10 Aplikasi VPN Terbaik untuk iPhone | Internet Tanpa Had & Selamat Percuma!

Adakah anda ingin selamat dalam aktiviti melayari internet anda Cuba muat turun salah satu aplikasi VPN terbaik untuk iPhone berikut.

Walaupun sistem operasi iOS yang tertanam di iPhone iPhone diketahui mempunyai perlindungan yang cukup kuat terhadap perisian hasad, tetapi nampaknya tidak melindungi keselamatan data sepenuhnya ketika melayari, anda tahu.

Oleh itu, memasang aplikasi VPN adalah salah satu penyelesaian yang dipilih oleh pengguna telefon pintar, termasuk pengguna iPhone, geng.

Malangnya, tidak semua aplikasi VPN dapat benar-benar melindungi maklumat data peribadi pengguna sehingga anda perlu berhati-hati ketika memilihnya.

Nah, dalam artikel ini Jaka akan memberitahu anda beberapa cadangan aplikasi VPN terbaik untuk iPhone.

 • Proksi VPN & WiFi CyberGhost
 • NordVPN: VPN Cepat & Selamat
 • SaferVPN - VPN terbaik untuk WiFi
 • VPN dengan Akses Internet Peribadi
 • Aplikasi VPN iPhone Terbaik lain ...
 • Aplikasi VPN Terbaik Untuk iPhone

  Mempunyai populariti yang cukup terkenal dan penilaian yang cukup tinggi, berikut adalah beberapa cadangan untuk aplikasi VPN terbaik untuk iPhone anda.

  1. VPN Tanpa Had - Cepat & Peribadi

  Muat turun melalui App Store

  Dibangunkan oleh pemaju KeepSolid Inc., VPN Unlimited adalah salah satu aplikasi VPN terbaik yang banyak digunakan sekarang.

  Aplikasi ini membolehkan pengguna meneroka ruang siber tanpa nama sehingga tidak dapat dikesan oleh sesiapa pun.

  Selain itu, aplikasi VPN Tanpa Had juga menawarkan akses ke beberapa pelayan laman streaming filem seperti Netflix, Hulu, HBO Now, dan banyak lagi.

  Sayangnya, aplikasi ini hanya menyediakan tempoh percubaan percuma selama 7 hari dan kemudian anda dapat membeli pakej langganan bermula dari 7 hari, sebulan, hingga seumur hidup.

  PerincianVPN Tanpa Had - Cepat & Peribadi
  Pemaju KeepSolid Inc.
  OS minimum iOS 10.0 ke atas
  Saiz 114.1MB
  Penarafan 4.5 / 5 (Kedai Aplikasi)

  2. Proksi VPN & WiFi CyberGhost

  Muat turun melalui App Store

  Mencari aplikasi VPN yang dapat memberikan keselamatan dan privasi untuk peranti iOS anda? Sekiranya demikian, aplikasi Proxy Proxy VPN & WiFi CyberGhost boleh menjadi satu pilihan yang tepat, geng.

  Diklaim telah melindungi lebih dari 30 juta data pengguna, aplikasi VPN CyberGhost menawarkan penyulitan automatik apabila telefon bimbit pengguna disambungkan ke rangkaian WiFi awam atau swasta.

  Bukan hanya itu, aplikasi ini juga menyediakan lebih dari 6,000 pelayan yang tersebar di lebih dari 90 negara di dunia sehingga anda dapat terus mengakses kandungan di mana saja berada.

  Menawarkan ciri-ciri unggul, tentu saja, semua itu tidak dapat anda nikmati secara percuma selamanya. Aplikasi ini hanya menyediakan tempoh percubaan percuma selama 7 hari.

  PerincianProksi VPN & WiFi CyberGhost
  Pemaju CyberGhost SRL
  OS minimum iOS 9.3 ke atas
  Saiz 96.4MB
  Penarafan 4.4 / 5 (App Store)

  3. NordVPN: VPN Cepat & Selamat

  Muat turun melalui App Store

  Dikenali sebagai salah satu aplikasi VPN terbaik yang tersedia hari ini, NordVPN tidak hanya dapat dinikmati oleh pengguna Android Android, tetapi juga bagi Anda yang menggunakan perangkat iOS, termasuk iPhone.

