan Android yang dibuat di Indonesia ini dapat dimainkan oleh semua orang dan setiap pemain memiliki kesempatan yang sama untuk mendapatkan berbagai hadiah yang ditawarkan. Nah, mahu tahu permainan apa? Mari, lihat ulasan berikut!

Siapa kata bahawa bermain permainan tidak ada untungnya ? Selain menghabiskan masa lapang, bermain permainan juga dapat memberikan hasil, anda tahu! Kami tidak bercakap mengenai pemain yang boleh dipercayai yang mampu menjana jutaan hingga berbilion rupiah melalui bermain permainan. Tetapi kami bercakap mengenai permainan mudah yang boleh memberi manfaat kepada anda.

Anda tidak perlu menjadi pemain permainan profesional untuk mendapat keuntungan daripada bermain permainan. Kerana, permainan berikut akan memberikan hadiah kepada semua pemain tanpa pandang bulu. Permainan Android yang dibuat di Indonesia ini dapat dimainkan oleh semua orang dan setiap pemain memiliki kesempatan yang sama untuk mendapatkan berbagai hadiah yang ditawarkan. Nah, mahu tahu permainan apa? Mari, lihat ulasan berikut!

BACA JUGA
  • Bahaya Permainan Mobile Legends Untuk Kesihatan Tangan, Kenapa?
  • 6 Perkara Yang Membuat Pembangun Permainan Bekerja Sangat Tidak Menyenangkan
  • 10 Pemandangan Paling Tragis dalam Sejarah Permainan Video

8 Hadiah Game Giveaway pada Android Buatan Indonesia

1. Bajak Wang

Dalam permainan Plough Money , anda akan menjadi perompak yang mesti mengumpulkan wang sebanyak mungkin untuk mendapatkan hadiah. Anda boleh mendapatkan wang dengan memutar roda hadiah, merampas lanun lain, menyerang, dan mengumpulkan duit syiling. Anda berpeluang mendapatkan hadiah dalam bentuk pulsa percuma ke telefon pintar canggih. Kumpulkan sebanyak mungkin syiling untuk mendapatkan hadiah eksklusif dari Bajak setiap hari.

Muat turun Money Plough

2. lanun Tajir

Perompak Tajir mempunyai peraturan dan permainan yang lebih kurang sama dengan Plough Money. Anda juga akan menjadi perompak dan lanun untuk mengumpulkan duit syiling dan mendapatkan hadiah. Setiap hari, anda berpeluang mendapat kredit percuma untuk hadiah telefon pintar canggih. Anda juga akan mendapat duit syiling tambahan jika berjaya mengajak rakan bermain. Semakin banyak duit syiling yang anda kumpulkan, semakin besar peluang anda memenangi hadiah.

Muat turun Tajir Pirates

3. Memancing Mania

Permainan arked memancing ini mengundang anda untuk bersaing memancing dalam talian dengan ribuan pemain lain. Anda mesti mengumpulkan syiling emas untuk mendapatkan hadiah dalam bentuk pulsa percuma yang diedarkan setiap hari. Terdapat banyak spesies ikan yang anda boleh memancing dengan syiling yang berbeza. Terdapat juga Lucky Spinner yang menjadikan anda mendapat lebih banyak syiling dan peluang lebih besar untuk menang.

Muat turun Memancing Mania

4. Zon Hadiah

Zon Hadiah menjemput anda untuk mengumpulkan tiket dengan memainkan pelbagai permainan mini yang menarik dan kemudian menukarnya dengan hadiah. Terdapat banyak hadiah yang boleh ditukar dengan tiket mulai dari pulsa percuma, telefon pintar, kamera, alat dan hadiah menarik yang lain.

Setiap hari akan ada acara menarik yang boleh anda sertai dengan hadiah kredit harian. Semakin banyak tiket yang anda kumpulkan dan syiling , semakin besar peluang memenangi hadiah menarik.

Muat turun Zon Hadiah

5. Berlimpah

Siapa yang tidak tahu Kelimpahan ? Anda mesti biasa dengan permainan tradisional yang satu ini? Captain Prize membuat permainan yang diilhami oleh permainan Homp berlimpah dengan permainan sederhana. Anda hanya perlu menarik untuk mengumpulkan bintang dan mendapatkan hadiah.

Cuba terus menang sehingga anda mempunyai peluang lebih besar untuk mendapatkan kredit percuma, telefon pintar dan hadiah menarik yang lain. Jangan lupa untuk meningkatkan tenaga anda supaya anda dapat membuat lukisan berterusan.

Muat turun Berlimpah

6. Super Ceban

Melalui permainan yang satu ini, anda akan bertualang dengan Mr.Ceban yang berusaha mencari wang kekayaannya di dunia fantasi yang penuh dengan raksasa dan kejahatan. Anda boleh memilih watak Mr. Bersemangat dan mulakan pengembaraan anda untuk mengumpulkan tiket dan menukarnya dengan hadiah.

Ikut serta dalam acara harian sehingga anda berpeluang menjadi juara dan mendapat pelbagai hadiah menarik mulai dari PlayStation 4 hingga Nintendo Switch ! Anda boleh mendapatkan hadiah ini dengan harga hanya IDR 10,000 selagi anda memenuhi semua peraturan.

Muat turun Super Ceban

7. Hanya percuma

Tidak jauh berbeza dengan Super Ceban, Ceban juga menawarkan hadiah menarik untuk anda dengan harga hanya Rp 10,000. Dalam kemas kini terbaru, hanya Ceban yang menambahkan kredit Rp 100,000 yang dapat dimenangi setiap hari. Bukan hanya itu, anda juga berpeluang mendapatkan Samsung Galaxy S8, PS4 Gold, iPhone 7, Oppo F3 , dan hadiah menarik lain.

Muat turun secara percuma

8. Kumpulan Hadiah

Kolam Hadiah menawarkan kegembiraan memancing dengan hadiah menarik yang anda dapat. Arahkan dan tangkap pelbagai jenis ikan untuk mendapatkan harta karun di bawah air. Beratus-ratus jenis harta karun yang mengandungi hadiah menarik yang dapat anda tukarkan dengan tiket yang anda dapat dari memancing.

Anda juga boleh bersaing dengan pemain lain untuk mendapatkan hadiah . Terdapat juga beberapa permainan mini yang menarik untuk menguji nasib anda .

Muat turun Kumpulan Hadiah

Itulah 8 permainan pemberian hadiah yang boleh anda mainkan di Android . Bukan hanya mendapat kegembiraan bermain permainan, anda juga berpeluang mendapatkan hadiah menarik. Perkara yang paling penting dari bermain permainan di atas adalah anda harus bersabar dan bersenang-senang. Jangan teragak-agak dengan hadiah yang dijanjikan kerana permainan di atas mempunyai testimoni dari pemain yang bernasib baik untuk menerima hadiah. Adakah anda mahu juga? Ayuh, main permainan sekarang!

Artikel Berkaitan