7 Penyemak Imbas Tanpa Nama dengan Tingkat Privasi dan Keselamatan yang Tinggi | Mampu Membuka Jaringan Dalam!

Walaupun anda telah menggunakan ciri penyamaran pada penyemak imbas anda, data anda di internet tidak semestinya selamat, anda tahu. Untuk selamat, lihat artikel Jaka mengenai 7 penyemak imbas tanpa nama yang paling selamat!

Melayari internet telah menjadi kebiasaan manusia era moden dalam mencari jawapan terhadap sesuatu. Bukan hanya jawapan, kadang-kadang kita juga melayari untuk "memenuhi" keperluan kita, geng.

Apa yang kita cari di internet dapat menggambarkan bagaimana keperibadian kita. Inilah yang sering digunakan oleh penggodam untuk mencuri data peribadi dan melanggar privasi kami.

Bukan hanya penggodam, kadang-kadang terdapat juga banyak perniagaan dalam talian yang mencuri data peribadi anda semasa menyemak imbas, kemudian melakukan iklan yang disasarkan yang sangat menjengkelkan.

 • Penyemak Imbas Epik
 • Penyemak Imbas Comodo Dragon
 • Penyemak Imbas Besi SRWare
 • Penyemak Imbas Berani
 • Ekor
 • Yandex
 • 7 Penyemak imbas tanpa nama dengan tahap privasi dan keselamatan yang tinggi

  Tidak ada yang tersembunyi dalam semua perkara di internet, geng. Salah satu cara untuk menyembunyikan sejarah carian dan trek anda di internet adalah dengan menggunakan VPN.

  Walau bagaimanapun, Jaka mengesyorkan agar anda menggunakan penyemak imbas tanpa nama . Sebagai portal kami dalam mengakses internet, penyemak imbas yang kami gunakan mesti menjadi perhatian utama.

  Penyemak imbas tanpa nama dapat menyembunyikan kebiasaan anda melayari internet dengan menghilangkan pelacak yang menjejaki sejarah carian anda.

  Bukan hanya itu, beberapa penyemak imbas tanpa nama juga dilengkapi dengan penyekat iklan yang akan menyekat iklan dalam perisian penyemak imbas yang anda gunakan.

  Inilah 7 penyemak imbas tanpa nama dengan tahap privasi dan keselamatan tertinggi yang disusun dari yang paling selamat.

  1. Penyemak Imbas Tor

  Penyemak Imbas Tor adalah penyemak imbas tanpa nama yang digunakan orang untuk mengakses laman web dalam. Ini menjadikan Penyemak Imbas penyemak imbas paling selamat setakat ini.

  Seperti yang kita ketahui, web dalam menyajikan kandungan yang tidak dapat anda temui secara bebas di internet secara umum. Web dalam juga merupakan tempat penggodam berkeliaran mencari mangsa.

  Dengan menggunakan Tor Browser, anda tidak perlu risau kerana tahap keselamatannya berlapis seperti bawang. Ini ditunjukkan oleh Tor menggunakan bawang sebagai logo.

  Anda boleh menggunakan Penyemak Imbas Tor di semua platform, anda tahu. Walaupun sangat selamat, tetapi kelajuan melayari dengan Tor Browser sangat perlahan, geng.

  2. Penyemak Imbas Epik

  Di tempat kedua, Jaka mencadangkan Epic Browser sebagai penyemak imbas tanpa nama yang paling selamat. Penyemak Imbas Epik mempunyai antara muka yang mudah difahami dan menyenangkan mata.

  Penyemak Imbas Epik mempunyai pangkalan Chromium atau Chrome sehingga kelihatan dan berfungsi serupa dengan Google Chrome.

  Penyemak imbas tanpa nama ini mempunyai penyekat yang akan menyekat semua jenis iklan dan pelacak web sehingga anda dapat melayari internet dengan selamat dan selesa.

  3. Penyemak Imbas Comodo Dragon

  Aplikasi Penyemak Imbas Comodo DOWNLOAD

  Di kedudukan ke-3, Comodo Dragon Browser boleh menjadi pilihan untuk anda, geng. Comodo Dragon Browser mempunyai 2 jenis, iaitu Comodo Ice Dragon & Comodo Dragon .

  Penyemak imbas ini tidak mempunyai banyak ciri seperti Penyemak Imbas Tor, tetapi perisian ini juga akan menyekat pelacak web, iklan, kuki, dan banyak lagi geng.

  Anda juga boleh menggunakan penyemak imbas yang satu ini untuk melayari laman web yang disekat. Jaka sangat mengesyorkan penyemak imbas ini, geng.

  4. Penyemak Imbas SRWare Iron

  SRWare Iron Browser menduduki tempat ke-4 dalam senarai Jaka. Penyemak imbas ini mempunyai pangkalan Chromium sehingga mudah untuk anda kendalikan.

  Penyemak Imbas SRWare Iron yang boleh anda gunakan pada pelbagai platform seperti Windows, Mac OS X, Linux dan sebagainya. Penyemak imbas ini juga mempunyai alat untuk menyekat pelacak web, kuki dan iklan yang mengganggu.

  5. Penyemak Imbas Berani

  MUAT TURUN Apl

  Brave Browser adalah salah satu penyemak imbas yang paling popular di kalangan pengguna Android. Anda boleh menggunakan penyemak imbas ini di semua platform Windows, Mac OS X, Linux, Android, dan iOS.

  Penyemak imbas ini mempunyai semua yang anda perlukan untuk mengakses internet dengan selamat.

  Di samping itu, penyemak imbas ini juga mempunyai kelajuan terbaik berbanding dengan semua penyemak imbas yang disenaraikan oleh Jaka.

  6. Ekor

  Tails adalah versi selanjutnya dari Tor Browser. Penyemak imbas ini lebih ringan daripada Tor dan juga mudah alih, geng, anda boleh meletakkan penyemak imbas ini pada cakera kilat anda.

  Kerana Ekor tidak menggunakan cakera keras, anda akan lebih selamat melayari internet. Walaupun ciri-cirinya tidak banyak, tetapi Ekor tetap boleh anda andalkan.

  7. Yandex

  Penyemak Imbas Apl Pengarang Chromium MUAT TURUN

  Yandex adalah salah satu penyemak imbas tanpa nama yang paling popular untuk platform Windows. Selain itu, Antaramuka Pengguna Yandex juga berdasarkan Chromium sehingga memudahkan anda yang terbiasa menggunakan Chrome.

  Yandex mempunyai mod turbo yang akan menjadikan kelajuan penyemakan imbas anda lebih cepat.

  Sebagai tambahan, Yandex mempunyai perlindungan DNS-spoofing sehingga anda akan lebih selamat dari segala jenis penipuan.

  Demikianlah artikel Jaka mengenai 7 penyemak imbas tanpa nama dengan tahap privasi dan keselamatan yang tinggi. Semoga artikel ini berguna untuk anda, ya, geng.

  Jumpa di artikel Jaka seterusnya!

  Baca juga artikel mengenai Melayari atau artikel menarik lain dari Prameswara Padmanaba

  Artikel Berkaitan