  Aplikasi NordVPN sendiri menyediakan sekurang-kurangnya lebih daripada 5,700 pelayan di 60 negara di pelbagai bahagian dunia.

  Mengenai masalah keselamatan, anda tidak perlu risau kerana aplikasi ini akan mengenkripsi semua aktiviti penggunanya semasa melayari internet.

  Sama seperti aplikasi VPN sebelumnya, anda hanya dapat menikmati tempoh percubaan percuma selama 7 hari.

  PerincianNordVPN: VPN Cepat & Selamat
  Pemaju Tefincom SA
  OS minimum iOS 9.0 ke atas
  Saiz 165.3MB
  Penarafan 4.6 / 5 (App Store)

  4. SaferVPN - VPN Terbaik untuk WiFi

  Muat turun melalui App Store

  "Hanya dengan satu sentuhan, anda boleh melayari internet tanpa nama, secara peribadi, dan selamat", lebih kurang apa yang ditawarkan oleh geng aplikasi SaferVPN ini.

  Aplikasi SaferVPN menawarkan jaminan keselamatan dari penggodam, pengintip, ISP, atau aplikasi pihak ketiga ketika anda tersambung ke rangkaian WiFi awam atau tempat liputan WiFi yang tidak selamat.

  Menariknya, aplikasi ini juga menawarkan lebar jalur yang tidak terhad sehingga anda masih dapat menikmati sambungan internet yang pantas dan selamat.

  Tetapi, anda hanya dapat menikmatinya secara percuma selama 6 hari dan kemudian anda perlu membeli pakej langganan berbayar.

  PerincianSaferVPN - VPN terbaik untuk WiFi
  Pemaju Pemasaran Mudhook
  OS minimum iOS 9.0 ke atas
  Saiz 71.9MB
  Penarafan 4.6 / 5 (App Store)

  5. VPN dengan Akses Internet Peribadi

  Muat turun melalui App Store

  Mempunyai UI yang cukup mudah dan mudah digunakan, aplikasi VPN oleh Akses Internet Peribadi membolehkan pengguna menyulitkan semua aktiviti dalam talian mereka sehingga mereka dapat tetap selamat ketika melayari.

  Bukan hanya itu, aplikasi ini juga menawarkan sambungan internet yang cepat, lebar jalur tanpa had, hingga kemudahan untuk menyambungkan 10 peranti dalam satu masa.

  Menariknya, aplikasi VPN oleh Akses Internet Peribadi ini menyediakan ciri Penyekat Kandungan untuk menyekat semua iklan atau perisian hasad.

  Malangnya, hanya itu yang dapat anda nikmati bermula pada harga $ 6,99 atau pakej langganan sekitar sebulan.

  PerincianVPN dengan Akses Internet Peribadi
  Pemaju London Trust Media, Inc.
  OS minimum iOS 11.0 ke atas
  Saiz 73.6MB
  Penarafan 4.6 / 5 (App Store)

  Aplikasi VPN iPhone Terbaik lain ...

  6. VPN: Private & Fast VyprVPN

  Muat turun melalui App Store

  Dengan hanya menyediakan tempoh percubaan percuma selama 3 hari, aplikasi VPN: Private & Fast VyprVPN menawarkan pelbagai ciri unggul untuk memanjakan penggunanya.

  Menjamin bahawa semua data penggunanya akan tetap selamat, aplikasi VPN yang satu ini menawarkan lebih daripada 70 pelayan global yang tersebar di 6 benua.

  Selain itu, aplikasi ini juga menawarkan sambungan internet yang cepat untuk menyokong permainan, memuat turun, atau streaming aktiviti filem untuk penggunanya.

  Bukan hanya itu, dengan aplikasi ini anda juga masih dapat mengakses semua laman web yang disekat tetapi tetap dengan sambungan yang selamat.

