10 aplikasi PC Hacker paling canggih di Windows sekarang!

Ingin belajar Menggodam seperti penggodam profesional? Muat turun dulu, aplikasi penggodam PC yang paling canggih sekarang, awas Jaka!

Setiap penggodam , tentu saja, mempunyai beberapa alat penggodam untuk membantu tindakan mereka. Alat hack untuk sistem operasi Windows dan Linux telah banyak beredar di dunia maya.

Sebilangan alat peretasan ini direka khas dengan objektif tertentu juga. Di mana masing-masing mempunyai kelebihan dan kekurangan.

Oleh itu, kali ini Jaka telah membuat senarai 10 perisian alat penggodam percuma terbaik untuk Windows dan Linux.

Melaporkan dari Prophethacker, dengan alat peretasan ini, anda dapat belajar melakukan pelbagai trik peretasan.

Sudah tentu, artikel ini hanya ditunjukkan untuk meluaskan pengetahuan dan juga media pembelajaran. Segera, berikut adalah 10 alat hack percuma terbaik untuk Windows dan OS Linux.

 • Pengimbas Keselamatan Jauh Nessus
 • John the Ripper (aplikasi hack terbaik di PC)
 • Aplikasi penggodam untuk PC lain ..
 • Aplikasi penggodam untuk Menggodam PC

  1. Nmap

  Nmap (Network Mapper) adalah utiliti sumber terbuka percuma untuk penerokaan dan analisis keselamatan rangkaian. Beberapa orang mungkin biasa dengan nama besar Nmap.

  Alat penggodaman yang satu ini sudah lama berjalan di dunia bawah (merah: penggodaman). Nmap direka untuk mengetahui port yang terbuka atau tidak ditapis dengan betul.

  Sebenarnya, pentadbir rangkaian menggunakan untuk mengetahui keselamatan rangkaian mereka sendiri. Nmap akan memetakan pelbagai maklumat penting dalam rangkaian, termasuk maklumat hos, perkhidmatan, sistem operasi, jenis paket yang dihantar, firewall, dan lain-lain.

  Tonton cara memuat turun aplikasi penggodam di bawah.

  Gordon Lyon Antivirus & Security Apps DOWNLOAD

  2. Pengimbas Keselamatan Jauh Nessus

  Nessus Remote Security Scanner adalah perisian yang sangat popular dan banyak digunakan oleh organisasi keselamatan rangkaian dunia. Hari ini Nessus telah digunakan oleh lebih daripada 75,000 organisasi dunia.

  Alat penggodam ini digunakan untuk mengetahui lubang keselamatan dalam rangkaian. Memang, Nessus bukan lagi program sumber terbuka, tetapi Nessus masih boleh digunakan secara percuma.

  Muat turun aplikasi penggodam PC di bawah ini di sini

  DOWNLOAD Utiliti Aplikasi

  3. John the Ripper (aplikasi hack terbaik di PC)

  John the Ripper adalah alat peretasan terkenal yang biasa digunakan untuk memecahkan kata laluan dengan cepat dan tersedia di banyak platform, termasuk UNIX, Windows, DOS, BeOS, dan OpenVMS.

  Tujuan utama John The Ripper adalah untuk mengesan kelemahan kata laluan pada sistem UNIX (termasuk Linux). John The Ripper adalah program yang dapat membantu pentadbir menentukan kemungkinan kata laluan.

  Tetapi John The Ripper juga digunakan oleh pihak yang tidak sah untuk mendapatkan kata laluan pengguna.

  Muat turun aplikasi penggodam PC di bawah ini di sini

  Aplikasi penggodam untuk PC lain ..

  4. Nikto

  Nikto adalah alat penggodam untuk memeriksa kerentanan di Apache. Oleh itu, anda boleh mengetahui di mana lubang itu berada di pelayan web.

  Proses pengimbasan diperlukan untuk menganalisis sama ada pelayan web yang anda buat tidak mempunyai kekurangan atau bahkan banyak kekurangan.

  Muat turun aplikasi penggodam PC di bawah ini di sini

  Apps Utilities Cirt.Net MUAT TURUN

  5. Pengimbas Kerentanan Web Acunetix

  Acunetix Web Vulnerability Scanner adalah perisian untuk mengesan laman kerentanan yang banyak digunakan oleh pakar keselamatan dan pembangun web untuk memeriksa keselamatan laman web yang mereka bina.

  Anda boleh melakukan Scan Engine yang dapat mengesan kelemahan. Anda hanya perlu memasukkan alamat laman web untuk diimbas, maka Acunetix akan memeriksa laman web anda secara automatik.

  Muat turun Pengimbas Kerentanan Web Acunetix

  6. P0f

  P0f adalah peranti yang menggunakan array lanjutan, yang dapat melakukan cap jari pasif.

  P0f adalah alat sistem operasi cap jari yang cukup unik, kerana tidak mengirim paket ke sasaran, tetapi hanya mengambil paket dan memeriksanya untuk menentukan sistem operasi yang mengirimnya.

  Muat turun P0f

  Utiliti Aplikasi lcamtuf.coredump.cx DOWNLOAD

  7. Wireshark

  Wireshark adalah penganalisis pakej sumber percuma dan terbuka. Peranti ini digunakan untuk penyelesaian masalah jaringan, analisis, pengembangan protokol perisian dan komunikasi, dan pendidikan.

  Mula-mula bernama Ethereal, pada bulan Mei 2006 projek ini dinamakan semula sebagai Wireshark kerana masalah cap dagang.

  8. Metasploit

  Metasploit adalah perisian keselamatan yang sering digunakan untuk menguji ketahanan sistem dengan memanfaatkan kelemahan perisian sistem.

  Metasploit dapat digunakan untuk menguji kerentanan sistem komputer untuk melindungi mereka atau memasuki sistem jarak jauh.

  Seperti banyak alat keselamatan maklumat, Metasploit dapat digunakan untuk aktiviti sah dan tidak sah.

  Muat turun Metasploit

  9. Pemadam

  Pemadam adalah alat keselamatan yang kuat untuk Windows, yang membolehkan anda memadam sepenuhnya data sensitif dari cakera keras anda.

  Alat penggodam ini berfungsi dengan Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP dan DOS. Pemadam ini memastikan bahawa data yang anda hapus dihapuskan sepenuhnya.

  Muat turun aplikasi penggodam PC di bawah ini di sini

  Aplikasi Produktiviti percuma, lowjoel dan samit DOWNLOAD

  10. Perisian Jurutera Sosial

  Fungsi utama Kit Jurutera Sosial adalah untuk mendapatkan maklumat, mendapatkan kebenaran akses, dan banyak perkara lain juga.

  Kit Jurutera Sosial mengandungi kumpulan alat peretasan yang difokuskan untuk menyerang kelemahan pengguna / manusia dalam Ujian Pen.

  Tujuan utama Perisian Jurutera Sosial adalah untuk mensimulasikan Serangan Jurutera Sosial sehingga dapat memungkinkan penguji sistem dapat menguji bagaimana serangan dapat berfungsi dengan baik.

  Muat turun aplikasi penggodam PC di bawah ini di sini

  Itulah koleksi alat perisian penggodam percuma terbaik untuk OS Windows dan Linux.

  Alat peretasan ini sangat wajib untuk anda pelajari dan mesti dikuasai sekiranya anda terlibat dalam dunia penggodaman. Sudah tentu, anda boleh berlatih menggunakan komputer anda sendiri.

  Itu sahaja dari Jaka, Wasalam!

  Artikel Berkaitan