5 Petua Berkesan untuk Bermain Simulasi Dating Permainan Dress Up Diary

Bagi anda yang mahir bermain Dress Up Diary, berikut adalah petua untuk bermain dress up diary yang telah diringkaskan.

Bermain permainan bukan sahaja dilakukan oleh lelaki. Sebilangan besar gadis-gadis yang mengambil bahagian dalam bermain permainan, terutamanya jika permainan ini adalah tema simulasi temu janji .

Salah satu contoh permainan simulasi temu janji yang menjadi perhatian akhir-akhir ini ialah Dress Up Diary . Untuk kanak-kanak perempuan, sudah tentu anda biasa dengan permainan buatan Maingames ini.

Nah, bagi anda yang ingin cepat mahir bermain Dress Up Diary, kali ini pasukan JalanTikus akan memberikan beberapa petua untuk bermain Dress Up Diary .

BACA JUGA
  • 10 Permainan Bertema Anime yang Mesti Tonton Pemain
  • Menuntut Pemain Sejati? Teka Siapa 6 Watak Permainan Ini Ada!

Petua Bermain Diari Berpakaian

1. Melintasi Pentas dengan 3 Keperluan Gaya

Untuk melepasi panggung dalam Story Mode Dress Up Diary , anda mesti dapat memenuhi syarat gaya untuk setiap pentas. Biasanya ada 1-2 syarat yang mesti anda penuhi, tetapi tidak jarang ada juga 3 syarat. Jangan keliru! Jaka ada petua supaya anda boleh melepasi pentas seperti itu tanpa sakit kepala.

Anda boleh menapis pakaian anda secara langsung dengan mengklik butang "Cari" atau "Cari" . Ini dapat menjimatkan masa anda ketika mencari pakaian yang anda mahukan. Maksimum 2 jenis gaya dapat disaring secara langsung di sana.

Selanjutnya, teruskan pencarian dengan gabungan gaya yang menjadi syarat.

Ia mudah? Dengan cara ini anda dijamin dapat melepasi peringkat yang nampaknya rumit dengan cepat!

2. Menang di Pentas Bintang

Petua untuk memainkan buku harian berpakaian seterusnya dengan memenangi panggung bintang. Apa itu Tahap Bintang ? Star Stage adalah ciri Fesyen Pertunjukan antara pemain. Oleh itu, sesama pemain Dress Up Diary boleh bertembung antara satu sama lain untuk menentukan mana yang terbaik! Star Stage muncul setiap 2 minggu selama 7 hari penuh. Oleh itu, perhatikan tempoh penampilannya ya!

Dalam setiap tempoh Star Stage akan ada 8 tema . Anda mesti bijak memilih pakaian yang sesuai untuk dimasukkan ke dalam beg pakaian anda sebelum bertanding. Beg pakaian pertama mengandungi 32 slot pakaian untuk anda pilih.

Setelah memilih, klik terus butang "Match" atau "Challenge" ! Akan ada 3 pusingan dalam 1 perlawanan. Pusingan pertama dan kedua akan dipilih oleh anda dan lawan anda. Pusingan terakhir dipilih secara rawak dari sistem. Pilih atribut pakaian yang sesuai dalam masa kurang dari 1 minit pada setiap pusingan.

Jangan sedih jika anda kalah, kami ada petua agar di masa hadapan anda boleh menang! Petua, anda hanya memperhatikan atribut pakaian apa yang dipakai oleh lawan anda yang menang. Kerana pilihan pakaian yang dia dapat mata yang lebih tinggi daripada anda.

3. Dapatkan Banyak Item Dari Sky Tower

Dalam ciri Sky Tower , anda boleh mendapatkan jenis pakaian yang bagus. Bagaimana? Yang pertama adalah melengkapkan pentas Celestial Tower.

Pilih pakaian mengikut tema yang diberikan dan dapatkan peti berisi kostum dan berlian!

Setiap hari, terdapat juga peti percuma yang boleh anda buka untuk jangka masa tertentu! Oleh kerana semakin rajin anda bermain di Sky Tower, semakin banyak anda akan mendapat hadiah !

4. Tingkatkan keinginan lelaki anda

Terdapat cara yang sangat mudah untuk meningkatkan minat budak lelaki di Dress Up Diary, yang merupakan pencuci mulut kegemaran mereka . Setiap kali anda memberi hadiah kepada budak lelaki di sana, perhatikan seberapa banyak yang anda suka. Contohnya, Putera Reinhard sangat menyukai Kelapa Custard !

Cukup sering memberi hadiah kepada mereka, agar mereka lebih sayang.

5. Pilih Jawapan yang Betul Semasa Bercinta

Kerap bertanya khabar teman lelaki anda berkencan! Pilih tarikh dan masa yang sesuai.

Cuba bereksperimen dengan tempat yang betul yang boleh mencetuskan acara khas!

Sekarang, semasa acara khas, biasanya akan ada soalan yang harus anda jawab dengan betul. Dari situ juga dapat meningkatkan cinta teman lelaki anda ! Sekiranya jawapannya salah, kegembiraan hanya sedikit atau tidak sama sekali.

Rajin berpacaran supaya anda dapat acara istimewa! Psst, dari acara khas anda juga boleh mendapat CG !

Itulah petua untuk bermain Dress Up Diary dari JalanTikus. Adakah anda mempunyai petua lain? Kongsi secara langsung di ruangan komen!

Bagi mereka yang belum pernah bermain, anda mesti cuba bermain dengan ribuan pemain lain sekarang!

Anda boleh memuat turun permainan di sini : Dress Up Android Diary atau Dress Up iOS Diary. Jangan lupa suka fanpage Facebook dan ikuti Instagram!

Permainan Simulasi Maingames DOWNLOAD

Pastikan juga anda membaca artikel yang berkaitan dengan permainan atau tulisan menarik lain dari Em Yopik Rifai .

Artikel Berkaitan