  PerincianVPN: VyprVPN Peribadi & Cepat
  Pemaju Katak Emas
  OS minimum iOS 10.0 ke atas
  Saiz 61.9MB
  Penarafan 4.5 / 5 (Kedai Aplikasi)

  7. IPVanish VPN: VPN Tercepat

  Muat turun melalui App Store

  Dibangunkan oleh pembangun yang sama dengan aplikasi SaferVPN, IPVanish VPN adalah cadangan aplikasi VPN untuk iPhone terbaru dari Jaka kali ini, geng.

  Sesuai namanya, aplikasi ini akan membuat anda melayari internet dengan lebih selamat kerana anda boleh menukar lokasi IP asal.

  Aplikasi IPVanish itu sendiri terdapat di 60 negara dengan lebih daripada 40,000 alamat IP yang dikongsi.

  PerincianIPVanish VPN: VPN Tercepat
  Pemaju Pemasaran Mudhook
  OS minimum iOS 10.0 ke atas
  Saiz 32.3MB
  Penarafan 4.5 / 5 (Kedai Aplikasi)

  8. DNSCloak

  Muat turun melalui App Store.

  Menawarkan antara muka UI yang mudah dan senang digunakan, DNSCloak adalah cadangan aplikasi VPN terbaik untuk iPhone seterusnya dari Jaka, geng.

  Aplikasi DNSCloak sendiri menerapkan protokol DNSCrypt & DNS-over-HTTPS / 2 (DoH) yang membolehkan pengguna mengamankan lalu lintas DNS mereka dari tindakan palsu.

  Menariknya, dengan aplikasi ini anda juga masih boleh mengakses platform streaming filem Netflix.

  PerincianDNSCloak
  Pemaju Pusat Penanaman Teknologi gemeinn tzige GmbH
  OS minimum iOS 10.0 ke atas
  Saiz 53MB
  Penarafan 4.6 / 5 (App Store)

  9. Beruang Terowong

  Muat turun melalui App Store.

  Menjadi salah satu aplikasi VPN yang cukup popular di kalangan ramai orang, pasti anda sudah biasa dengan aplikasi Tunnel Bear ?

  Tunnel Bear adalah aplikasi yang akan melindungi privasi aktiviti dalam talian pengguna sehingga mereka dapat mengakses semua laman web atau aplikasi dengan aman.

  Mengenai masalah keselamatan, aplikasi ini mendakwa bahawa aplikasi mereka adalah perkhidmatan VPN pertama di dunia yang diaudit secara bebas oleh pihak ketiga sehingga keselamatan data pengguna akan terjamin.

  PerincianTerowong Beruang
  Pemaju TunnelBear, LLC
  OS minimum iOS 11.0 ke atas
  Saiz 53.9MB
  Penarafan 4.6 / 5 (App Store)

  10. 1.1.1.1: Internet Lebih Cepat

  Cloudflare Networking Apps, Inc. DOWNLOAD

  Mampu menjadikan aktiviti dalam talian pengguna lebih selamat dan peribadi, aplikasi 1.1.1.1: Internet Faster adalah cadangan terbaru untuk aplikasi VPN terbaik untuk iPhone.

  Aplikasi ini berfungsi dengan menggantikan hubungan antara telefon pintar pengguna dan internet dengan protokol moden dan dioptimumkan.

  Hanya dengan satu sentuhan aplikasi ini dapat mencegah kemungkinan kecurian pengguna data peribadi.

  Perincian1.1.1.1: Lebih pantas Internet
  Pemaju Cloudflare
  OS minimum iOS 10.3 ke atas
  Saiz 108.7MB
  Penarafan 4.5 / 5 (Kedai Aplikasi)

  Itulah beberapa aplikasi VPN terbaik untuk iPhone yang boleh menjadi pilihan untuk anda gunakan sekarang.

  Memandangkan faedah dan fungsi yang ditawarkan sangat berguna, jadi jangan terkejut jika aplikasi di atas hanya dapat Anda nikmati secara percuma setelah tempoh percubaan percuma habis.

  Jadi, anda sudah tahu aplikasi VPN mana yang ingin anda gunakan?

  Baca juga artikel mengenai aplikasi iOS atau artikel menarik lain dari Shelda Audita .

  Artikel Berkaitan