Cara Menghilangkan Bunyi Video di Semua Android

Tidak mahu mendapat detik-detik canggung kerana suara video dewasa yang anda tonton didengar oleh orang lain? Ini adalah cara membuang suara video di Android.

Menonton video dari telefon pintar memang terbaik. Selain fleksibel, anda boleh melakukannya di mana sahaja, menonton video di telefon pintar adalah eksklusif kerana anda adalah satu-satunya yang gemar menonton di telefon pintar peribadi anda.

Walau bagaimanapun, masalah kadang-kadang timbul apabila anda lupa membawa alat dengar. Apabila video yang anda mahu tonton adalah video dewasa, dan anda mahu menontonnya di tempat awam (misalnya dalam perjalanan dengan kereta api), akan menjadi janggal apabila suara video itu didengar oleh orang lain .

Ia tidak biasa. Kami sebagai pengguna telefon pintar kadang-kadang lupa untuk mengatur kelantangan ke yang paling perlahan atau bahkan diredam, malah tidak ada suara. Kita pasti akan berasa malu sekiranya bunyi video yang tidak didengar oleh orang lain malah disiarkan dengan sangat pantas.

BACA JUGA
  • Yang lebih kejam! YouTube Padam Semua Tangkapan
  • Sadis! Kisah Di Sebalik Video Seks Pedofil Web Dalam 'Pemusnahan Daisy'
  • 5 Cara Memuat turun YouTube Tanpa Perisian Tambahan (Kemas kini 2019)

Cara Menghilangkan Bunyi Video di Semua Android

Untuk mengelakkan perkara memalukan di atas berlaku kepada anda, kali ini Jaka akan berkongsi petua yang dapat mengelakkannya daripada berlaku. Jaka akan berkongsi petua mengenai cara membisukan video di semua Android . Bagaimana caranya? Ikuti sahaja langkah di bawah:

  • Pasang aplikasi Timbre: Cut, Join, Convert MP3 yang boleh anda dapatkan di Play Store tanpa sebarang bayaran atau percuma.
Aplikasi Produktiviti Xeus DOWNLOAD
  • Buka aplikasi> Pilih pilihan " Bisukan " pada menu " Video " .
  • Pilih video yang anda mahu 'selamatkan'.
  • Setelah dipilih, aplikasi secara automatik akan memulakan proses penghapusan suara dalam video> Video dalam keadaan tanpa suara dan selamat anda tonton walaupun orang ramai.

Itulah cara menghilangkan suara video di semua Android . Walaupun kaedah ini berkesan untuk 'mengamankan' anda ketika menonton video dewasa, Jaka secara peribadi mengesyorkan agar anda tidak sering menonton video seperti itu. Lebih baik jika anda sering menonton video berguna di saluran YouTube JalanTikus!

Baca juga artikel mengenai aplikasi atau artikel menarik lain dari Reynaldi Manasse .

Artikel Berkaitan